Jump to content

Viza za Bahrain

Recommended Posts

Pretrazio sam net i bukvalno nigde nisam nasao sta je potrebno da bi se otvorila viza za Bahrein pa ako je neko bio, ili zna nekog ko je bio ili pak je cuo sta gde i kako bio bih mu zahvalan da podeli.. Prekljuce sam saznao da treba da idem i od tada trazim sta mi treba, ali jalovo.. Pustio sam mejl abasadi u Berlinu i jos mi nista nisu odgovorili. Pokusao sam da ih pozovem, ali mi se niko nije javio na telefon.. Decko kog koga bih uzeo smestaj mi kaze da imaju neki praznik "Hajj" u toku cele sledece nedelje i da nista nece raditi LOL

edit: e da, datum je 16-20.10 tako da to dodatno komplikuje stvar

Edited by FATA

prevelik ti avatar m8

koliko sam skontao najbliza je u Berlinu.. zvao sam ih posle 3 pustio mejl oko 4 pa rekoh u medjuvremenu da pitam rur pomoc.

@lepy

hvala matori preko linka sam nasao deo za vize.. morace da padne neka molitva izgleda

prevelik ti avatar m8

danas je praznik u Nemačkoj, dan ujedinjenja, pa je normalno što ne rade

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pre ne rade jer je, kako Fata kaže, "taj neki praznik hajj".

U pitanju je Kurban-bajram, najveći praznik u muslimanskom svetu, kreće se na hadžiluk, prinose žrtve, kolje kurban, kamenuje đavo and all that jazz.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Pretrazio sam net i bukvalno nigde nisam nasao sta je potrebno da bi se otvorila viza za Bahrein pa ako je neko bio, ili zna nekog ko je bio ili pak je cuo sta gde i kako bio bih mu zahvalan da podeli.. Prekljuce sam saznao da treba da idem i od tada trazim sta mi treba, ali jalovo.. Pustio sam mejl abasadi u Berlinu i jos mi nista nisu odgovorili. Pokusao sam da ih pozovem, ali mi se niko nije javio na telefon.. Decko kog koga bih uzeo smestaj mi kaze da imaju neki praznik "Hajj" u toku cele sledece nedelje i da nista nece raditi LOL

edit: e da, datum je 16-20.10 tako da to dodatno komplikuje stvar

http://www.mofa.gov.bh/Default.aspx?tabid=147

https://www.evisa.gov.bh/VISA/VisaInput.jsp?A0S=a