Kal1mero Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 хахааххахахахаа Харден 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Dva sporta, jebiga. Carevi su naši, svi na doček! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 cak sam i ja gledao ( u kladzi!!), svaka cast momcima, srebro protiv nba je i pre bilo ravno zlatu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 14, 2014 Author Report Share Posted September 14, 2014 (edited) хахааххахахахаа Харден hahahahahahaha ljubav za sve bar smo im najvise poena dali na prvenstvu Edited September 14, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 polivaj https://www.youtube.com/watch?v=E8kb_sPNRdo&list=UUJnZouZlCJYjPe4wIHvfIJQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 carevi su svi redom. ne znam, meni nekako drago što ih gledam i kad gube ovako. svaka njima čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 pls Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Jbg Ameri sutirali kao nikada do sada, nasi dosta lose. Promasili smo dosta zicera dok se lomio rezultat, posle kojih smo primali lake poene, cesto i trojke. Uglavnom mislim da smo mogli dosta bolje, ali nema veze sjajno iskustvo i veliki uspeh :) Inace Krle se oprostio, to me malo brine jer ne vidim nekoga ko bi eventualno mogao da ga zameni u skorije vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Krle je usro ona 2 zicera kad su krenuli u seriju, da je dao to, mozda bi se drzali i prve 2-3 cetvrtine, bas smo bili u hajpu. Samo sam se nadao da ne bude ovakav rezultat, al jebiga sta je tu je, bice bolje sledeci put. Jebene crnje na steroidima. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Prva cetvrtina je verovatno odlucila sve, iako smo dobro krenuli... realno gledano, nema sta, najbolji su, nisu poveli ni Duranta,Lebrona, da ne nabrajam sad, tacnije oni se valjda nisu odazvali pozivu... A opet odigrase turnir bez poraza :) nije ni ovo nekakva "druga ekipa", razbio nas je Irving, Harden, sve su to dobri igraci... I dalje stojim iza toga da nije morala da bude ovolika razlika i da je Krle ubacio neki od onih koseva onda da bi mozda bilo bolje... Jedino im zameram sto su mi nekako traljavo igrali u odbrani, pustali ih da sutiraju, dok su ovi nase cuvala u nekim trenucima i na osam metara, lice u lice. Svaka cast, nije ocekivano, idemo dalje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Ne bih da zvucim kao jedan od onih "sudije su krive", ali mislim da jedan od razloga zasto nasima sinoc nije islo je i taj sto je sinoc bilo cisto NBA sudjenje. Garantujem da sam sinoc video makar 10 situacija gde je mogao biti sviran faul za nas, a nije. Uglavnom, momcima svaka cast, ko da su zlato osvojili :)) Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 bravo momci, ja i dalje sa nevericom gledam kako smo dosli do srebra :) moja najvedrija prognoza je bile polufinale i svi su me gledali kao da sam nenormalan nema veze za amere, bice vremena nego moze li mi neko potvrditi koji su uslovi za kvalifikovanje na olimpijadu ? samo evropsko prvenstvo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 15, 2014 Author Report Share Posted September 15, 2014 (edited) edit - nista osvajamo EP Edited September 15, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 (edited) A ako Ameri uđu u finale u onom njihovom prvenstvu? Edited September 15, 2014 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kal1mero Posted September 15, 2014 Popular Post Report Share Posted September 15, 2014 Кога су победили наши кошаркаши? Мало другачије виђење :) Пажња пажња пре отварања текст је Дуцијев :) Jош једно „Светско првенство“ је завршено. Наши спортисти постигли су још један „велики успех“. Организован је још један „спектакуларни дочек наших шампиона“. Доживели смо још једну еуфорију… Шта се, уистину, догодило? Ко су, заправо, победници, а ко поражени? Нису нама „противници“ црначка деца из америчких гета; ни бразилски момци који су побегли из блатњавих фавела; ни алжирски дечаци из сиротињских насеља француских градова… Они су нам подметнути да на њима „тупимо зубе“ и иживљавамо своју несрећу. Победе „наших“ гладијатора и циркузанера на спортским теренима су компензација за поразе које свакодневно доживљавамо. Спортске представе су спектакуларна подвала. Потлачене радне „масе“ добиле су још једну илузију, још једну кост коју ће да глођу, а они који владају и пљачкају купили су време да могу у сенци спортских спектакала да на миру наставе да раде свој злочиначки посао. Победили су, заправо, капиталисти, корумпирани и однарођени политичари, мафијашке банде које држе спорт у својој шаци… Спортисте плаћају они који отимају новац од радника, они који су наши господари… Тврдња да победе наших спортиста на међународним такмичењима подижу борилачку вољу нашег народа представља чисту будалаштину. Никада победе на спортском пољу нису покренуле потлачене да се боре за своја људска и грађанска права. Напротив: победе на спортском пољу само су учвршћивале положај владајуће класе. То је главни разлог што су владари света толико заинтересовани за одржавање све бројнијих и све крвавијих спортских спектакала. Путем спорта незадовољство потлачених радних слојева бива усмерено на странпутицу, а од радника и њихове деце ствара се деполитизована „навијачка маса“. И овде треба рећи да је стадион створен у другој половини 19. века у Енглеској када су се радници изборили за осмочасовно радно време, и када је требало „колонизовати“ њихово не-радно време – да се не би класно освестили и борили за своја радничка и људска права. Када се слегне заслепљујућа прашина „победничке“ еуфорије, људи ће се сучељити сa правим резултатом „велике спортске победе“: затворене преостале књижаре и читаонице и отворене нове спортске коцкарнице у чијем отровном смраду трули наша младост; залуђени „спортском славом“ и сновима о „великим парама“ још већи број младих бациће књигу и пропасти на спортским теренима; уместо школа и позоришта, зидаће се нови, све већи стадиони и спортске хале – за све бројнију сиротињу… Више од четвртине становништва Србије је неписмено, а готово половина има само основну школу. Жалосна је истина да „нашој интелигенцији“ не смета то, што читава српска култура добија од државе годишње мање новца од новца који за уговор добије „бољи“ кошаркаш или фудбалер – на који неће платити порез! Ми не треба да се боримо против подмештених „противника“ на спортским борилиштима, већ против правих противника. То су капиталистичке банде и политичари који уништавају наш народ; који су продали Космет; који припремају отцепљење Старе Рашке и Војводине; који нас утерују у Европску унију и НАТО; који од наше деце праве педере и лезбејке; који дозвољавају Американцима да нас запрашују као инсекте и трују наша поља и воду; који уништавају породицу, културу, слободарско достојанство људи; који нашу Мајку-Србију настоје да сведу на снисходљиву курву капиталистичких кланова који владају Европом и Америком… То су наши прави противници и против њих треба да се боримо! 3 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Jebeni ameri, nakljukani hormonima i hemoroidima. Ne moz' ih pobedit'. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted September 15, 2014 Popular Post Report Share Posted September 15, 2014 pa da 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 polako ulpi, polako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Prva cetvrtina je verovatno odlucila sve, iako smo dobro krenuli... realno gledano, nema sta, najbolji su, nisu poveli ni Duranta,Lebrona, da ne nabrajam sad, tacnije oni se valjda nisu odazvali pozivu... pa nabrojao si... realno samo njih dvojica fale... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 (edited) Melo, Kris Pol? Edited September 15, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serdawe Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Melo, Kris Pol? i jos 2 lopte :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Aldridge, Love, Griffin, Howard, George, Westbrook, Bosh... ahhhh Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 i dali bi nam preko 129?!? ili bi primili manje od 92?!? umesto koga?!? i ne zaboravite da ameri moraju da imaju jednog na poziciji belca u timu... :P au da... griffin bi bio belac... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 rondo,dzeferson,vol,milsap itd itd,moz 5 tima da napravis i svi da budu u prvih 5 na prvenstvu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts