moyo Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 (edited) Ne znam gde pa eto moze ovde :D Igramo veceras utakmicu protvi najveceg rivala, Walsh University. Ko je dokon moze da gleda na ovom linku. Tekma pocinju u 2am po vasem vremenu. http://new.livestream.com/maloneuniversity Ja grejem klupu ali trebalo bi da bude dobra tekma i naravno Bad Copy - Idemo Odma u toku zagrevanja :D Edited February 2, 2015 by moyo 1 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 je l' ces da ulazis u igru ili? :D kako je doslo do bed kopija :D :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 Mozda ushtinem koji minut ako trener odluci ali sanse su velike da necu ulaziti :D Jbg imamo crnju od 207cm i 120kg koji dominira na centru A za bad copy. Jbg dobio sam respect od saigraca :D Rekli da odaberem jednu pesmu za disk koji se pusta pri zagrevanju i ja izabrao ovu. Da razbije monotoniju nigger repa Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 pa ti si 212 bese, nabaci koje kilo! i kako ste prosli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 Izgubili 1 razlike u dva produzetka. Najbolja utakimca sto sam ikad ima priliku da igra/gledam. Nasa mala hala krcata. Oko 2k ljudi vecina nasi navijaci. Minut pred kraj vodimo 8 razlike oni daju kos. Mi izgubimo dve lopte za redom i oni pogode dve trojke. Na kraju prvog produzetka vodimo 3 razlike oni imaju napad 20 sekundi do kraja. Tri puta sutaju trojku i imaju ovfanzivni skok i cetvrtu pogode. U drugom produzetku na nasih jedan razlike i 6 sekundi sudija svira nepostojeci faul i njihov centar inace los izvodjac penala pogodi oba i oni pobede. Jako je bolelo iako nisam ulazio u igru. Svi su se smorili dojaja jer je ovo kao neki veciti derbi u nasoj konferenciji. 1 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 koja pedercina trener, da ti nije dao ni minut :c jebeni drogirani crnci .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 a cekaj, je l' realno da ne odigras ni minut? Je l' moguce da su toliko bolji od tebe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 U cemu je problem, sto te ne pusta? Nisi dovoljno fizicki jak? Video sam da si visok, kapiram da imas dovoljan kosarkaski skill obzirom iz koje zemlje dolazis (ne verujem da si Stanko hehe) Hoces da ti saljemo odavde gibanicu, cvarke i zajecarsko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 4, 2015 Author Report Share Posted February 4, 2015 (edited) Trener je odlican. Najbolji od sva 4 koja sam imao na prethodnim koledzima. Jako je korektan, pozitivan i dosta je ucino za mene. Licno mislim da bi mogao da mi pruzi bolju minutazu ali to ja nisam dokazao na treninzima. Dva druga centra su fizicki jaci od mene ali sam ja daleko bolji mid range suter. Trenutno njima dvojici veruje vise jer su sa njim vec 3 godine a ja sam tek u septembru dosao. Uglavno imamo jos 7 utakmica + playoff ako se kvalifikujemo. Ovo mi je zadnja godina koledz kosarke. Imam jos mesec dana i onda sam zavrsio sa aktivnim bavljenje za stalno tako da nema potrebe da se nesto opterecujem time. Deo sam ekipe, treniram, skolujem se i to je to. Nije mi frka uopste sto grejem klupu Edited February 4, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 pa sta ces onda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Da oplodi crnkinju! :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 (edited) posle koledza? Ili trazim posao ili idem na master studije. Sa kosarkom sam gotov za mesec dana. Nego da ne idemo u offtopic. Cavsi se konacno sastavili i igraju lepo. Internacionalna sekcija mog koledza nas vodi na Cavs vs Clipers utakmicu za budzasto al ja ne mogu da idem jer igram svoju utakmicu :( Edited February 5, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Fora je sto koledzom dominiraju rano sazreli ljudi, koji mozda nemaju budućnost al im je to prime. Jedini nacin da se to kontrira je biti ludak i trenirati ko pomahnitao pa ih tuci na brzinu i skill Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Au kako je Kari pokidao Dalas, 51 poen, 10/16 za 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Mozgov je neverovatno napredovao, i sada je sasvim solidan centar Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 lik ima malu granicu i uvek udje plus :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Koje tehnicke svira ova glupca na mecu clipers - klivlend haos :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted February 6, 2015 Popular Post Report Share Posted February 6, 2015 http://watch.nba.com/nba/video/channels/tnt_overtime/2015/02/05/20150205-inside-shaqtin.nba:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))sva mesta, oplakao sam 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 ovo je fenomenalno,ne znam sta bih pre izabrao,kola ili ovog idiota sto je ispalio westbruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Mislis ovog Vesu sto mu je stalo da mu svako baci kosku iako se xyz puta desi to i nikom nista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 mvp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 kad bi imao tim za plejof bio bi! Prejak je. Garnet umesto garneta, samo bolji! Popravio je sut za dve klase u odnosu na proslu sezonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 jos mnogo drobenog on treba da jede pa da bude kao garnet ali ima svakako potencijala da bude bolji nego sto je garnet ikad bio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 na to sam i ciljao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 (edited) Ja ne gotivim Davisa nikako. Dobar je igrac, to stoji ali poceo sam da ga hejtujem kada sam slusao neki intervju posle drafta kada je pricao o parama, fejk drugarima koji ce da ga muzu i tako nekim glupostima. Tipican klinackonigerski stavovi kojih sam se naslusao i previse. Edited February 7, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts