alfa Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Dakle, dinosaurusi su fejlovali. Mohr bi fejlovao (a i fejluje). Dolazimo do zaključka da su dinosaurusi trenirali fudbal! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 :DDD Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 17 hours ago, Vlada_ said: sta je grujane, jel ti se kupuju odma na turnu ili rl? Ma svuda, ali irl mnogo vise boli Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 13 hours ago, kruko said: Ko ne juri Pokemone, ne treba da živi. Ja samo čekam baba da me pita za pokemone, ne znam ko se nije javio da kaže da ili igra, ili da me pita u čemu je štos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 bas sam dosao da prijavim da su se pojavili prvi zarazeni u firmi xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 kasnite jedno dve nedelje :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Dosta su ludi hrvati, gledaj casopis hrvatski vojnik, lmao :DDD image hosting n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Imamo i mi Kalibar,novine VRS,itd... : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Izašo novi tapatok Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 53 minutes ago, Dende said: Imamo i mi Kalibar,novine VRS,itd... : ) pa to.. nije "srpski vojnik", nego "kalibar"... sto zvuci dosta normalnije za novine, slozices se :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Mi smo oduvek to radili sa vecom dozom kreativnosti od 'Rvata,primer: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 ali vidi ovaj "prodakt plejsment" koji se naravno tad nije tako zvao sa cigarama - koja prilika devedesetih u jednoj slici :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 16, 2016 Report Share Posted July 16, 2016 ne bih bas u zanimljive klipove covek kupio ruiniranu kucu za oko 15k evra, u nju ulozio oko 40k, javi se kao prava vlasnica koja tvrdi da je prodaja ilegalna, drzava joj sve vrati i lik duguje pare za kirije za sve to vreme sto je stanovao u kuci :D:D:D:D::D:D:D znaju da je u pitanju organizovani kriminal jer je ta zena to radila ranije sa kolima, i to je to, nikom nista :D atomku baciti na ovu drzavu i aj u picku materinu sve Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 16, 2016 Report Share Posted July 16, 2016 Ako ste gledali klip,onda ste skontali kako su ga zavrnuli.Ocigledno je razradjena fora,a ovo se desavalo u to vreme jako cesto dok nije promenjen zakon i postao je neophodan izvod iz ln ne skoriji od tipa par dana i dok sudski overivac nije dobio evidenciju katastra u kojoj je mogao da vidi sve,te je visestruka prodaja nekretnina i bilo koje muvanje sa prodajom spreceno. Muka ovog lika je nesredjeno stanje u zemljisnim knjigama i nepostojanje elektronske evidencije u to vreme.Pitanje je sta je on mogao da uradi jer cak i da je izvadio istorijat promena ne bi Bog zna sta video osim toga ko je prodavao i kupovao kucu.Nisam sad siguran koje su mu opcije,ali moze da trazi svakako ulaganja koja je imao u kucu i da se moli Bogu da se to prebije sa troskovima postupka i zakupninom koju mora da plati : ( Bas zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted July 16, 2016 Report Share Posted July 16, 2016 Za te pare da me neko zajebe, odlezao bih celu organizovanu grupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted July 16, 2016 Report Share Posted July 16, 2016 Sta kazete na onu Poly Protector reklamu? Mislim na onu plasticnu navlaku za poly salamu.. da se ne pokvari kad je nacnes ahahahahaha Da li je to realno? Gde smo to mi, u kojoj alternativnoj sadasnjosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 :))))))))))) Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 11 hours ago, Orange Bud said: Sta kazete na onu Poly Protector reklamu? Mislim na onu plasticnu navlaku za poly salamu.. da se ne pokvari kad je nacnes ahahahahaha Da li je to realno? Gde smo to mi, u kojoj alternativnoj sadasnjosti? Nisam ni znao sta je Poli salama dok sad nisam izguglao :) Ne znam po mom misljenju lakse je da se stavi ona folija preko al dobro ocigledno je potraznja za ovim salamama velika cim imaju ovu akciju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Dei jede samo tatarski biftek za uzinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 43 minutes ago, Majstor bora said: Nisam ni znao sta je Poli salama dok sad nisam izguglao :) Ne znam po mom misljenju lakse je da se stavi ona folija preko al dobro ocigledno je potraznja za ovim salamama velika cim imaju ovu akciju :D Nije velika potražnja nego se izdvajaju iz ostalih proizvođača mlevenog đubreta sa parčetom brendirane plastike i time vezuju puk koji ne jede biftek salatu za sebe više nego drugi proizvođači mlevenog đubreta. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Povodom opšte situacije na webu.. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 3 hours ago, Udo Tvrdi said: Dei jede samo tatarski biftek za uzinu Nije nisam uopste u tom fazonu nego moji roditelji nikada nisu kupovali te stvari i nekako nikad u zivotu nisam imao salame u ishrani. Sto je najgore ja ne znam ni kakvog je ukusa sve to jer nikada to nisam jeo, moji roditelji su mi od malena govorili kako je to uzasno lose i da to ne treba jesti i tako nikada nisam to ni kupovao a ni jeo. Kupicu bas ako se setim sledeci put kad budem isao u nabavku cisto da probam, ne verujem da je bas toliko smece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Daki, povlačim sve što sam ikada rekao o tebi, diži servis za reputaciju, ukliktao sam De1ju 798 minusa, nije to to. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts