Slađan Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 RIP http://variety.com/2014/tv/news/joan-rivers-dead-at-81-1201292901/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Нам баш много жао или само онако? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Skroz antipatična "pojava", gledao sam je i u Apprenticeu gde je smarala zajedno sa ćerkom, i u onom fashion policeu kad naletim na kablovskoj. Kao komičar bila je jedna od onih što prosipa penzionerske fore, a misli da je hip i kul i u trendu. R.I.P. svejedno Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 (edited) Poslednje u cemu sam je video je Louie. RIP Edited September 4, 2014 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Ja iskreno do skoro nisam znao ni ko je. Onda je od skoro krenula da se pojavljuje gde god (ili je prosto meni upala u fokus). Ali delovala je zdravo ... sad vidim, srčka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Ta žena nije imala valjda kvadratni centimetar na licu koji nije bio zatezan ili na drugi način hirurški tretiran. 81 godinu a izgledaš onako Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 4, 2014 Author Report Share Posted September 4, 2014 to što pip kaže. Ona je baš ono Las Vegas standard tip zabave koji više nikome nije zabavan već čisto se provlači na poznato ime i staru slavu ali ja sam je gledao u dosta tv kameoa i krš filmova pa mi je nekako bila ok. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Poslednje u cemu sam je video je Louie. RIP bas juce sam gledao tu epizodu na foxu,oplakao sam kad joj lui spomene 40 blowjob-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kole Posted September 4, 2014 Popular Post Report Share Posted September 4, 2014 jedan od prvih zenskih komicara sa skoro 60 godina staza i od pocetka je furala taj vajb beskompromisnog hejtera (sa mnogo vise sala na sopstveni racun od vecine "komicara za mase") nastupala po klubovima sa karlinom i prajorom...ipak je u pitanju legenda komedije, bez obzira sto je pod stare dane postala deo e!/reality price jer ljudi idu tamo gde su pare (iskreno, i brojne operacije imaju sigurno isti razlog - da bi sacuvale posao zene u americkom showbizu su sebi radile svasta...i danas to rade...) neki ljudi jednostavno moraju da nastupaju, dzhoan je bila takav lik, bukvalno 12 sati pre padanja u komu je nastupala uzivo u njujorku na nekom dogadjaju...i respect za to koliko je bila mentalno brza u 81voj RIP 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 (edited) Da Kole nije ovo napisao, mislio bih da je matora E degenka. Nisam imao pojma da je nastupala sa dve velicine kao sto su Prajor i Karlin i da je u sustini legit ali jebiga, pare. Thx Kole! Edited September 4, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 To je bilo u nekom drugom životu, većina ljudi je zna iz ovih novijih vremena. To da je bila lucidna sa toliko godina, i da nije bila samo neki selebriti ukras u pozadini, to stoji. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 šta ovo je ista osoba? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts