SteXmaN Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Neka ima topic u pm XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted August 14, 2014 Author Report Share Posted August 14, 2014 Hvale je da je mnogo bolja od 14 ali FIFA sa proverenim gameplayom i novim enginom sto se tice PC verzije to bi bilo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 realno, deluje da će nova fifa biti baš baš dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted August 16, 2014 Author Report Share Posted August 16, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Pesu je potrebno vise od cuda da bi se vratio donekle Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 platili za nagradu! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Uvek sve to deluje lepo na demo video klipovima, uvek ispadne govno koje je gore od neke od prethdodnih verzija igre... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted August 24, 2014 Author Report Share Posted August 24, 2014 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 1, 2014 Author Report Share Posted September 1, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 10, 2014 Author Report Share Posted November 10, 2014 PSU 9/10 Most satisfying gameplay in years Player animation is greatly improved A.I. is more dynamic Slightly jarring visuals in places Weak commentary and soundtrack Editing options pared down Eurogamer: 9/10 "FIFA and PES seem to have swapped shirts, with neither catering to the original audience they once set out to attract. Based on this year's offerings, though, it's PES that has the clearer direction of where it's headed. Perhaps most tellingly of all, PES 2015 is more satisfying in defeat than FIFA 15 is in victory." gameblog.fr 4/5VideoGamer 8/10:"It's great to have PES back offering serious competition to FIFA, but this isn't the year it topples it. Not for me anyway."gamesradar 4.5/5:"Modes and presentation still need some work, but Konami has finally delivered with the gameplay. On the pitch, where it matters, PES 2015 has a clear edge over FIFA 15." gamersnet.nl 8/10 inthegame.nl 8.25/10 psx-sense.nl 8.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 aj da sacekam ful verziju al vec mesec ipo pikamo demo i mogu samo da kazem da je ovo nasminkana i blago doterana kataklizma iz 2014e..ok, bolja je od prethodnika ali morali bi da budu gomila od 220 poluretardiranih mamlaza koja nikada fudbal nisu videli da bi napravili gore od 2014.. Da bi menjao nesto u fransizi koja traje toliko dugo, to mora da bude smisleno i opravdano. Ne vidim kako je bilo opravdano da promenis da kocka vise ne znaci da te napadnu kompovi, vec ti samo pridju i stoje pored napadajuceg igraca, i onda normalno ispadnu ko iz voza..a to je nesto nasta smo navikli i sto koristimo sto godina..napadam te s jednim a drzim kocku da ti pridju ostali.. Drugo, neka promena se desila sa sutiranjem, koja opet menja koncept za 360 stepeni ali ne u realnost nego neku hiperrealnost japanaca..covek ako ide iskosa s desne strane, desnonog je i treba da sutne u cosak, normalno je da sutne desnom nogom, ne levom, iz potpuno neprirodnog polozaja..Ok, navici cemo se al mojne da mi prodaju pricu realnosti Pritom Nojer je jebeni Ghost Rider koji izlece na 50m i onemogucava bilo kakav trougao dok bufon i oblak stoje na gol liniji i bukvalno cekaju da im samo cusnes gol sa strane.. Veliki plus za centarsuteve,totalno su kul i realni. uklizavanje takodje odlicno i smisleno..sut van 16m odlicno odradjen sa pravim igracima..Generalno nismo pokapirali neka ponasanja u odbrani, stoperi precesto ostavljaju sredinu praznu i pored svih mogucih izmenjanih podesavanja..i ta sporost/realnost koju su uveli je dobra, ali nisu morali Kedira i Riberi da se okrecu istom brzinom..Dobro je sto te igra ne tera na arkadno driblanje nego na pas igru i dojaja akcije koje je realno moguce izvesti.. Mozda su sve to sranja u demou ali moraju npr nesto da urade i sa staminom i ocenama..u svakoj od 10 tekmi koje sam pikao sa barsom, Mesiju je prazna snaga pre 60g minuta..jel to onaj Lionel Mesi, najbolji igrac svih vremena sveta, koji stalno igra celu tekmu zadnjih 7 godina? nisam primetio da crkne u 60m minutu..pritom xavi ima ocenu 84, manju od modrica, krosa, di marije..da ne nabrajam dalje uzalud :) Napredak postoji, ali ovi rivjuovi coveku namazu oci da ocekuje ne znam sta..a u stvari su samo pocistili govna koja su sami napravili..cekam ful verziju da dam konacnu ocenu..fifu sam odigrao samo jednu partiju tako da ne mogu mnogo o njoj da kazem.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Izasla je danas ful verzija :D narodna ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 aj da sacekam ful verziju al vec mesec ipo pikamo demo i mogu samo da kazem da je ovo nasminkana i blago doterana kataklizma iz 2014e..ok, bolja je od prethodnika ali morali bi da budu gomila od 220 poluretardiranih mamlaza koja nikada fudbal nisu videli da bi napravili gore od 2014.. Da bi menjao nesto u fransizi koja traje toliko dugo, to mora da bude smisleno i opravdano. Ne vidim kako je bilo opravdano da promenis da kocka vise ne znaci da te napadnu kompovi, vec ti samo pridju i stoje pored napadajuceg igraca, i onda normalno ispadnu ko iz voza..a to je nesto nasta smo navikli i sto koristimo sto godina..napadam te s jednim a drzim kocku da ti pridju ostali.. Drugo, neka promena se desila sa sutiranjem, koja opet menja koncept za 360 stepeni ali ne u realnost nego neku hiperrealnost japanaca..covek ako ide iskosa s desne strane, desnonog je i treba da sutne u cosak, normalno je da sutne desnom nogom, ne levom, iz potpuno neprirodnog polozaja..Ok, navici cemo se al mojne da mi prodaju pricu realnosti Pritom Nojer je jebeni Ghost Rider koji izlece na 50m i onemogucava bilo kakav trougao dok bufon i oblak stoje na gol liniji i bukvalno cekaju da im samo cusnes gol sa strane.. Veliki plus za centarsuteve,totalno su kul i realni. uklizavanje takodje odlicno i smisleno..sut van 16m odlicno odradjen sa pravim igracima..Generalno nismo pokapirali neka ponasanja u odbrani, stoperi precesto ostavljaju sredinu praznu i pored svih mogucih izmenjanih podesavanja..i ta sporost/realnost koju su uveli je dobra, ali nisu morali Kedira i Riberi da se okrecu istom brzinom..Dobro je sto te igra ne tera na arkadno driblanje nego na pas igru i dojaja akcije koje je realno moguce izvesti.. Mozda su sve to sranja u demou ali moraju npr nesto da urade i sa staminom i ocenama..u svakoj od 10 tekmi koje sam pikao sa barsom, Mesiju je prazna snaga pre 60g minuta..jel to onaj Lionel Mesi, najbolji igrac svih vremena sveta, koji stalno igra celu tekmu zadnjih 7 godina? nisam primetio da crkne u 60m minutu..pritom xavi ima ocenu 84, manju od modrica, krosa, di marije..da ne nabrajam dalje uzalud :) Napredak postoji, ali ovi rivjuovi coveku namazu oci da ocekuje ne znam sta..a u stvari su samo pocistili govna koja su sami napravili..cekam ful verziju da dam konacnu ocenu..fifu sam odigrao samo jednu partiju tako da ne mogu mnogo o njoj da kazem.. Uzeli su feedback od demoa.Usporili igru malo,popravili ono sto su mogli.Videcemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Deluje igrivije od 2014, ali grafika je i dalje govno, PES 2011 mi bolje izgleda... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Da, nije ovo toliko lose, skroz je igrivo, deluje mi da se golovi daju lako.Na top player(ili kako se vec zove ta tezina) dobijam bez puno muke a pes nisam igrao ne pamtim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 E, to, prvi šut sa dvadesetak i kusur metara, i dao sam lep gol, znači samo sam pritiskao taster i povukao u stranu u koju želim da ide, i sve mi je nekako delovao prirodno, logično, "organski", u nedostatku boljeg izraza :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 I meni je kul pesara, malo me nervira taj delay kod pasa a i to ce verovatno popraviti nekim patchom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 14, 2014 Author Report Share Posted November 14, 2014 Kakav je Chelsea sta je ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 15, 2014 Author Report Share Posted November 15, 2014 http://revolt.loginto.me/index.php?/topic/882-pro-evolution-soccer-2015-download-thread/ Reg ovde.Moze online i sa narodnom,radi bez problema,za sada.Trenutno rade na serverima pa dok ne srede vezbajte sa COMom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Vodim 2:1 protiv Intera, 83ci minut, bacim stoperu i niko ga ne napada(bukvalno niko) do 90og minuta :D stakojikurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 vidim prihvatilo je dosta likova novi pes, nakon 2013 koju su igrali tokom cele prosle godine, moracu da probam. fifa je super, ali povraca mi se od skriptovanja Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Samo zato sto fifa nije krekovana,i puno je zahtevnija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Pricam o igraonicama i ps4 :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Official: there won't be any pesedit.Com 2015 patch Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 The general quality of PES 2015 and especially PES 2014 combined with Konami's complete disinterest in the PC version: the quality gap to the PS4 version and the incredibly poor performance even on high-end PCs is simply disappointing, not to mention hundreds of errors in the database, ingame faces and kits, as well as the recurring lack of stadiums lepo receno..Generalno ne shvatam im ovaj jaz od septembra do novembra, to ce im ubiti ionako opalu prodaju..jer je fifa izasla na vreme.. igram jos, ne mogu neki jasan sud da dam, ne bi bilo realno..dosta stvari je promenjeno, neke nagore, a neke nabolje.. i neki shokovi iz 2014 i dalje ostaju ??? - Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts