G!!! Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Da li je ovo istina da LOTR pustaju u bioskope, i kolike li su sanse da ce biti kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 23 minutes ago, Dick Warlock said: Zabavno je, drugi put sam stigao do 122, ali sam ipak ugasio, ode vreme. Iako solidno tolerise greske, neke mi nisu jasne: na jednon posteru izostavim "the" i - cao, a na drugom dodam i opet cao, dok na trecem prodje. Desi se da mi duplo slovo nekad prihvati, nekad ne... "Moonraker" su zaveli kao "James Bond" ali ipak nisam izgubio život. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 29 minutes ago, cali said: "Moonraker" su zaveli kao "James Bond" ali ipak nisam izgubio život. Ja se smorio, stigao do 110 i sacuvao sam kao, i sad kad sam ucitao da nastavim, broji mi gde sam stao ali svi posteri su opet aktivni. Reko ok, sjebao im se front, secam se manje vise koje sam uneo. I probam opet da unesem neki koji sam uneo, a on mi broji i dalje :D I uneo sam ponovo nekih 10ak koje sam vec unosio, i stigao do 125. Tako da necu ni da nastavljam, pogubim se sad koje sam uneo a koje ne, i counter vise nije validan... Mozda je i do browsera nesto zeznuto, probacu sutra sa chrome ponovo. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 14 minutes ago Report Share Posted 14 minutes ago ILI Radiš nešto pametnije sa životom 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts