exile Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Niko ne dize topic, ili barem ja nisam video Elem ja je probah danas, ono izgleda mnogo dobro, za sada. Single player tek igram pa cu posle toga da predjem na multi, taman da se malo uvezbam. Izgleda da je ovo prvi COD koji ce da mi se svidi posle duzeg, duzeg vremena. Ce digra jos neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Posle CoD 2 mogu da obrisu dupe sa svim naslovima sto su napravili,i stavalju to legendardno ime u naziv ovih sranja :( 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 Nemoj tako, Modern Warfare kec je nesto najbolje sto su ikada izdali, sve posle je bilo katastrofa, eventualno black ops 1 da je bio okej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Kad si pre uspeo da probaš, meni ostalo još 3-4gb da se svuče MP a single nije ni počeo da se skida :( I to 20mbit konekcija. ako uspem možda probam ujutru malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Gde i kako da dodjem do ove igrice? I koliko treba da platim? Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Možeš da pogledaš na Steamu ili u nekoj od maloprodaja koje se bave prodajom igara u srbiji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 4, 2014 Author Report Share Posted November 4, 2014 Pre-loadovao sam Laki, pre neki dan, stigli key-evi ranije... Inace igra je mega ultra bagovita, nisu nista uspeli da srede kako treba... Imam jaku masinu i desavaju se glitch-evi, i ostala sranja... Znaci patch mora da padne Za sada igram single player i zadovoljan sam kako izgleda kampanja, to je za sada dobro odradjeno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Danas sam pogledao gameplay na yt-u i mogu reci da sam se malo vise izlozio nego sto je trebalo. Ne kazem da je losa igrica ali ima nekih stvari koje mi se nisu svidele kao sto je cela ta futuristicka prica i dosta uticu na odluku o kupovini. Inace posto svakako zelim da pocnem opet sa igrom mp-a iz CoD ili Battlefield serijala, moze li neko da mi preporuci koji da uzmem od tih naslova? Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Igrica od 40 gigabajta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 6 double layer dvdova + dl za multiplayer deo ~90gb je full instalacija navodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 i lold http://www.dorkly.com/post/70227/call-of-dignity-advanced-respectfare Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 na stimu nije 90 gb sigurno juce nisam mogao ni u jednu multiplayer igru da udjem zbog neke greske, pre toga sam ulazio i grao opusteno... matchmaking je retardirani, opet nema pretrage servera i takoto, i dalje su mapice nege zguzene sa malim brojem ljudi, a matchmaking radi kao u svojim najboljim danima u mw2, dakle dropuje nekoliko puta, javlja greske po nekoliko puta, i onda te upari tamo gde pola ekipe ima crveni ping, pa udjes pa cekas da se popuni , pa onda pola dropuje pa ostanes sam i tako... da popizids i da ne poverujes da su stavili to govno ponovo u 2014 godini igra laguje u mutliju, sto je jos gore nego do sada jer je ovo najbrzi cod ikada, onaj fazon nepijatelj je pucao 2 m iza tebe ali te je ipak ubio lol u multiju skakanje skakanje i samo skakanje, i naravno ultra brzi snajper koji onehituje bez trzaja.. govno ostaje govno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 5, 2014 Author Report Share Posted November 5, 2014 Izasli su drajveri za nvidiu, i bas pise za advance warfare... Bas me zanima da li ce da poboljsa framerate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 6 double layer dvdova + dl za multiplayer deo ~90gb je full instalacija navodno na stimu piše da traži 55GB, mada sa svim dlcovima i sranjima, sasvim je moguće da može da izađe tako nešto na kraju. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 rekoh navodno, covek koji je vishe od 3,5 sata instalirao igru na pc u igraonici gamepub gde je juce bila prezentacija rekao je da mu je folder na kraju 90 giga, nisam ulazio u detalje, mozda su bili tempovi za unpack neki... od onog sto sam video/probao, igra je najlepsa na ps4, pa malo losije na xbone pa osetan pad na ps3/360, na pcu ga na kraju pokrenuli nisu, tako za mp i lag nemam reference =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 singl - lepo izgleda sa teksturama na high, cinematic fsaa i tako jos neka sranja poukljcivana na extra nisam ni probao jer nemam graficku od 500 evra kao neki ovde :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 oko 40gb je kod mene instalacioni folder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Kuku kako ovo kilavo ide kod mene, 4 giga rama i 1 na video kartici. Ono, ne znam dal duže čekam da učita nivo, ili da izađe iz igre, usere se komp samo tako, mada sama igra radi brzo i sve to, ali ubitačno secka i drlja hard svakih sekundu i po, pa je neigrivo. Ghost mi je radio sasvim ok, jedino je bilo usporenja kad je bilo baš "bizi" scena, i to ne uvek, kontam da je ovo isti/slični engine Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 mora 6 gb, al zaista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Jup, tačno se vidi da bi isto išlo bez obzira na podešavanja, kolje mašinu kako god da stavim. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts