spo(ghost) Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 p'Coka! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 (edited) evo nešto, da znate zašto raditetj. Satan već jebe ovo i sve nas, kao i Šešelj. On nije slina koja nikada ništa neće uraditi. Najbitnije je da ne kenja na forumu i ne glodari u kancu za 300 ojra. Pun mu je bre kurac vas koji drkate na Tita!ps. spoiler da ne otvaraju pravi muškarci Edited February 10, 2015 by alfa Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 ovaj reki ide i daje mi pluseve i minuse umesto da odgovori na pitanja danas samo jako i hrabro od srede vec slabije i povuceno, pozdrav za Coku - drzi smenu dok ne dodjemo Stanko i ja ! o/ poz za nocnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 E pa mendzi gotovo je ... o/ Ajde sad nek preuzmu drugari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted February 10, 2015 Popular Post Report Share Posted February 10, 2015 17 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Pozdrav za Kilija i Mendzija, careve nocnih smena, ja nastupam preko dana, drzte se do uvece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 (edited) ko sve od RURovaca radi u NCRu zapravo? :)jeste u Blu centru ili tamo kod geneksa? Edited February 10, 2015 by trpr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Шек отац, где се сети тога : )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 (edited) // bag Edited February 10, 2015 by trpr Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 trupsi ja sam u SBC-u, nadjemo se sutra kod meka, ti istetoviraj microsoft ja cu ncr i uzimamo happy meal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Ali kolko ludo sto se molim ceo dan da poginuli neki drugi ljudi a ne on. Ti beše imaš završen ekonomski i tri mastera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Ili jedan, ali životni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 @ivan imam drugara koji rastura ekonomski, a pre godinu dana je istopio kuvalo (?) za vodu, jer ga je skinuo sa postolja i stavio na ringlu kada je hteo da pravi kafu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 @ivan imam drugara koji rastura ekonomski, a pre godinu dana je istopio kuvalo (?) za vodu, jer ga je skinuo sa postolja i stavio na ringlu kada je hteo da pravi kafu ovo se nije desilo bar jednom samo onom ko ne ulazi u kuhinju.. prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 ovo se nije desilo bar jednom samo onom ko ne ulazi u kuhinju.. Nije slucajno istopio, vec je planski stavio kuvalo na vrelu ringlu, da tako zagreje vodu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 To je vec hevi.. Reci komsija kako mogu da ti pomognem? :) prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 jednom mora da se proba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 sta je ovo, sta citam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 trupsi ja sam u SBC-u, nadjemo se sutra kod meka, ti istetoviraj microsoft ja cu ncr i uzimamo happy mealne moze, daleko je to. Aj kad nekad svracas ovde u Blu cimni da idemo u HQ da pijemo kafu sa Istokom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Kako ćete da naručite, "dajte dve kafe s Istokom" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trooper Posted February 10, 2015 Popular Post Report Share Posted February 10, 2015 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 ovo se nije desilo bar jednom samo onom ko ne ulazi u kuhinju.. TIL da ne ulazim u kuhinju @ivan imam drugara koji rastura ekonomski, a pre godinu dana je istopio kuvalo (?) za vodu, jer ga je skinuo sa postolja i stavio na ringlu kada je hteo da pravi kafu nije baš analogno topljenje kuvala na ringli sa fejlovanjem prilikom pismenog izražavanja najprostijih misli, ovo drugo je kanda direktnije povezano sa akademskim uspehom, ili bi makar trebalo da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 a možda i sa time da je iz Kruševca? :D gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 eh da sam dobio dinar svaki put kad su se neki seljaci kurčili da su beograđani iskvarili srpski jezik i da se u njihovom selu govori pravilnije nego u prestonici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 (edited) a možda i sa time da je iz Kruševca? :D ili iz Krušèvac ? Edited February 10, 2015 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts