togFU Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Odlučio sam da otvorim ovaj topic pre svega jer sam, čitajući razne liste po interentu ovih dana (u kojima nema ništa zanimljivo), skontao da zapravo skoro ništa novo nisam slušao u ovoj godini, ili jesam al ne mogu da se setim odmah... uglavnom, ovaj topic je tu da bismo otkrili neku muziku koju smo možda propustili u ovoj godini! Molim vas da razmislite i napišete koji vaši favoriti za ovu godinu kada su u pitanju sledeće kategorije: 1. Najbolji spot 2. Najbolja pesma/track :D 3. Najbolji album Poželjno da okačite youtube lik naravno. Uslov je da je izdanje iz 2014, godine, ja sad kad sam razmišljao, setim se nekog albuma, i onda skontam da je izašao krajem 2013. recimo. Dakle, to ne može :) Pa da krenemo (iako znam da ću nešto zaboraviti i naći "bolje" kasnije :)) 1. Spot https://www.youtube.com/watch?v=7fVK7atPvLQ 2. Pesma, neka bude ovo https://www.youtube.com/watch?v=Ebu-fai_pso 3. Album - ne znam, najsvežiji mi je novi Clark, ali nije mi kompletan album ako mi je pola stvari vrh, druga polovina ništa spec.. ali evo omiljena stvar sa albuma https://www.youtube.com/watch?v=o6j-RBVH-XA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Задовољан сам и ове године са количином преслушане музике, ал када бих издвојио оно што сам чуо из ове године, а да ми је добро и препоручио бих: Andy Stott - Faith In Strangers (electronic, свашта од стилова) Frank & Tony - You Go Girl (electronic, deep house, dub techno), ово бих ето издвојио као омиљени од овогодишњих избора Yagya - Sleepygirls (dub techno) Todd Terje - It's Album Time (nu disco) Shxcxchcxsh - Linear S Decoded (techno) Objekt - Flatland (electronic, ambient techno) Have a Nice Life - The Unnatural World (post punk, shoegaze) Darren Korb - Transistor Original Soundtrack испада као да сам само електронику слушао, ал ништа нисам чуо препоручљиво из ове године других жанрова сем препорука на крају спотове нисам испратио, а за песму не могу да се одлучим : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Pesma: Spot: (prvo sam hteo da okacim FKA twigs - Papy Pacify, al vidim da je iz 2013) tako da nemam pojma. Takodje za album godine, bas malo albuma sam preslusao iz ove godine, ne verujem da sam vise od 10 :( Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Значи ниси слушао нови Swans, дај ту мајицу вамо!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 12, 2014 Author Report Share Posted December 12, 2014 Corey dokazao si da si hipster, sve liste na koje nalećem su upravo takve kao tvoje, i sastoje se od izvođača za koje nisam nikad čuo :D Objekt - Flatland (electronic, ambient techno) Igrom slučaja preslušao sam ovo pre par meseci, samo se sećam da nisam mogao da verujem koje sranje slušam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Није то хипстерај, нити лоша (прегласна?) музика, него стижу тридесете!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Frank & Tony carevi, njihov boiler room je superiška! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 1. 2. The Black Keys "10 Lovers"3. The Roots "…And Then You Shoot Your Cousin" i Who See "Nemam ti kad" moram njih spomenuti pošto su iskidali! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts