Sting Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Nuspojava priprema za tzv aktivnu rezervu. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Ne pitam tebe Sting, pitam Ivana. Za tebe klik ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Kao sto sam i napisao, tako sam cuo. Ne znam da li je tacno ili nije. Ajde Ivane pojasni nam malo, ocigledno si strucnjak, zasto se trenutno sprovodi reorganizacija rezervnog sastava vojske? izvini dečkonjo, ne moram da budem pravnik da bih znao da si ti retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 A reci mi Ivane, jesi sluzio vojsku mozda (i gde)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Javni konkurs jos nije objavljen :) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 :DDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 A reci mi Ivane, jesi sluzio vojsku mozda (i gde)? Jesam Jesi ti čitao Anu Frank? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 ја сам читао неку из библиотеке и неки глупсони су изгледа исчупали крај Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 ne seri da si sluzio sa anom frank??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Jesam Igranje kantera se ne racuna, mislio sam na realan svet? Gde si sluzio, zivo me interesuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 ali ivke nikad nije igrao cs, sala je na tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Kao sto sam i napisao, tako sam cuo. Ne znam da li je tacno ili nije. Ajde Ivane pojasni nam malo, ocigledno si strucnjak, zasto se trenutno sprovodi reorganizacija rezervnog sastava vojske? Tokom poplava je aktivni vojni sastav radio na svim kritičnim lokacijama a civili su radili na pripremanju zaštite na lokacijama koje su tek trebale da budu ugrožene. To zna svako ko je dva puta upalio tv ili pročitao novine za vreme poplava, a ti onda dodjes i lupis ovu glupost i sad jos očekuješ da neko daje kontra argumente na ove gluposti. A da ne pominjem što očekuješ da neko prica uopšte sa tobom posle "ličnog prostora"... Putuj igumana, ovde si odsvirao svoje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 gde bre nije radila aktivna vojska ? jbt dok oni nisu dosli bilo je rasulo a i momci iz aktivnog sastava su reakli da oni imaju takve akcije po 3-4 puta godisnje, svake godine, samo ne u tom obimu kao prosle godine u maju reorganizacija rezervnog sastava se vodi radi bolje pripreme odbrane od nadolazece invazije orka! gadjacemo ih kao i hobiti kutlacama, krompirima i kamenjem po svoj prilici 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Ili invazije zombija, ja se već dve zime spremam. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Gde si sluzio, zivo me interesuje? u kobrama znam 201 način da ti oduzmem nož u ličnom prostoru i 153 van njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 gadjacemo ih kao i hobiti kutlacama, krompirima i kamenjem po svoj prilici REAL NO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post aLti Posted February 13, 2015 Popular Post Report Share Posted February 13, 2015 @mohi Nisam napisao da aktivni pripadnici vojske nisu ucestvovali u spasavanju tokom elementarnih nepogoda, vec da navodno, prema odredjenim sporazumima, oni nisu ni trebali da ucestvuju. To sto je vojska radila je, zapravo, bio posao civilne zastite (koja je do nedavno bila u okviru Ministarstva odbrane). Ali, pre par godina je sprovedena reforma i sada civilna zastita deluje u okviru MUP-a (sektor za vanredne situacije), a ne vojske, ali je i dalje cine vojni rezervisti i na vezbe ih poziva Ministarstvo odbrane, a ne MUP. Ajde raspitaj se malo pa sledeci put argumentovano komentarisi. E sada, posto se slanje resenja o prevodjenju u rezervni sastav VS vremenski poklapa sa reorganizacijom civilne zastite, logika mi govori da tu ima neke povezanosti, ali kao sto sam vec rekao, to je samo moje misljenje. @Ivan Kobre ti nisi ni video. U stvari, mozda si ih i video negde u prolazu, onako, dok si studirao kod brace Karic bwahahaha :) :) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 @mohi Nisam napisao da aktivni pripadnici vojske nisu ucestvovali u spasavanju tokom elementarnih nepogoda, vec da navodno, prema odredjenim sporazumima, oni nisu ni trebali da ucestvuju. To sto je vojska radila je, zapravo, bio posao civilne zastite (koja je do nedavno bila u okviru Ministarstva odbrane). Ali, pre par godina je sprovedena reforma i sada civilna zastita deluje u okviru MUP-a (sektor za vanredne situacije), a ne vojske, ali je i dalje cine vojni rezervisti i na vezbe ih poziva Ministarstvo odbrane, a ne MUP. Ajde raspitaj se malo pa sledeci put argumentovano komentarisi. E sada, posto se slanje resenja o prevodjenju u rezervni sastav VS vremenski poklapa sa reorganizacijom civilne zastite, logika mi govori da tu ima neke povezanosti, ali kao sto sam vec rekao, to je samo moje misljenje. @Ivan Kobre ti nisi ni video. U stvari, mozda si ih i video negde u prolazu, onako, dok si studirao kod brace Karic bwahahaha :) :) Postoji redovna i vanredna odbrana od poplava i u ovoj drugoj itekako učestvuje vojska, a ja sam ti rekao već da nas ne zanimaju tvoje baljezgarije još od ličnog prostora tako da otpertlaj. 1 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post aLti Posted February 14, 2015 Popular Post Report Share Posted February 14, 2015 Uzmi pa se malo bolje informisi. Nego, jel jos uvek ides na svadbe u starkama i izlizanim farmerkama, ili si odrastao u medjuvremenu? 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 OH NO HE DIDNT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted February 14, 2015 Popular Post Report Share Posted February 14, 2015 YES HE DID JEANS ARE WORN THE BATTLE IS WON 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 brace Karic Poližeš nam glavić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Sa ekipom otpadam u mileve marić Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted February 14, 2015 Popular Post Report Share Posted February 14, 2015 Postoji redovna i vanredna odbrana od poplava i u ovoj drugoj itekako učestvuje vojska, a ja sam ti rekao već da nas ne zanimaju tvoje baljezgarije još od ličnog prostora tako da otpertlaj. "ne zanimaju nas tvoje baljezgarije ali cu se raspravljati sa tobom sledecih 10 strana da bi potvrdio da sam preglupa moroncina zvana Mohi " 11 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suhomeli Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 ja sam bio na ratistu u hrvaatskoj ibosni u bivsoj jna unistili su mi zdravle i zivcedok bora ivanovic dobija penziju 100000dinkoji je pobio na hiljade civila a sada me hoce da maltretiraju klinci koji ni rataa nisu videli ako hoce da ratuju neka idu u siriju afganistan ili iukrajinu ,Bivsi ratni veteran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts