toma Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 relano. da smo sutnuli jos koju trojku na 15 sekundi do kraja napada u poslednjih par minuta dobili bi sigurno. jebem li im mamu umobolnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Nisu sudije usrale nista nego mi sami. Ispustili smo sigurnu pobedu. Ali dobro, u finalu cemo ih dobiti :) Pa ne mozes to reci kad cist faul Bogdanovicu nisu svirali u poslednjem nasem napadu, a njima svirali nesto sto se ne svira nikad na sekund pre kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ono nad Bogdanovićem nije bio faul, Diaw mu je prosto izbio loptu i tu nema mesta da se buni bilo ko, ali zato ovaj poslednji napad Francuza... stvarno se ne sećam kada je suđen """faul""" u takvoj situaciji poslednji put. Istina je da smo mi morali da imamo bar 4-5 nerezonskih šuteva manje, ali izgubiti utakmicu na slobodnjake na ovaj način je čist sudijski bezobrazluk. Ovo, stim sto i ja mislim da je na Bogdanovicu bio faul, udario ga je po ruci a ne po lopti. Realno smo sami sjebali, ovaj sudijski bezobrazluk je cisto slag na torti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) I meni je delocalo da je čist faul nad Bogdanovićem, ali samo jednom su dali usporeni snimak... Ono na kraju je bez komentara ofc. Edited August 31, 2014 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) Odbrana nam je bila katastrofa na ovoj utakmici, imali su previse slobodnih suteva i lakih poena. Na terenu u jednom trenutku Stimac i Rasko, a Dzekson razvlaci celu ekipu, ne moze da promasi sa distance. edit: i meni se cinilo da je bio faul nad Bogdanom, ali sto kaze Vanja, samo su jednom vratili, pa nisam siguran Edited August 31, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Zaboravih da napomenem, skoka u odbrani bez... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) ne znam o cemu pricamo ovde, mentalno retardirani covek samoproklamovani vodja ekipe, vec sto hiljaditi put kad se lomi utakmica trci i iz trka sutira trojku sa 9 metara, proslo je jednom pre 9 godina i to je to, od tad pokusao je sto puta i nijednom ALI NIJEDNOM nije pogodio i svaki put je usrao. Ko zove ovog mentalno retardiranog coveka da prodaje utakmice ovako https://www.youtube.com/watch?v=lzpyiiZ8FdI covek pati od kompleksa da svaki put nahrani ego, jednom je proslo rodjace, vise nece nikad Edited August 31, 2014 by Ћела Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Pa ne mozes to reci kad cist faul Bogdanovicu nisu svirali u poslednjem nasem napadu, a njima svirali nesto sto se ne svira nikad na sekund pre kraja. Ma kakvi, nema govora o faulu. Raduljica je napravio faul na prvom koraku, na drugom nije, tu sad moze da se raspravlja ali kriviti sudiju jer je konj pokusao posle 2 sekunde napada da da trojku sa 9 metara je besmisleno. Nerezonski i glupo, kao i pokusaj Bogdanovica da iznudi faul teatralno bacajuci ruke u stranu. Mozemo da se sporimo oko bacanja ali da nisu pravili idiotske poteze tokom ranijeg dela tekme, to bacanje ne bi ni bilo bitno. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Slazem se da smo mi mogli pametnije pa da sudijske greske budu nebitne, ali opet su direktno uticale. Snimak je pusten samo jednom, ali na osnovu njega meni je izgledao kao cist faul da ne moze biti cistiji, sad jebem li ga. Ali kad vec i nisu svirali, onda ne bi smeli svirati ni ovo na kraju za njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Pa ne mozes to reci kad cist faul Bogdanovicu nisu svirali u poslednjem nasem napadu, a njima svirali nesto sto se ne svira nikad na sekund pre kraja. istina... ali su nasi propustili da naprave faul 15 sec pre kraja (bolje da sutira 2 bacanja nego da polaze sam kao uhoda)... onda je bogdan pozurio sa prodorom makar 3 sekunde... (bolje da su cekali poslednji sekund i sutirali nerezonsku trojku i imali makar produzetak...) Odbrana nam je bila katastrofa na ovoj utakmici, imali su previse slobodnih suteva i lakih poena. Na terenu u jednom trenutku Stimac i Rasko, a Dzekson razvlaci celu ekipu, ne moze da promasi sa distance. edit: i meni se cinilo da je bio faul nad Bogdanom, ali sto kaze Vanja, samo su jednom vratili, pa nisam siguran raduljica ni da skoci, ni da zagradi... teo basketas nikada nije ni igrao odbranu... bjelica je ogranicenih mentalnih sposobnosti... oni pomazu tamo gde ne treba i ostavljaju svoje igrace kao dobar dan... bas sam goreo na odbranu... ne moze kalinic sam da odigra... ali kada je simonovic uleteo u reket da spasi raspalog tea koji je uglavinjao u 5 francuza... sabija simonovic... :D ne znam o cemu pricamo ovde, mentalno retardirani covek samoproklamovani vodja ekipe, vec sto hiljaditi put kad se lomi utakmica trci i iz trka sutira trojku sa 9 metara, proslo je jednom pre 9 godina i to je to, od tad pokusao je sto puta i nijednom ALI NIJEDNOM nije pogodio i svaki put je usrao. Ko zove ovog mentalno retardiranog coveka da prodaje utakmice ovako https://www.youtube.com/watch?v=lzpyiiZ8FdI covek pati od kompleksa da svaki put nahrani ego, jednom je proslo rodjace, vise nece nikad sve si u pravu... ali da je ovo danas uradio bogdan imali bismo makar produzetke... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 http://www.sportske.net/vest/kosarka/lovernj-da-budem-posten-nije-bilo-faula-192849.html"Moram da budem pošten, nije bio faul. Ne osećam se kao heroj, trebalo je samo da pogodim to jedno slobodno bacanje i uspeo sam" rekao je Lovernj nakon utakmice." Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Sudije govna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Btw, sto nismo organizovali neki rur fantazi FUUUUUUUUUUUU Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Strasno :D Igrao sam ih u hendikepu, da ce biti manje od 20 razlike, ali da ce dobiti nisam mogao ni zamisliti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Show... Ocekivao sam kroasane kao prve u toj grupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Jebe nas Hadadi, pravi raduljicu smesnim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Ovaj Loncar je show kako navija i kako se dernja u mikrofon. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 http://www.mozzartsport.com/vesti/pravda-je-zadovoljena-suspendovan-sudija-s-meca-srbija-francuska/83818 Kao što rekoh.Što lupaš brate kad su sami krivi... ispucavali su se! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Ovaj Loncar je show kako navija i kako se dernja u mikrofon. :D uvek je bio kralj i neko je bio zaduzen za dobru atmosferu u reprezentaciji Svodi se na to da moramo ili da dobijemo Brazil sa 2 ili vise poena razlike, kako bi bili 2. u grupi, ili da izgubimo i budemo 4. sto bi znacilo da bi sa Spancima mogli samo u polufinalu da igramo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Jbt koliko mrzim ova spanska govna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 uvek je bio kralj i neko je bio zaduzen za dobru atmosferu u reprezentaciji Svodi se na to da moramo ili da dobijemo Brazil sa 2 ili vise poena razlike, kako bi bili 2. u grupi, ili da izgubimo i budemo 4. sto bi znacilo da bi sa Spancima mogli samo u polufinalu da igramo ti si ludji od mene... ja sam kada je kosarkaska reprezentacija u pitanju nevidjeni optimista... (kao sto niko ne bi voleo da igra u fudbalu protiv brazila, bez obzira koji je sastav, tako tripujem da niko ne voli da igra ni protiv srbije u basketu) ali ono sto sam gledao nije ni za cetvrtfinale... :D meni npr uopste ne smeta sto teodosic sutne u petoj sekundi sa osam metara preko ruke... ali sto igra odbranu gore od mene (a meni su ligamenti skocnog zgloba trajno pokidani) me dovodi do ocaja... to sto raduljica utrpava me bas boli kurac... ali POPIZDIM kada ne zagradi dva puta za celu utakmicu, a da skoci mu izgleda ne pada ni napamet... kosarka je sport u kome glupani ne uspevaju... a bjelica mi deluje kao reta... pritom totalno nezainteresovano... gurovic kada da trojku sa osam metara mora sorc da promeni posto svrsava u gace dok se vraca na svoju polovinu... rizikovacu da me najedete govnima, ali simonovic igra duplo bolje nego pre godinu dana, bogdan je ispod svojih ocekivanja (mada je moguce da ja ocekujem od njega previse)... mali kalinic mi je zver i jebo mu pas mater sto je dosao kod radonjica da gubi vreme... e da jovic kida...ahahah... a quoteovao sam te zbog loncara i zaborvaio... genijalac... e da... zaboravio sam jos nesto... JEBACEMO SPANCE... nemam ideju kako... ali cemo ih jebati!!! npr... ako simon da dve trojke iz coska... bogdan ce da odlepi na cinjenicu da ga nosi ciganstura i onda cemo im utrpati stotku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Ja sam uvek optimista kada je basket u pitanju, ali i pored svega mislim da ce sve ispod 20 razlike protiv cergarskih govnara biti uspeh. Mnogo jaku ekipu imaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 (edited) ... preracunao sam se... :D Edited September 2, 2014 by Sarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 2, 2014 Author Report Share Posted September 2, 2014 koje face amera https://www.youtube.com/watch?v=77JplAz5aTE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Dajte neki dobar stream! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts