Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 46 minutes ago, absolute said: Ima i google maps to sa busevima...koristio ja više puta i tačno je bilo prilično Doduše, sad vidim da ovo bsš prikazuje kako vozila idu lol da, da, na ovo i mislim, kako se kreću ulicama, bukvalno the future is now old man, nisam mislio da tako nešto kod nas ikako radi. naravno i dalje imaš problem gužve, lošeg rasporeda vožnje itd, ali ovo da vidiš kako voze je SF za beograd što se mene tiče :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 21 hours ago, Zwerko said: Street view mislim da radi Google direktno a satelitske snimke kupuju od drugih provajdera pa verovatno kako se zadesi. Može da se pogleda i na drugim aplikacijama, tipa Here WeGO ili za Srbiju pogotovo dosta boljim Yandex Maps. Sad pogledah, Yandex ima samo BG updatovan, ostatak Srbije ili DE su negde cak i stariji snimci od gugla...ali zato here we go ima aktuelne snimke svugde, hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts