Beli Eurokrem Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Recite sta ste krmljali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 KNKNPNKN. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Haha, sviđaju mi se ovi spomenar topici :)) KNKNPNKN. jel ovo cipiripi? :)) Ja obično kad igram nešto aktivno jedem bademe/lešnike. Prethodno sam jeo YoDoro plazma ili kokos, to mi je bilo zanimljivo a pre pre toga najčešće čips. Mislim da je to "najhevi" što sam jeo. A od pića mahom kafu ili čaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 nesto zuto ispod noktiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Kome ti to? Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 ko bre dabre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Haha, sviđaju mi se ovi spomenar topici :)) jel ovo cipiripi? :)) Ja obično kad igram nešto aktivno jedem bademe/lešnike. Prethodno sam jeo YoDoro plazma ili kokos, to mi je bilo zanimljivo a pre pre toga najčešće čips. Mislim da je to "najhevi" što sam jeo. A od pića mahom kafu ili čaj. KIKIRIKI :) iliti кикирики Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 a, to je jedan od glavnih problema zbog kojih sam batalio i čips, mnogo budu masni prsti pa je potrebno to brisati i tako to. mada razmišljam, kad igraš recimo FPS, znatno manje možeš da pojedeš, samim tim se ugojiš, nego kad recimo pikaš nešto sporo, tipa RTS, čak i MMO, a kamoli Hearthstone na primer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pričajte šta ste jeli, MMO edition @topic > uz poslednju FFXIV sesiju onomad kad bijaše free login week, ništa a sinoć uz D3 neki prekuvani paprikaš sa piletinom Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 ne znam kako možeš da jedeš full obrok uz gaming, meni to polazi za rukom samo uz serije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 verovatno na iskustvo xD Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Mislim da je ovo bilo namenjemo meni pa da odgovorim na tu temu. Evo ovako. Posto je ovaj deo foruma veoma zapusten, niko ne pise i ne otvara teme i slicno , ja sam kao moderator probao da ga malo ozivim. Planirao sam da u narednom periodu otvornim nekih desetak tema o korejskim igrama kao sto su Asta, Kritika, Echo of Soul, Icarus Online itd ali sam odustao od toga jer kad malo bolje pogledam vidim da su na forumu najpoluranije one teme koje nemaju nikakve veze sa gejmingom. To mi je veliko razocarenje tako da idem sad offline i vise se necu vracati. Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 ne znam kako možeš da jedeš full obrok uz gaming, meni to polazi za rukom samo uz serije :) D3 Greater Rifts, koje radim inkrementalno od prvog nivoa pa onda obično imam 7-8 minuta između čišćenja rifta i dok timer ne siđe ispod 2 minuta, obično tad radim bounties ali može i nešto da se čalabrcne između Vrati se Štrajče nemo se ljutiš a ti Eurokreme nemo se zadevaš Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 Nema ljutis strajce, troll slika je meni namenjena : ) Takvim temama neces oziveti podforum, niti ga treba na silu ozivljavati, prica se o igrama kad ima nesto aktuelno i vredno price i ne vredi ti da otvaras teme za grind igre za koje niko kod nas nije ni cuo a kamoli da igra. Leksikon pitanja poput skupljate li salvete i koja vam je omiljena tuca u MMO ce skupiti od 5 do 10 odgovora i onda ce isto da zamru kao i ostale teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Ja krivim Mrheta za smor jer nije ispunio obecanje i ne kaci price i dogodovstine iz ArcheAge-a bre!!! DOLE MRHE !!! DOLE MRHE !!!! LENjO PRASE !!!! ;) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Ja krivim Mrheta za smor jer nije ispunio obecanje i ne kaci price i dogodovstine iz ArcheAge-a bre!!! DOLE MRHE !!! DOLE MRHE !!!! LENjO PRASE !!!! ;) ali ali ali ali znas li koliko mi je tesko da se odvojim od igre xD u poslednjih 10ak dana koliko je igram mislim da dnevno provedem po 12h za kompom igrajuci i uvek se nesto radi :D btw, gilda mi je najomrazenija na west strani dahuta servera xD, poceli su nasi da nas ubijaju sa crvenima :D imam par videa...mozda za neki dan kad zaokruzim celokupan dozivljaj igre :P Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 ja sam jela pohovani karfiol i pila pivo! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Jeo sam punjenu papriku dok se igrao d3 sa ekipom! xD Bog blagoslovio g600 Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Pojeo sam paklu cigareta ....ili ti dve,ne secam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts