Jump to content

Hatred!


support

Recommended Posts

Ovo mu dođe kao neki novi Postal :))

 

Doduše kapiram da će imati objašnjenje za ovo što kao ide okolo i ubija sve žive, tipa ispašće kao u "They live" da su u pitanju alieni koje niko drugi ne vidi i to.

 

 

Pa i nije, preleteo sam preko nekog intervjua negde danas, kao u fazonu je "boli nas kurac, preveliki je overload političke korektnosti, hoćemo da napravimo nešto drugačije i neprijatno". I šta znam, meni je to ok, a to što su sve dežurne ispostave nesigurnih lezbijki kao što su kotaku, polygon, twitter sjw crew i ostali dobili instant masivne izlive krvi u vagine od ovoga, mislim da malo preteruju u svojim opresivnim stavovima. Srećom pa ne pratim aktivno kotaku i gizmodo već neko vreme, inače bi i ja krenuo kao ovaj lik iz igre.

 

Ono što mi deluje ipak malo bezveze, za razliku od Postala, koji je imao solidnu dozu humora da isprati to nasilje u igri i dosta satire, zajebancija i gluposti, ovde mi deluje kao da nema ništa od toga već je prosto "sadizam simulator" što možda i čini celu stvar odbojnom i dosadnom već u samom startu. Trejler i njegov koncept ne pomažu. A i ovaj "Nejtan Eksploužnoliki" glavni lik deluje bezveze i jako klišeizirano. Ono, '99 Columbine isklišeizirano. Opet, možda je to i poenta, da ne treba da nam se svidi glavni lik, koji je ipak negativac, što su i kreatori naglasili.

 

Nadam se da će izdati igru bez većih problema, pa ćemo onda videti vredi li šta ili je prosto nekoherentna glupost koja samo prikazuje nasilje bez ikakvog konteksta.

 

Ako ništa drugo, mislim da će ovim dati FOX Newsu i republikancima čime da se zanimaju narednih ko zna koliko, a možda se povampiri čak i Džek Tompson da brani ameriku od nasilnih video igara i njihovih štetnih uticaja na omladinu koja samo čeka da uzme utoku u ruke na popustu u walmartu i pobije što više ljudi.

Šta li Malagurski misli tek o ovome :D

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Meni ovo više deluje da nisu u stanju da naprave ništa normalno i dobro, pa kao na šok da stave svoje ime na scenu i eksploatišu to koliko dugo mogu. Mislim, koji kontekst ovde može uopšte i da postoji, kad lik iz dnevne sobe odma istrčava na ulicu i krlja sve živo, da su mu cuka ubili ne bi se tako ponašao :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Ово смеће треба на културан начин уништити са лошим критикама, али не "омг, колика количина насиља, забраните то деци" (пошто ће такав став само дати на хајпу), већ нешто слично овоме што је овде већ речено - ђубре је једноставно ђубре, и то уз "attention whore" тим и развој.

Edited by brue
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Juče je ekipa objavila ovo:

 

 

Two months after Destructive Creations' new game Hatred was announced, it's now on Steam Greenlight, where gamers can vote for the title to make sure it'll be available on this platform. A brand new teaser trailer was released to support the launch of the campaign, showing among others destructible environments in the game.

 

Iznenadih se ja time kako su ih pustili na Greenlight zbog cele priče ... kad ono danas:

 

 

 

After only a couple of hours since launch Valve decided to pull off Hatred from Steam Greenlight. Destructive Creations team comments on the decision.
Dear Hatred Fans,

As you know today we’ve launched our Steam Greenlight campaign for Hatred.
Unfortunately after couple of hours Steam shut it down giving the below as reasons behind their decision:

“We wanted you guys to know that based on what we see on Greenlight we would not publish Hatred on Steam.  As such we’ll be taking it down.”

Even though games like Manhunt or Postal are still available on Steam we of course fully respect Valve’s decision, as they have the right to do so. In the same time we want to assure you that this won’t in any way impact the game's development, game’s vision or gameplay features we’re aiming for. The game is still to be released in Q2 2015 as planned.

Moreover we don’t treat this as a failure because yet again this showed us a huge community support we’re totally overwhelmed with. After only a couple of hours Greenlight campaign being live, Hatred gathered 13,148 up votes and ended up on a #7 on Top 100 list.
Link to comment
Share on other sites

And now, malo besplatnog PR-a i povećanja prodaje! :)

 

 

Gabe Newell intervenes on removing Hatred from Steam Greenlight, sends a personal message to the team and brings back the game to the public voting. The game ends up on #1 within only 7 hours after being restored!

 

Hi, Jaroslaw.

Yesterday I heard that we were taking Hatred down from Greenlight. Since I wasn’t up to speed, I asked around internally to find out why we had done that. It turns out that it wasn’t a good decision, and we’ll be putting Hatred back up. My apologies to you and your team. Steam is about creating tools for content creators and customers.

Good luck with your game.

Gabe

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...