LoveCoach Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Pozdrav svima! ;-) Da li se ovde pise samo o PC naslovima ili platforma nije bitna? Elem, nas nekoliko veterana klana Heroes, sa Counter Strike drenikovih servera od pre 20godina u poslednje vreme igra Destiny iz sve snage, pa nas zanima da li ima ljudi koji igraju a da su uz to ozbiljni, prijateljski nastrojeni itd :-) Ideja je da napravimo domacu invaziju na Vault of Glass a uskoro i sire kad stigne DLC :-) Pisite, pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Ćao, Platforma nije bitna :) Zanimljivo mi je da ima ljudi koji igraju Destiny i dalje i to sa ovih prostora :) Nisam siguran koliko je taj broj ukupno gledano zapravo veliki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 A ko igra sa drenika? Igrao bih samo zbog vas ljudi) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveCoach Posted November 14, 2014 Author Report Share Posted November 14, 2014 Sa Drenika igramo Izuvatch, VanleKeki i ja Arutha :-) Steta ako ne igra puno ljudi igra je fenomenalna, pucanje perfektno, mehanika, kretanje sve... PVP je ludilo dobar zato najvise i igramo ali je i PVE dosta dobar. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Pa kao, mahom igraš FPS na konzoli, mislim da je i u tome jedan od razloga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveCoach Posted November 15, 2014 Author Report Share Posted November 15, 2014 Ma mi igramo sve na PC-ju a PS4-ke smo kupili zbog Destiny hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 kupili ste ps4 zbog fail igre kao destiny? sto niste probali borderlands....daleko bolja igra od overhajpovanog destinija Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Dodajte me na PSN gosu_noob Lvl 29 titan sa full upgrade gear i exotic weaponima i full raid iskustvom. Vidjao sam dosta nasih ljudi da igra. Znam da onaj lik iz Novog Sada sto stavlja youtube klipove cesto igra sa svojom ekipom (fskpz ili ako nesto), Vidjam dosta lokalnih nickova na Tower-u tako da ima ljudi - nije da nema. Rad da igram raid - posebno ako cete nesto da pikate veceras - mogao bi i da streamujem na twitchu taman. Problem mi je sto GTA5 izlazi u utorak pa ce to da se igra jedno 7 dana. Destiny igramo ponovo 9. decembra kada izadje prva ekspanzija - do tada samo kad nema nista drugo da se radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveCoach Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 @mrHE Posle koliko sati/minuta/levela si shvatio da je igra fail i prekinuo da igras? Sta te konkretno smorilo? @MikroStalja dogovoreno, addujem te pa se igramo :-) Da, vidjam i ja lokalne nickove al nesto mi je smor fazon da saljem invitove nepoznatim ljudima u toweru itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Pocinje expanzija za nekih 50 minuta. Ako ima neka ekipa koja bi htela da igra novi raid dodajte me u igri. Bice i stream ceo dan ako nekoga interesuje kako izgleda novi content (pocinje streaming za nekih 30 min) http://www.twitch.tv/realgosunoob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveCoach Posted December 9, 2014 Author Report Share Posted December 9, 2014 Idemo sigurno al ovi moji jos spavaju verovatno. A i nema puno rekao bih novog contenta, tako da cemo da gustiramo polako lol Prvo nightfall pa mozda weekly daily itd a za raid ovih dana ako budes u fazonu :-) Sad cu da te add Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 PResao ceo content juce. Cak sam i raid stigao da vidim prva tri encountera. Nije lose sve u svemu. Bas je uzbudjena Destiny komuna zbog ovog novog contenta. Svi su kao da su dobili celu novu igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Jao kako me pawn-ovao MoonCoach juce u PvP-u. Svaka cast torima. Jebo te Pocket Infinity i bubble. MoonCoach ima tipa 6000 poena dok svi ostali (njihov i nas tim zajedno) u proseku imamo po 2k poena. Cudo. Na kraju sam ga lupao pesnicom u bubble-u iz ciste frustracije. Kao - evo ubij me. Ali moram da ga pohvalim - bas razbija. Evo ga highlight iz meca http://www.twitch.tv/realgosunoob/v/3629062 E da - evo ga i prvi event iz novog Raida. Znam da likovi ovo prelaze solo ali bas je zabavno kad se radi normalno sa grupom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Staljo mađijo, niko ti ne igra ovo, ne znam što gubiš vreme.U stvari znam, gerila marketing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 lol Pa htedoh sa @LoveCoach gore da podelim video jer garant nije znao da snimam a oprljio me najstrasnije. Znam da malo ljudi igra na RuR-u ali eto ja ga bas puno igram pa reko da postujem nesto od svojih avantura. A gerila marketing uvek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveCoach Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 E covece hvala bas je bilo zastrasujuce, pucao sam i sa pistoljima i sa AR ali sa pocketom najvise. Treba da se dogovaramo da igramo zajedno a ne tako lol A sto se snimanja tice snimio sam ja 3 partije za redom. Imam i 2-3 filma koja sam mixovo, mogu da ostavim linkove ovde ako je dozvoljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts