SavKe Posted October 30, 2014 Author Report Share Posted October 30, 2014 (edited) Odlična epizoda :D I ako se nigde ne kaže izrazito, definitovno je priča sa dronom referenca na utakmicu Srbija - Albanija, prvo sam "glavni" dron izgleda identično, onda ceo taj momenat kako "niko" nije kriv za skandal sa snimkom "žbuna", pa kad se Batersov ćale žali prodavcu kako je dron sam to uradio. Onda one zastave koje nosi dronska straža imaju siluetu "špijuna" koji je igrom slučaja crne boje na crvenoj pozadini - aluzija na onu zastavu Velike Albanije. Osim toga provlači se i cela zajebancija oko fappeninga, i par ostalih sitnih referenci Edited October 30, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 a ferguson shooting? Pa posle fappeninga je to druga najveca referenca. Iskreno, mislim da si zelep da vidis da je epizoda povezana sa srb-alb al ja mislim da je to bila slucajnostn da.. Dogadjaj je previse lokalan, ne verujem da je imao prime time CNN i FOX news exposure.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 (edited) +1 da nema veze sa nama, najblize je sto su zastavice crno-crvene :D Edited October 31, 2014 by reky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 31, 2014 Author Report Share Posted October 31, 2014 Da, da, i ferguson shooting, a moguće da sam se istripovao za dron, tj da sam želeo da vidim što kaže Longli, ali ono, nije ni da nema osnova :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) Odlična epizoda, baš sa otvaranjem plaćanja play storea za srbiju :-D Edited November 6, 2014 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 10, 2014 Author Report Share Posted November 10, 2014 Tek sam danas odgledao 6. epizodu, jebeno sjajna, odlična tema i kvalitetne fore. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 (edited) Meni su prethodne dve bile mlake, ali ova... kolko su jebeno sabili :DNa ovo što je Vića okačio sam se smejao pet minuta :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edited November 10, 2014 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 (edited) Edit, potencijalni spoiler Današnja epizoda je komotno mogla da bude i finale sezone (čak i serije, lol) , baš me interesuje kako će da izgleda sledeća, ukoliko budu pratili fazon sa tankim vezama između epizoda u ovoj sezoni. Edited November 13, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Znaci znao sam kako ce da se zavrsi cim si to napisao :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 Jebiga, mada nisam rekao ni jednu jedinu reč o tome šta se dešava u epizodi, ali staviću u spoiler za svaki slučaj. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Maj frend! :D lolnuo sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Predobra epizoda. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 20, 2014 Author Report Share Posted November 20, 2014 Ovaj Rendi jebote Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Rendijeve epizode - najbolje epizode... Izbor muzike - L O L. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Brutalni su :)) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts