fatboy Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 kućne bleje jer nema dobrog rejva za novu godinu! this. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 +1,apsolutno mi se ne izlazi iz kuce na ovaj minus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 pa zar nisi i ti mohr batalio? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 ja sam u Dot-u na Marcus Worgullu, očekujem da će i drugrejver Corey biti tamo! o/ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 bronhitis + infinite serije o/ to se tako desi kad tri dana pre toga setam topless po KSTu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 bronhitis + infinite serije o/ to se tako desi kad tri dana pre toga setam topless po KSTu :/ 'ladno htedoh da te to pitam tamo na topicu 'de si poš'o "gologuz" na minus ... ali eto, dobro je da nisam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 pa zar nisi i ti mohr batalio? ni blizu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 i ja sam to htela da te pitam, posto sam se ja smrzla u haljini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 ljudi, gde cemo za novaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 u ncr :( Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 kolko je tamo noćno? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 25% na platu! znao sam da ce se igranje igrica do jutra isplatiti!1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 drzi se mare, za 2 dana stizem i ja u nocnu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Prva nova godina posle par godina da sam je proveo kod kuce, s obzirom da su moji u problemu sa kesom a i s obzirom da sam prethodne dve proveo sa devojkom sa kojom vise nisam zajedno po klubovima, ovo mi je doslo i kao neki odmor. Krajem februara ce mi rodjendan + porodice mi se ker tako da ce da se prodaju mali mopsi te planiram da otputujem negde ili utrosim to na nesto pametno, realno gledano nova godina kao nova godina meni je izgubila znacenje odavno... jer cu svakako tokom ove godine izlaziti negde i provesti se gotovo isto, kapiram da ima vaznijih dana u godini. No to na stranu, 2014-ta mi je bila nekako meh, dosta fejlova i bacenog vremena, malo vremena untrosenog na unapredjivanje samog sebe u bilo kom smislu, te po prvi put sam u fazonu da sam zacrtao sebi stvarno neke stvari za ovu godinu pocevsi od sebe... A i u ostalom, prava nova godina tek dolazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 GDE CEMO ZA DOCEK JEBOTE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 prošao je doček šešelja, coko, pijan si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Cekaj brate, prvo da vidimo gde cemo za 1. maj pa onda ng Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Samo mi recite da li je Cela docekao Seselja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 docekao ga u bulju HEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 BRAVO DOKTORE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Celin cale je vadio pistolj na Seselja za vreme rata kad je izdao cetnike, da nije bilo nekog popa ubio bi ga na mestu kao psa, plus jos jedan podatak Celin cale je jedan od tri osnivaca SRS u Bosni za vreme rata, tako da Cela nije toliki fan Seselja uopste Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 csb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 ja sam se iskezio, iskreno Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts