reki Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 da je 2 ili 6 pa da razumem 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 razume se, druze reki, grobari su to :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 da je 2 ili 6 pa da razumem:Dcela porodica navija za glupe cigane, pa je keva istrolovala 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 al zato vi znate do 13 :p,salu na stranu i moja keva mi i dalje uzima te brojeve :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 :D cela porodica navija za glupe cigane, pa je keva istrolovala jedna je majka meni moja ceo dan kuva cajeve :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 ne razumem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Pečem kestenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Iskoristio bih ovu priliku da pitam Nikolasija šta je hladan rat, radim neko istraživanje za drugara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 haha vrh, vica iskopao neki snimak iz 2006 ili 2007 koji je posle bio okacen na YT kad su nas u ispred srednje skole anketirali sta je hladni rat pa ja odvalio hladnokrvnim oruzjem, odatle i avatar : ) drago mi je sto sam malog sujetnog vicu pre neki dan toliko najeo govnima da mu ne izbijam iz glave : ) e pa dragi moj vico da ti kazem, lepo sto si me podsetio, ja i dalje izvristim svaki put na taj klip i isprdam se na svoj racun za nesto sto je bilo pre evo, sad vec ima 8-9 godina, ali ti si meni i dalje, a sad jos vise, jedan nezreli isfrustrirani nolajfer :) * 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Данас нисам преслушао ни један једини албум, да знате.https://www.youtube.com/watch?v=kl1kNi3gZi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 preslusaj ovog majstora https://www.youtube.com/watch?v=UJNX1Ju316w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 слушао сам онај албум на коме му је она тужна песма што си је качио пар пута! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 (edited) haha vrh, vica iskopao neki snimak iz 2006 ili 2007 koji je posle bio okacen na YT kad su nas u ispred srednje skole anketirali sta je hladni rat pa ja odvalio hladnokrvnim oruzjem, odatle i avatar : ) drago mi je sto sam malog sujetnog vicu pre neki dan toliko najeo govnima da mu ne izbijam iz glave : ) e pa dragi moj vico da ti kazem, lepo sto si me podsetio, ja i dalje izvristim svaki put na taj klip i isprdam se na svoj racun za nesto sto je bilo pre evo, sad vec ima 8-9 godina, ali ti si meni i dalje, a sad jos vise, jedan nezreli isfrustrirani nolajfer :) * Daj nam link da se i mi smejemo ma evo ga :=) Jeis ti ovo na 0:45 :=) hladni rad, besplatno, hladno, pa koja pobeda od klipa :=) Edited February 14, 2015 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 haha da , glupi srednjoskolac : ) okaceno je 2008. na yt, al mislim da je godinu ili dve dana ranije snimano, znam po tome sto sam 2006 i 2007 bio 20kg mrsaviji nego sad jer sam imao laksi oblik raka jednjaka pa sam pola godine ziveo na kasi i supi , al mi je drago da vicu to zabavlja : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 nema veze, ispao si najpametniji na klipu, iako nije uteha :=) Deda "jel mogu ja" je pobedio ipak. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 arealno 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 bila je tu neka fora da sam se nesto i sprdao pa su zato katovali jedan deo pre arealnog odgovora : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 koji bi plot twist bio da dodje nikolasi i lolne na klip Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Reki, da li si otvorio firmu i šta čekaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 haha vrh, vica iskopao neki snimak iz 2006 ili 2007 koji je posle bio okacen na YT kad su nas u ispred srednje skole anketirali sta je hladni rat pa ja odvalio hladnokrvnim oruzjem, odatle i avatar : ) drago mi je sto sam malog sujetnog vicu pre neki dan toliko najeo govnima da mu ne izbijam iz glave : ) e pa dragi moj vico da ti kazem, lepo sto si me podsetio, ja i dalje izvristim svaki put na taj klip i isprdam se na svoj racun za nesto sto je bilo pre evo, sad vec ima 8-9 godina, ali ti si meni i dalje, a sad jos vise, jedan nezreli isfrustrirani nolajfer :) * A kontas da si sad pametniji pa se zato smeješ? Razmisli ponovo, oh wait. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 hladnokrvno oruzje, to neko novo teslino oruzje, je li drale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post strokan Posted February 15, 2015 Popular Post Report Share Posted February 15, 2015 ја само да кажем ССИ КМИЈ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Kolega genije mi danas spusti paletu od 650kg na palac ,umirem ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Bolje da ti spusti paletu nego platu! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 rejvovao sam i bilo je sranje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts