alfa Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 (edited) Видео сам Алфу код кинеског тржног вентра пре око сат времена. Свирао и махао он ме искулирао !:)Išao na burgere!sluške, kapuljača, JEBIGA Edited October 29, 2014 by alfa Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Pa to je ovaj Savograd, gdebje NCR na prvom katu :) ja sam na drugom u UOS-u do kraja nedelje :) da li si mozda upoznao njihovu it elitu, ljude koji su 1987 radili na xen serverima... *limunana Shit is real. Da jebote limunana, svaki put srecom to potisnem You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Ja poslednji put kad sam bio u prestonici bio u smokvici (onoj u centru sto je u dvoristu stare kuce) i kul mi ta limunada skroz, osim ako hejtujete jer je hipsteraj. Dok je hrana recimo meni bila bas bezveze. Bio jedan lokal i u NS sa tim kucna radinost limunadama al nisam dugo pio odkad su oni zatvorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Jeste... Videh da kolege naručuju, kažu da je vrhić! Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Ja poslednji put kad sam bio u prestonici bio u smokvici (onoj u centru sto je u dvoristu stare kuce) i kul mi ta limunada skroz, osim ako hejtujete jer je hipsteraj. Dok je hrana recimo meni bila bas bezveze. Bio jedan lokal i u NS sa tim kucna radinost limunadama al nisam dugo pio odkad su oni zatvorili. Odlična je limunada sa mentom (i nije od koncentrata čilijade), samo joj je ime sačuvaj bože Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Longli drug, sedi na Dorćolu kao pravi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 (edited) Pa to, nije Monin sirup lmao. Doduse, ja sam uzeo sa djumbirom i tako sam je porucio kao limunadu sa djumbirom, nisam ni primetio ta nakaradna imena. @Hajli: Nema sta, volim taj deo BG-a bas i uglavnom se tako tu smucam kada dodjem na vikend. Edited October 29, 2014 by Longli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 mogli su da je nazovu nanonada! pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Pa to, nije Monin sirup lmao. Doduse, ja sam uzeo sa djumbirom i tako sam je porucio kao limunadu sa djumbirom, nisam ni primetio ta nakaradna imena. @Hajli: Nema sta, volim taj deo BG-a bas i uglavnom se tako tu smucam kada dodjem na vikend.znaš znanje 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Dorćol brate Srbija!poz za sve buduće komše Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 sledeci put svrati u tru geto, malu kolumbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Možeš u svom omiljenom kraju svratiti i u jedan od najboljih hotela u svetu, po mišljenju Tige, kanadskog muzičara i disk džokeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 (edited) Koje je ime tog bed & breakfast-a? Neka Reki, poenta je pobeci iz geta, ne ici u geto :D Edited October 29, 2014 by Longli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Square Nine 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Što se Smokvice tiče, čuo sam da limunade prave sa limontusima/prelivima, pa ortakinja koja je trudna svaki put im napominje da joj naprave od pravog limuna :-) 1 Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Pivo sa ukusom piva? Dorćol brate Srbija! poz za sve buduće komše [:0] wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Видех друга из средње на сликама са истока Украјине. Живео другар о/ https://www.youtube.com/watch?v=wyJZlLora8E Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Jakovljevica ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Иконића Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Видех друга из средње на сликама са истока Украјине. Живео другар о/https://www.youtube.com/watch?v=wyJZlLora8Euspeo je u životu, gz 2 2 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 edeste:D http://www.tarzanija.com/blic-je-mrtav-crko-blic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Bog: Mrtvu vam majku jebem. bog drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 popravio sam internet, vratio sam se When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Ko voli burek da jede, u Vrscu ima buregdzinica u kojoj sam jeo najjaci burek u svom zivotu ( 350gr sa sirom i pola l jogurta da puknes! ). Ako vas put odvede ili vec zivite negde u blizini kod stare autobuske "Sara". 2 Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2014 Author Report Share Posted October 30, 2014 makar vrščana imamo ovde, pa bi mogli da potvrde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts