lancemi3d Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 odlicna deseta epizoda trece sezone, David Thewlis me odusevio, red je da odgledam drugu sezonu sad, iz nepoznatog razloga je preskocena, valjda nisam propustio neke likove iz sezone dva jer vidim da se pojavio lik iz sezone jedan u trecoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Zahvaljujući pauzi između letova + airserbia kašnjenju odgledah treću sezonu praktično u jednom danu i meni se lično dopala, možda i više nego druga sezona. Nekako mi ima ok početak i kraj, čak i sama finalna scena mi je ok, više mi je legla nego u drugoj sezoni. Glumačka ekipa je baš dobra, muzika je razbila ovoga puta možda i više nego ikada. Maaaalo mi smeta što se sve odigrava po sličnom šablonu, negativac ima dva glavna sajdkika koji imaju svoju "foru", glavnoj policajki "niko" ne veruje, šef policije je debil a kolega joj je naivko ... etc. mnogo mi je bilo gotivno kad se pojavio mr. wrench! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 uzeli su taj format "moderne" bajke Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 kad reče bajka, morao sam da proverim posle dal' bili bob čita onu bajku negde tamo oko pete, šeste epizode i jeste on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Odlična treća sezona, mada me je kraj malo razočarao. Negativac je najbolji od sve tri sezone, što mi je teško da priznam pored Bilija iz prve.Nekako mi se čini da nemaju više šta da kažu, pa je verovatno vreme da prestanu sa Fargom Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Meni je kraj nekako bio ok, ono, ostavlja pitanje šta će se dogoditi a realan je scenario da ode u oba smera, nije onaj "ma jeeeeste" momenat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts