Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

kakvo ljubljenje dece u usta bre? ili je to vladu poljubila tetka za rodjendan jer je porasto veliki pa se zbunio :)

ne, serious, kakvo bre ljubljrnje dece u usta?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

On 2/15/2015 at 10:06 PM, f4ts0 said:

kakvo ljubljenje dece u usta bre? ili je to vladu poljubila tetka za rodjendan jer je porasto veliki pa se zbunio :)

ne, serious, kakvo bre ljubljrnje dece u usta?

za pocetak, nadam se da si video po filmovima i generalno po amerikama da je to kao ok :)

e, a sad su to pocele da rade mlade mame/tetke kod nas. meni je to jedna od retardiranijih stvari, odakle ti potreba da poljubis malo dete u jebena usta, obraz kao nije dovoljan sta

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

ja sad ne mogu da prizovem u pamet scenu gde u USA filmu neko ljubi dete u usta, al to je jer sam zaboravan.

Znam da ovde ne znam da iko to radi :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

On 2/16/2015 at 8:58 AM, Vlada_ said:

za pocetak, nadam se da si video po filmovima i generalno po amerikama da je to kao ok :)

e, a sad su to pocele da rade mlade mame/tetke kod nas. meni je to jedna od retardiranijih stvari, odakle ti potreba da poljubis malo dete u jebena usta, obraz kao nije dovoljan sta

fora je što se pre toga najedu nečeg ljutog, pa im ustima preko pljuvačke prenose exp

Reveal hidden contents

Zena od mog kolege sa faksa dobila dete, mi kod njih blejali nesto, i sad detetu cure onako balice i onako onaj balocic napravi, i dodje keva i kao jaoo si se opet umusila i srkne te bale sa njene face

Razumem ja dete ti je i to ali jebem mu mater si cula za maramice nekad makar ispred drugih

srkne bale [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...