pirun Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Komp mi se napunio prasine, pa sam mislio da probam ovaj kompresovani gas kako se ne bih cimao i nosio kuciste na posao da ga produvam. Jel neko probao ovo ? http://www.tehnomanija.rs/oprema-za-ciscenje-i-odrzavanje-uredjaja/hama-kompresovani-gas-za-ciscenje-49877-ab.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 pa sobzirom da ga pravi hama verovatno ce da implodira i napravi crnu rupu pri prvoj upotrebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 ok je to, mada mislim da ima i jeftinije ali ako te mrzi se cimaš, može i kod njih. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Zar ti nije lakse da ga odneses na posao da produvaju kompresorom za gume ili koji vec ima tamo? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 pa ne da mu se. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 11, 2014 Author Report Share Posted November 11, 2014 Pa ako je isti efekat lakse mi je da kupim jednu bocu ovoga. Predpostavljam da moze par puta da se iskoristi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Sve zavisi koliko ga trosis :) ali gledaj u svakom slucaju da se ta prasina izduvava negde pa nemoj to da radis u sobi, nego na terasi, u dvoristu ili tako negde. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Ја користим тај гас и ради ОК. Али не може да издува прашину 100%. Увек остане фини танки слој, поготову на вентилаторима. Ако можеш да нађеш за мале паре ОК, али не трожи се пуно. Да, пошто се гас који се шири истовремено и хлади, после 10ак секунди почиње да леди компоненте :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Ja sam koristio i iskoristio sam 70% iz prvog koriscenja. Odradio je svoj posao. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 11, 2014 Author Report Share Posted November 11, 2014 (edited) Hvala za tipove. Uzeo sam u tehnomaniji i odradio je posao. Ne moze skroz da skine prasinu kao sto rece overkind, ostaje mali sloj. U svakom slucaju je korisno. Jedna napomena ako neko odluci da koristi ovo, nemojte drzati gas konstantno pritisnut jer umesto vazduga posle 5-6 sekundi pocinje tecnost da izlazi, pa da ne sjebete nesto. Brzi pritisci i cooldown cim boca postane hladna, Edited November 11, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts