Highl1 Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Ma, smorio je Čović sa plasiranjem tih vesti po medijima, preteruju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Ma koji ti je Pavlović igra za aplauze, Gagić izdajica Kako ćemo sada kada nema više časova ljubavi :((((((( Navodno je ovo priča Podsetimo, večernji trening u četvrtak propustili su Edo Murić, Milan Mačvan i Pavlović, nezadovoljni stanjem u klubu, pre svega odnosom trenera Vujoševića prema njima. Problem je nastao posle poraza u prekjučerašnjoj prijateljskoj utakmici sa Mega Leksom, jer je trener Duško Vujošević zakazao trening za četvrtak - u šest sati ujutro. Pomenuti trio je napomenuo tada da neće doći na taj trening, a potom su isključili mobilne telefone i nisu se pojavili - ni na večernjem treningu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 20, 2015 Author Report Share Posted March 20, 2015 Osvajamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 auuuuuuuuuuuu :))))))))))))))))))))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Osvajamo. Ne osvajate, zna se šta Andrej Vučić radi po Beogradu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Igraće se na jednu dobijenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Ma jok... pavlovic prelazi u kkczdivatelekombeogradfmp za 100k po poenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 (edited) GTR Shvatajući da je franjevačkom puku svejedno drama ili komedija, zvezda ili fmp, redateljski dvojac Pavlović & Vujošević nastavit će sa radom kao i već kultno kazalište Sljedeća sezona. Gospon Pavlović htio je postaviti komediju dok je gospon Vujošević preferirao prusku dramu, te je došlo do malog problema u komunikaciji što je uobičajeno kada su veliki umjetnici u pitanju. KAZALIŠTE NA PRVOM MJESTU ! Edited March 21, 2015 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 majko mila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 jel morala ona trojka da se ponisti? jel to regulare ili kako?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Ja koliko sam citao da se ponistava ukoliko je lopta bila na obrucu u trenutku dodira igraca sa mrezicom, a ukoliko je u visu sudija ima slobodu da odluci. I druga stvar koju sam takodje procitao tako da se mora uzeti sa rezervom je to da kada sudija gleda snimak zbog jedne stvari(u ovom slucaju gledao je da li je sut za 2 ili za 3) ne sme da se obazire na druge stvari(kao ovo za mrezicu). E sad, ima svakako ovde strucnijih od mene, ovo je ono sto sam ja nasao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 ne moze da skodi, a sto ne skodi znaci da koristi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 jbs mrezicu kad 3 minuta ne mogu kos da daju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 bitno da radonja ne moze da dobije neizvesnu zavrsnicu... :P 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 a tek na tri dobijene xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 23, 2015 Author Report Share Posted March 23, 2015 (edited) Osim 'mrezice', bila su bar 2 rukometaska faula u tim zadnjim napadima nad Akojonom. Bez obzira na to, Pavlovic imao polaganje, isao na kucanje i promasio, Akojon se zalece u kontri i promasuje umesto da stane na loptu... Krece rvanje sa komsinicom u 3 dobijene Edited March 23, 2015 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 bile su i tri tehnicke greske u trecoj cetvrtini za buducnost... da se kalinic ponasao kao pavlovic dobio bi zabranu igranja 6 meseci... ali sve je to kurac, ako se pogleda cinjenicama u oci... partizan je u poslednja 3 minuta imao 0-13... posle celokupnog igrokaza u reziji gospodina vujosevica... zatvorenih treninga i casova ljubavi i oprosta... ili narodski receno: dukljanska svinja je opet zabila noz u ledja srpskoj kosarci... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 dukljanska svinja je opet zabila noz u ledja srpskoj kosarci... :P This. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Osim 'mrezice', bila su bar 2 rukometaska faula u tim zadnjim napadima nad Akojonom. Nemoj da si Dukljanin, sudijski kriterijum je generalno bio loš iz neznanja na obe strane, a ne da bi vas neko pokrao. @topic Jedva čekam da zakucamo ekser u kovčeg kluba koji se neće uzdići iz pepela jer neće biti nekog velikog gospodina poput Nebojše Čovića. Očekujem najmanje tri prekida od strane mangulice. 1 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Kakvo god da je bilo suđenje, izgubili smo tekmu jer smo odigrali kriminalno poslednjih par minuta i zato što smo promašili dva zicera za ~10 razlike. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) Namešteno. edit Ne mogu samo trol :D Ne dati koš u poslednja tri minuta je kriminalno. Budućnost ili Cedevita u EL, majko mila... Edited March 23, 2015 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Ima li neki stream za utakmicu a da ne koci svakih 0.3sec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 koji gnusni potez limara iz železnika... povrede jedinog centra onako bedno... NEPRAVDA! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Pa bolje sudjenje smo imali protiv turaka 2010. u polufinalu nego sto je bilo sudjenje na ovoj utakmici. Ne daj Boze da se ove sudije okote seme im se zatrlo! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 pokradeni ste! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts