Vlada_ Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 @mohr istina je da ne bi zaziveo da nije vestacki proguran, ali bi isto tako umro da je ostao sranje umesto sto je postao odlicna igra. ali dobro, to ste ti i ostali srbi koji idu u igraone i igraju 1.6 na publicu i samo seru :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 ma ne igram ni 1.6 vise,odigram cs go ponekad sa drugarom i to iskljucivo mirage koji je prelep i jedina savrseno odradjena mapa i ponekad dd2 koji je jos i igriv,ovo ostalo ne vredi pomena,cashe ajde isto nije los al se gubim pomalko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 lol https://pixelastic.github.io/pokemonorbigdata/ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 boli vas kurac, spavate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 NIkad, uvek tu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 al nisi na poslu!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 ma gde spavamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 partijate, bvk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 pkako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 ma iiiidemo!! zurka zurka! sta radite, pricajte!!! dosadno mi, dajte da zavirim na trenutak u vase zivote! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 spavacemo kad umremo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 laku noc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 dobro jutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 veliki plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Dobro jutro. Gde si Stane! E ja se stvarno nadam da je tacno to da cemo da se naspavamo kad umremo :) sta radimo... pa nista, bleja u Jagodini, pa bleja na rejvovima i sad zeljno iscekujem da mi stigne hrana, posle 20 sati nejedenja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Dobro jutro neradni narode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 i dada poznavanje dote i csa mi se na kraju isplatilo... dobih posao!!! e sad imam jedno pitanje. na intervjuu sam rekao da mogu da pocnem pocetkom avgusta ne potvrdivsi tacan datum, naravno da sad kad su me primili pitaju da pocnem od 1og... obzirom da imam obaveza prema sadasnjoj firmi (koja je njhova cerka firma) do 4og zanima me kako na fin nacin da ih pitam da li je moguce poceti 10og? ja imam u glavi sta bih napisao, ali ne znam koliko bi to bilo profesionalno sroceno pa resih da pitam za savet... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 sta znaci imas obavezu do 4? ugovor ti je do tada ili si dao otkaz pa imas onaj zakonski rok do tada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 4 minutes ago, mncu said: sta znaci imas obavezu do 4? ugovor ti je do tada ili si dao otkaz pa imas onaj zakonski rok do tada? nisam vezan ugovorom, treba da radim za njih na severu nemacke par dana i onda 4og letim za Beograd. ps. karte i smestaj sam kupio jos pocetkom juna Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 (edited) On 7/21/2016 at 2:07 PM, Sa1Nt said: lesko, kakav crni aTTaX, se ti drogirash? :D ti nisu ni top30 ako uopste postoje :D a SK nije ukr'o ekipu nego je brazilcima zinulo dupe za pare pa potpisali ugovor pre nego sto im je istekao sa luminositijem :D plus, SK je imao vec ekipu pre njih (Dance i to par njih koji su iz 1.6) :) a inferno su izbacili iz map poola za turnire jer ce da je reworkuju (prevod: usrace je kao sto su usrali nuke) :D Aj opet procitaj sta sam napisao za Attax. :) A za SK si u sustini u pravu, Brazilci su hteli da naplate to sto su napravili, jedino sto znam da je SK prisao direktno igracima (sto je navodno "zabranjeno"), a ne organizaciji. Sad ne znam da li tu ima elemenata za tuzbu od strane Luminositija, nisam siguran kako to tacno funkcionise, ali cim se to vise ne pominje previse, znaci da ce proci bez vece prasine. A ne bih se slozio za Nuke i Inferno. Mislim da su malo izbalansirali Nuke, sto im je bio i cilj. Inferno mora da se doradjuje, jer postoje 3 strane za napad (banana, mid i kuca). Cim dorade to, mislim da je sledeca Cobble. Generalno je sjajno to sto rade, jer stalno ubacuju nesto novo, igra se menja, to doprinosi dinamici i konstantnom potrebom za vezbanjem, taktiziranjem, itd. @Fata koja firma je u pitanju? :) Edited July 23, 2016 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Fato napisi tako je kako je, nadas se da nije problem da pocnes cim se vratis sa neodloznog puta. Sigurno te nece smoriti zbog toga. Kad krenes da radis prvih tri meseca se trudi najvise od svih, prvi na posao, poslednji kuci i btk posle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 7 hours ago, LESkOpoz said: Aj opet procitaj sta sam napisao za Attax. :) A za SK si u sustini u pravu, Brazilci su hteli da naplate to sto su napravili, jedino sto znam da je SK prisao direktno igracima (sto je navodno "zabranjeno"), a ne organizaciji. Sad ne znam da li tu ima elemenata za tuzbu od strane Luminositija, nisam siguran kako to tacno funkcionise, ali cim se to vise ne pominje previse, znaci da ce proci bez vece prasine. A ne bih se slozio za Nuke i Inferno. Mislim da su malo izbalansirali Nuke, sto im je bio i cilj. Inferno mora da se doradjuje, jer postoje 3 strane za napad (banana, mid i kuca). Cim dorade to, mislim da je sledeca Cobble. Generalno je sjajno to sto rade, jer stalno ubacuju nesto novo, igra se menja, to doprinosi dinamici i konstantnom potrebom za vezbanjem, taktiziranjem, itd. @Fata koja firma je u pitanju? :) ne mogu sad da trazim al' ako sam se prosr'o sorry :D a za nuke se ne slazem definitivno :D izbalansirali su ga, al' u T stranu komplet :D retardirana je mapa i nikome od proova se ne dopada.. obaska sto su sjebali fps opako :D a SK vs Lumi je settled, verovatno im SK dao solidan kesh :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 (edited) ovo sto daki kaze, pitaj ih lepo i objasni. samo nemoj ovo poslednji kuci itd. da ih ne navikavas :) Edited July 23, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 poslao sam im tako nesto... obzirom da mi treba i radna dozvola, kontam da nema nista od pocetka pre septembra, mozda cak i oktobra... mada opet ne znam koji je najkraci rok u kom mogu da dobijem radnu dozvolu? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 10 hours ago, FATA said: poslao sam im tako nesto... obzirom da mi treba i radna dozvola, kontam da nema nista od pocetka pre septembra, mozda cak i oktobra... mada opet ne znam koji je najkraci rok u kom mogu da dobijem radnu dozvolu? min 2 meseca Izvinjavam se, preracunao sam se, min 6 nedelja ako ides sve odma i bez cekanja. da dodam : licno iskustvo, meni je tako trebalo (a imao sam firmu koja mi je sve radila, ja sam samo trebalo kao patrik da idem od saltera do saltera) Ugalvnom : pocetna dokumenta -> slao agenciji; vratili sve ok -> novi spisak dokumenata -> izvadi i legalizuj (ovo ukljucuje i lekarski)-> posalji -> cekas 3-4 nedelje -> radna dozvola. 2 meseca mi je trebalo, a nisam jurcao Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts