Kole Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 da mu kazem da ne troluje ili da je najveci problem bond filmova, iz njegove vizure, da nijedan od njih ne moze da se shvati kao necija shizofrena epizoda? =o) mada, opet, ja rekoh da je bitno kad je ko gledao film po prvi put...igor je garant u bioskopu prvo gledao lazenbija pa prva ljubav zaborava nema ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 ne, ne trolujem, dobar mi je lejzenbi, ne vidim u cemu je problem :) najbolji je koneri, ofc, ali i lejzenbi mi je super, bolji od mura, a ovi posle su tugžas Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Ivke car. Glas upravo dajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Da, ali koliko god Brosnanovi filmovi bili puni rupa i gluposti, on mi je ono što treba Bond da bude i predstavlja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Problem sa Pirsnanovim Bondom što je radnja smeštena u drugoj polovini 90-ih i početkom novog veka, a i dalje su pokušavali da furaju taj hladni rat fazon, koji je bio totalno pase u tom trenutku. To i činjenica da su filmovi sa njim u svakom nastavku postajali sve više over the top (nevidljiva kola koja voze po zidovima, zraci smrti iz svemira i ostalo), što je i krasilo Rodžer Mur eru, ali su ovde svemu pristupali sa smrtnom ozbiljnošću, što je bila greška (za razliku od RM filmova i koncepcije akcionih momenata kao sprdnje i akcione komedije, ali opet sa dovoljno patosa, drame i napetosti kad je trebalo). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 ali svejedno niko nema njegovu harizmu i eleganciju,nijedan mi nije legao ni priblizno kao on...takodje je najbolje izgovarao popularno bond,james bond :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Still previše ljudi glasa za Krejga... Nije mi jasno šta ljudi vide u njemu da je Bondlike... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 (edited) . Edited November 12, 2024 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Ima facu kao orangutan. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Nema boljeg od Konerija, covek je postavio standard kakav Bond treba da bude i niko ga nije nadmasio. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts