cali Posted yesterday at 04:25 AM Report Share Posted yesterday at 04:25 AM U Trstu, sa ostalom ekipom sa Dedinja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago Ja ću kupovati u obližnjem gomex-u mikromarketu, u kome je sve skuplje 30% al' jebiga žrtvovaću se zarad borbe! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago samo pijaca, sivi uvoz iz mađarske! iovako je jeftnije jedno 30% u odnosu na standardne prodavnice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago Nazalost nema zelene pijace na Miljakovcu. Ima par manjih sa vocem i povrcem i mesara preko puta Cacanina, tako da je ok. Ima i Cacanin ako bude neophodno 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago (edited) Boricu se protiv visokih cena u lancima velikih prodavnica tako sto cu da kupujem po jos visim cenama u malim prodavnicama, izuzev pijace na kojoj imam samo voce i povrce, kod koje nema parkinga/zona je, a peske/busom mi treba pola sata u jednom smeru do najblize.👌 Edited 5 hours ago by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Ili krace, necu da kupujem u velikim lancima jer su im prevelike marze i dogpvaraju cene 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts