cali Posted December 2 Report Share Posted December 2 Cenim da je to. Evo šta su pisali za Lukasa Quote Prema policijskom saopštenju, 22. novembra u 0.10 policajci su priveli su A. V. (57) iz Republike Srbije, jer je prilikom akcijske kontrole utvrđeno je da je nastupao u ugostiteljskom objektu u Kavadarcima bez potrebne dozvole. Protiv Lukasa je podneta prekršajna prijava po članu 217. stav 1. tačka 2. Zakona o strancima Severne Makedonije, a osnovni sud u Kavadarcima ga je kaznio novčanom kaznom. Pošto je prekršajna, verovatno je platio kaznu i pušten iz osnovnog suda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3 Report Share Posted December 3 13 hours ago, cali said: Cenim da je to. Evo šta su pisali za Lukasa Pošto je prekršajna, verovatno je platio kaznu i pušten iz osnovnog suda. plot tvist, pandur hteo da ima selfi sa Acom i da zamoli da snimi video kako čestita njegovoj ćerci 18 rođendan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted December 3 Popular Post Report Share Posted December 3 Dupli plot tvist: ćerka mu je Naser Orić 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Wednesday at 01:32 PM Report Share Posted Wednesday at 01:32 PM Evo tekst o BGu u nekom svapskom magazinu, kako nas nahvalise, kao da nas nisu bombardovali! https://www.schluck-magazin.de/artikel/belgrad-stadt-mit-eigengeschmack?utm_source=firefox-newtab-de-de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago On 12/10/2025 at 2:32 PM, Dule_smor said: Evo tekst o BGu u nekom svapskom magazinu, kako nas nahvalise, kao da nas nisu bombardovali! https://www.schluck-magazin.de/artikel/belgrad-stadt-mit-eigengeschmack?utm_source=firefox-newtab-de-de Jedan od onih tipični promo tekstova "dođite u beograd", ne bi me čudilo i da smo ga platili ili tako nešto. Posebno što su i preporuke "knjiške". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago To opet neko glasanje uskoro ili ima neka fora da se uveze auto preko Bosne? Imam utisak da je juče i danas svaki drugi auto (tj svako drugo auto) sa bosanskim tablicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 4 minutes ago, manson said: To opet neko glasanje uskoro ili ima neka fora da se uveze auto preko Bosne? Imam utisak da je juče i danas svaki drugi auto (tj svako drugo auto) sa bosanskim tablicama. Nisam to čuo, mislim da čak i u bosni ne prihvataju više euro3 ili šta vec i dalje može kod nas :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 53 minutes ago, manson said: To opet neko glasanje uskoro ili ima neka fora da se uveze auto preko Bosne? Imam utisak da je juče i danas svaki drugi auto (tj svako drugo auto) sa bosanskim tablicama. Долазе у празничне шопинге Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts