Lucky Posted yesterday at 03:10 PM Report Share Posted yesterday at 03:10 PM 1 hour ago, sttevann said: Iako mi je antipatican ovaj Dave Franco, deluje da moze da bude dobar horor (osim ako ne useru nekim raspletom): ali alison je simpatična, možda izvuče priču! 🙂 mada mi deluje ovako po trejleru da će biti glup film, očekujem najbuđaviji kraj tipa bili su nadrogirani izduvnim gasovima iz izvora metana blizu kuće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted yesterday at 03:11 PM Report Share Posted yesterday at 03:11 PM A ne znam, ja se nadam da nece biti bas totalna propast 😄 I ovaj deluje zanimljivo: Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago 4 hours ago, sttevann said: A ne znam, ja se nadam da nece biti bas totalna propast 😄 svakako ću ga pogledati, ili će da bude dobar pa super, ili će da bude 6/10 pa i to je ok, mora neko i takve da pogleda da drugi ne bi morali! 🙂 4 hours ago, sttevann said: I ovaj deluje zanimljivo: nije loš ovaj lik što je radio barbarian tako da možda nabode i ovo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts