FATA Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 uvek sam imao zelju da imam skuter/motor, ali nikad nisam imao priliku da pazarim jedan.. sve do sada. budzet oko 2k, rastegljiv ako je bas dobra ponuda.. nemam puno iskustva (svega nekih 2000km ako i toliko), pa mi neke besne azdaje i ne trebaju. ono za sta mi treba jeste gradska voznja i relacije do 150km u jednom pravcu jednom nedeljno. bilo bi pozeljno da je dvosed i da bez problema vuce 2 osobe mada nije neophodno. za oko su mi zapali beverli 250/500 i beverli kruzer, bas dosta odskacu od ostale ponude, ali opet nemam nekog iskustva pa ne znam koliko su dobra kupovina. dajte savete predloge poy Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Hijack. Interesuje me neko najobicnije govance, najdalja relacija Pancevo-Beograd, u principu, ne mora jace od 50 kubika jer me mrzi da se cimam da polazem za A kategoriju, plus me nesto ni ne interesuje da vozim brzo. Znaci striktno gradska voznja, u glavi mi je cifra od oko 1.500e, ali ako ima neka best buy varijanta za malcice vise para, onda bih dao ako vredi. 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Jeste smor polagati ali mislim da jeg bacanje para uzeti sranjce od 50ccm za tu relaciju. 125ccm bi ti već kul radilo posao a mislim da može da se nađe za te pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Kome je smor da polaze za A kategoriju, neka uzme neki trotockas, Piaggio MP3 ili slican. Pre nekoliko godina su bili jednaki sa automobilima i vozili su se sa B dozvolom, bez obzira na zapreminu motora. Ne znam da li je ostalo isto po novom zakonu o saobracaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 ali za te trotockase mozs lagano da uzmes auto lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Auto koji mozes da uzmes za cenu tih trotockasa bolje da ni ne uzimas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 (edited) Za te pare moze da se kupi solidan kastom kruzer npr yamaha virago malo starija sa v twin motorom da se vozite i uzivate. Sad naravno treba vam a kategorija i nije motor pravljen za gradsku voznju ali sluzi bez problema, nije preterano tezak, a kad izadjete na put druga galaksija u odnosu na ove skutere just my 2 cents, ali ako hocete motor *iskljucivo* za gradsku voznju onda naravno gledajte neshto drugo Edited February 28, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Yamaha virago nije kastom nego je serijski motor i više vuče na čoper nego na kruzer. Od tih manjih kubikaza dobra varijanta je Honda varadero 125. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 grujo, smorices se sa 50cc, narochito ako planirash da pichish pa-bg.. veruj mi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 (edited) mohican u pravu si da virago nije kastom (moja greshka), ali je definitivno kruzer, a ne coper nebitno za temu u svakom slucaju Edited February 28, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 ja i dalje ne znam koja je razlika između kruzera i čopera :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 grujo, nije bg za voznju motora.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 ja i dalje ne znam koja je razlika između kruzera i čopera :D Koliko ja znam čoper ima duže viljuške pod manjim uglom u odnosu na put stoga za viraga kažem da vuče na čoper. Ovo je recimo kruzer A ovo je coper Iako proizvođači mešaju nazive kako im odgovara. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 po meni su ova dva kruzeri a čoper je kruzer koji je neko modifikovao (hence the chopping bit) npr. oni harliji sa apsurdno visokim volanima i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Pa može i tako ali mislim i da je razlika u ovom prednjem točku, na kruzeru bi trebao da je širok kao na prvoj slici, a čoperi imaju veći prečnik, a uži su. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 (edited) Koliko ja kapiram, coperi bi trebalo da budu pravljeni ili modifikovani da im sedista budu niza, dugacke viljushke, tanki rezervoari, generalno lisheni svih "suvishnih" delova tj "choppovani", klasican primer capt america coper iz "easy ridera" a kruzeri su nesto sto je kaceno ovde, bogatiji sa opremom, viljushke pod normalnijim uglom, udobniji za duze voznje Edited March 1, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Pa meni onaj sa druge slike više liči na capt ameriku, a tako i virago izgleda tj razlika mi je samo u dužini viljuški i volana. Nemam pojma odakle naziv čoper jer me takvi motori uopšte ne privlače pa se nisam nikad interesovao. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 grujo, nije bg za voznju motora.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 ko je zed? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 U bioskopskom prevodu choper su preveli kao helikopter :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 ko je zed? Zed's dead baby, zed's dead :) http://youtu.be/y7Yp2L6c2KM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 iz kog je ovo spota/filma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 try hard prvi deo! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 nije try hard nego die hard, doco moronu Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 grujo, smorices se sa 50cc, narochito ako planirash da pichish pa-bg.. veruj mi :D grujo, nije bg za voznju motora.... Ne ne, zaista mi nije ni ideja da vozim skundžu po Bgu, rekao sam da mi je to najdalja planirana relacija, ali nisam mislio npr. da idem na posao motorom. Zato sam i mislio da uzmem 50cc da imam da se điram po Pančevu, čisto kao alternativa biciklu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts