Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

haha vrh, vica iskopao neki snimak iz 2006 ili 2007 koji je posle bio okacen na YT kad su nas u ispred srednje skole anketirali sta je hladni rat pa ja odvalio hladnokrvnim oruzjem, odatle i avatar : )

drago mi je sto sam malog sujetnog vicu pre neki dan toliko najeo govnima da mu ne izbijam iz glave : )

e pa dragi moj vico da ti kazem, lepo sto si me podsetio, ja i dalje izvristim svaki put na taj klip i isprdam se na svoj racun za nesto sto je bilo pre evo, sad vec ima 8-9 godina, ali ti si meni i dalje, a sad jos vise, jedan nezreli isfrustrirani nolajfer :) * 

• Upvote (+1) 1

On 2/14/2015 at 8:23 PM, Beli Eurokrem said:

haha vrh, vica iskopao neki snimak iz 2006 ili 2007 koji je posle bio okacen na YT kad su nas u ispred srednje skole anketirali sta je hladni rat pa ja odvalio hladnokrvnim oruzjem, odatle i avatar : )

drago mi je sto sam malog sujetnog vicu pre neki dan toliko najeo govnima da mu ne izbijam iz glave : )

e pa dragi moj vico da ti kazem, lepo sto si me podsetio, ja i dalje izvristim svaki put na taj klip i isprdam se na svoj racun za nesto sto je bilo pre evo, sad vec ima 8-9 godina, ali ti si meni i dalje, a sad jos vise, jedan nezreli isfrustrirani nolajfer :) * 

Daj nam link da se i mi smejemo 

ma evo ga :=)

Jeis ti ovo  na 0:45 :=)

hladni rad, besplatno, hladno, pa koja pobeda od klipa :=)

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

On 2/14/2015 at 8:23 PM, Beli Eurokrem said:

A kontas da si sad pametniji pa se zato smeješ? Razmisli ponovo, oh wait.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...