gruja Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 17 hours ago, Corey said: Требају да пусте неки ambient drone, то је једино што би се уклопило уз галаму саобраћаја. Типа, dobar Kori. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 Helpdesk: imam neku klimu koja reaguje na komande sa daljinskog tek na metar udaljenosti. Problem moze da bude i u emiteru u daljinskom i u prijemnika signala u klimi. Baterije nisu. Kako da proverim da li daljinski emituje dovoljno jak signal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 Nadji drugu istu klimu , pa probaj, obicno su kompatibilni daljinci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 To zapravo zvuci pametno, ali ne znam nikoga ko ima makar istu marku klime... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 To što si napisao koje je marke klima, i eventualno okačio foto daljinca svakako poboljšava stvar... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 kupi univerzalan daljinac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 meni deluje da ne emituje Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 On 4/10/2017 at 7:40 PM, Lucky said: haha, dobar je ovaj trip down the memory lane sa pišanjem u pisoar :)) https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aYx0LbO_460sv.mp4 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 ZNAČI MOGUĆE JE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 gde da odvedem sredovecnog debelog novozelandjanina sto pije viski na entertainment radnim danom posle deset uvece u beogradu a da nisu moldavske kurve? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Imaju moldavske kurve u Bgu? :DSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Jok, samo u kraljevom dvoru :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 23 hours ago, Mawtchie said: Helpdesk: imam neku klimu koja reaguje na komande sa daljinskog tek na metar udaljenosti. Problem moze da bude i u emiteru u daljinskom i u prijemnika signala u klimi. Baterije nisu. Kako da proverim da li daljinski emituje dovoljno jak signal? Ispostavilo se da su i predajnik i prijemnik signala krivi: predajnik nasumično odbija saradnju, a prijemnik prihvata signal pod uglom x kada x→90°. Sve se nekako eliminise kada su na oko 1 metar udaljenosti pod normalnim uglom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Jok, samo u kraljevom dvoru :)Nema vise u Mihajlovcu? :)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 1 hour ago, Mawtchie said: Ispostavilo se da su i predajnik i prijemnik signala krivi: predajnik nasumično odbija saradnju, a prijemnik prihvata signal pod uglom x kada x→90°. Sve se nekako eliminise kada su na oko 1 metar udaljenosti pod normalnim uglom. Ako predajnik nasumicno odbija saradnju, onda ce je odbiti i na 3 cm od prijemnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Nasumicno odbija saradnju u smislu udaljenosti sa koje prijemnik reaguje na njegov signal: nekad sa 3m hoce da uradi i po 7 komandi u toku sat vremena, a onda samo stane sve dok ne pridjem na 1 metar. Zato na 1 metar i blize nikad nema problem da ispostuje komandu, osim kada je ugao "los". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Jebeni vikend i mrtvi forum, sta svi kao rlujete za vikend!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Da li neko zna gde bih mogao da uradim imena i broj na dresu? Takodje, gde mogu da uzmem original dres reprezentacije za decu od 11 god, u pitanju je poklon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 ma daj ti samo nama adresu mi ćemo sve da ti odradimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 sto si toksican u Va sam pregledao sve radnje sportske opreme i svi me gledaju belo kad sam upitao za dres repke, kao da sam trazio dres Kazahstana, na netu sve sto sam uspeo da nadjem su neki online shopovi budjavi sramota je da nigde nema radnja da mozes kao covek da dodjes i pogeldas dres i sve i pazaris kao u stara vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 na sajtu sport visiona piše da imaju dres, može da se poruči, može i da se kupi ako imaju na STANJU ako hoćeš da štampaš u valjevu, idi u dimitrija tucovića, grafikon štamparija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 bas sam bio u sportvisionu u Va i pitao za dres, rekli da nemaju i onda sma pitao da li imaju u nekoj drugoj radnji i samo su slegli ramenima necu da uzimam preko neta, hocu da vidim jebeni dres kao covek i da vidim tacno koju velicinu da uzmem. sto se tice tog stampanja, to sam nasao, hvala u svakom slucaju kapiram da ako negde ima ima u Uscu ili nekom drugom TC, pa cu overiti sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 A dres za koji sport? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts