Jump to content

Topik mržnje (supported by mohr)

spo(ghost)

Recommended Posts

Pogledao sam i ja do 20og minuta. Manje vise ovo sto kaze covjek iznad. SF vam je pa i najkorektnije odigrao, cak je vodio vokera jedno 1k sve vrijeme, dok niste poceli kolektivno da ginete svi. Ti iz nekog potpuno neshvatljivog razloga drzis ward u inventoriju do 8og minuta? Na slijepo mislis da ti SF dodje dole i genka? Pa on covjek ne smije ni na runu da krene jer vi predstavu nemate gdje su VS i ES cim se sklone malo iz lejna. First blood si dao prenaivno, ponovo iz nekog neobjasnjivog razloga ides direktno u VS sa 30% hpa koja ima stun. Za autocast glaives ti rece vec covjek da ne pisem isto, kao i za positioning. Gore Bristle i CM u sustini i ne mogu dobiti lejn vs Meduze i Licha ali su svakako jezivo losi, a SF iako ima ward prema toj gornjoj runi opet nema nikakav uvid u mogucu rotaciju njihovu, a i da je pokusao da genka ne bi uspio jer su oni imali ward u svojoj sumi zbog te potencijalne SF-ove rotacije.

Bottom line, SF ne snosi ni najmanju krivicu za vas katastrofalan laning phase, i da je probao da genka ne bi mu proslo 95% jer oni imaju odlican vision a vi ne, jer opet kazem ti iz nekog razloga drzis ward u inventoriju, a i niko od vas ni u jednom trenutku nije pokusao da contestuje rune, nego ste afk u lejnovima i hocete da SF genka bez visiona, haha.

Edited by Mladenq

znaci lik se u sustini zali na SF-a zato  sto su izgubili safelane i offlane ? :fp: jadan sf sa tim vasim lejnovima. a i nije mi jasno cemu ste isli dual lanes?! zar nije pametnije da silencer supportuje legiona dok cm stackuje pulluje ide pomaze mid. a bb ionako moze lagano da se vrati ako ima stackove koliko god tezak bio njegov lane ,samo da ne umire kao budala. problem je ovde a i u vecini gejmova generalno sto kad ljudi uzmu supporta misle da je dovoljno da kupe ward ,kurira i stanu iza dupeta nekom core-u i to je to ja sam support.

^^ jel ima jos neko problem sa targetovanjem heroja od skorije? Kao u d1 sto je bilo tesko potrefiti venoma i bh klikom dok trce, bukvalno mi se tako ponasa igrica i to sa svim modelima, svi settings isti, sve identicno, kursor na pravom mestu, nisam postao nesposoban u ruke preko noci, jednostavno nece da prepozna target kursor

...

vratih se na 5 k,nabacih 400 poena u 2-3 dana i prvi game na 5k,dobijam cm koja mi single pulluje 3-4 puta,svaki put mu napisem da ne radi to,ma jok ,on nastavlja,imao sam 2-0 skor,zavrsio sam 2-12,feed on purpose naravno,ponos mi jednostavno ne dozvoljava da pobedjujem za takve jebene retarde koji jos nisu naucili osnove dote seme im se zatrlo nesposobno

retardirani grk sa 700 sati dote i naravno volvo sa potato bracketom u sred podneva,da ne pominjem da je jos 1 totalni retard francuz igrao drugog supporta,on vec nije pullao vec mi je ubijao range kripa na svaki wave,cisto da jos malo ispushuje vec ispushovani lejn od strane cm,njemu ni 5 k sati nije bilo dovoljno da shvati kako dota u stvari funkcionise :D

realno bih bio 6 k + ez da ne radim ovo sto radim(kad vec pominjes 10 k koji inace ne postoji ali znam da ti to nije bila poenta) ali ne mogu da predjem preko toga da cu bustovati totalnog morona,obicno odem afk ali sam ovog puta odlucio da ubrzam proces,jbg,perfekcionista sam u svemu sto volim da radim pa tako i u doti,malo mi zao lika na midu koji me bukvalno molio da igram i da mutujem 2 armless retarda,delovalo mi je kao da place IRL ali nije bilo teorije da ga poslusam :D,da ima tih IP banova i da je ceo taj sistem normalan ovakvi likovi svakako ne bi igrali pa ni ja ne bih imao potrebe da pizdim kao sad...i nisam naravno to radio samo zbog single pulovanja,to je bila samo jedna kap koja je prelila casu,ne mogu zapravo da odlucim ko je veci retard,es ili cm :))

Ako ne rade bas nezamislivo nesto retardirano tipa oba supporta da ti contestuju kripove u lejnu onda stvarno nema razloga da uproastis gejm jednom recimo liku koji se trudi kao taj mid.

Mene iz nekog razloga zadnjih 10 gejmova stalno stavlja u 4k partjie, ljudi imaju po 1k manje mmra od mene. Sad sam igrao sa likom kojem je nick "proench", ima negdje oko 4.5, koji je izjavio da igra svaki gejm sa ench i da ne gubi (odma znas na cemu si), pa je onda bio prvih 10min afk jungla farmajuci midas, sa jebenom ench, tol'ko afk da nije cak ni rune contestovao. :insertsadface:

samo es je to radio,cm je "pulala" a na lejnu mi dosli venom i lina i moj skor je bio 2-0-1 gde sam prezivljavao neke nemoguce situacije sa salvom na poslednjem udarcu  i tog tipa,onda vidim da sam lvl 5 a da venom i lina imaju ultije a ja na low hp sa praznom bocom trebam da idem do baze,sure :D,inace,pre par dana kod drugara,pikali dotu,dosao njegov red i vidim mladen u protivnickoj ekipi.5.3 k mmr,kontam da si to bio ti,izabrao si alchea i ostao da bira poslednji kod vas,lik random am-a,otisli off momci am i phoenix(swap su se cak),am skillovao mana burn a phoenix drugu,oba mrtva na prvom wejvu,iznervirao si se jako i ako se secas tog gejma,znas otprilike kako je i meni bilo malopre samo sto je moj game bio winnable da sam hteo da igram a ti si se trudio iako su ti sanse za pobedu kao sto si i sam na pocetku znao,ravne nuli :D

Da da, jaooo taj gejm. Degenerik taj sto je zadnji birao izjavi "i want to lose points" i randomuje AM-a...
A mid je lik insta pickao Puck-a i fidao kao i ti moroni u offlaneu. Naravno da sam popizdio ali sam se kao sto kazes trudio:D. iako je zbog takvih degena skroz validno da namjerno budes afk.

Igram partiju sad, nas prvi pick (top mmr oko 5.6), lik uzima safelane da igra rikija, ej rikija. Mid ceka last pick uzima huskara i imamo junglu legiona. Gubi mid od solo magnusa sa huskarom, ja stvarno ne znam kako je to moguce pa i da afk stojis kako ces izgubiti mid od magnusa sa huskarom. Rikija i Rubicka tuce sama WR ima bukvalno bolji farm a njihov AM (6k) ima free farm vs mene u offlaneu nasem. Vode tipa 12:1 i mene i legiona nekako ukenja 2x da isgenkamo AM-a koji i dalje ima skoro savrsen farm tipa, moze da uzme bfury sa pt u 13om minutu. Tu iz nekog razloga valjda jer smo ga 2x genk njihov AM popizdi i feeda lca do kraja i dobijemo partiju koja je do tog trenutka pre feedanja bila 98% izgubljena.
I jbt smorim se nacisto, je l moguce da se ovakva dota igra pa bukvalno da ne kenjam svaku drugu partiju... Napravio sam smurfa da igram sa drugom jer on ima premali mmr, jebi mi sve ako nisu kvalitetnije partije na unranked/normal-high skill bracketu. Valjda je jedan od ciljeva uvodjenja ranked-a bio da se poboljsa kvalitet igre a ovo je pre pre zalosno kakva se dota igra na 5-6k...

Ok, da kazem odmah, ne prdite vas dvojica. :D Frustriran sam enormno u zadnja dva dana i ne mogu da svarim da ste izjavili da su vam 3k partije u rangu 5k partija. Donekle jesu, ali objasnicu na sta mislim.

Igrao sam jako mnogo dote u raznim bracketima. Igrao sam u 5100+ party, igrao sam u 2500, igrao sam u 4k jako dugo, sad trenutno igram moj drugi ikad acc(prvi sam abandon posle 5 low prio zbog 3x u 7 dana verbal abuse, i na 5om gejmu dobijem jos 4 reporta i dobijem jos 5 lp, tu nisam igrao tipa 2 god XD ).

Taj drugi acc je igran iskljucivo na kanta masini na kojoj je samodestruktivno igrati. Elem, i parti mmr i solo mmr su rangirani na 3500 kad sam odigrao mojih xy partija. Sad je party mmr na 3800ish, solo na 3300(3500>3200>3800>3300, takve oscilacije). Igram oko 80% svih partija supportove. Mogu odigrati svaku poziciju, i imam iskustvo na svakoj poziciji, mada sada mid ne igram jer se osecam nesigurno iskreno, moguce da je do loseg kompa. Igram vipera i qop na midu uspesno, vecina drugih heroja sam u debelom negativnom win% kad igram mid. Igrao sam sa igracima koji su sad u pro dota gejmingu, dobijao sam igrace iz pro dota gejminga, pogotovo sa ovih prostora. Mogu poimenice ali cemu fleksovanje. Garantujem da #4 #5 mogu za mesec dana igrati u svim osim krem krema timovima. Mozda necu blistati, ali necu biti fail i deadweight i izgubiti gejm mom timu. Znam savrseno mehaniku igre i apsolutno sve sto ste nabrojali da ti vasi suppovi na 5500+ ne rade. 

Poenta ^ ovog gore je, ne prdite zato sto igram na 3300, i radim sve to, i kad igras sa losim ljudima MOZES WARDOVATI CITAVU MAPU, IDIOT JE IDIOT. Mozes imati SAVRSEN PICK, IDIOT JE IDIOT. Mozes kupiti savrsene iteme, NEKIM LJUDIMA NEMA POMOCI.

Da ne shvatite pogresno, ja nemam problem sa mojim gameplayem ili imaginarnim brojem pripisanim mi od strane igrice i sistema. Ja imam problem zato sto sistem misli da ja koji generalno NE THROWUJEM moje partije, i odradim moj deo posla, zasluzujem da igram u istom gejmu kao neki drugi ljudi. Budjave garena i EBG i BG lige su imale kvalitetnije elo sisteme od ovoga.

Zasto rantujem? Zato sto je mmr sistem djubre. Vi na 5k, mozete pogresno ovo shvatiti, ali bukvalno ste za 10% razliciti od 3k. Isto kao sto je 3k igrac za 10% razlicit od 2k. 6k igrac je za 5% bolji od vas. MOZDA! Veliko mozda, zato sto je mmr tolika kurva da je to komedija. Uzmite gledajte jednu odredjenu poziciju u 4k/5k/6k/6500+ bracketima i partijama. Igraci nemaju previse razlike, osim u slucaju nekih individualnog skilla. Samo se broj ekstremnih gresaka smanjuje, i najbitnije je IGRACI NA VISOKIM MMROVIMA ZNAJU KAD MOGU DA ZAVRSE GEJM. Uzmite gledajte twitch boob streamerke kako igraju gejmove na 1k mmr po 70 minuta BEZ RAZLOGA. Uzmite igrajte 3k pa cete videti kad se keri posle team wipea okrene i ode da farma umesto da zavrsi game. ITD. Jako me iznenadilo kad je Mladen linkovao screenshotove sa likovima koji su se suicide na midu. To uglavnom ne vidjam na trenutnim streamovima tog mmra. Ali ok, izuzetaka ima.

Poenta je, TRI SMRTI VOLVOU za poslednja 2 dana.

Nisam zasluzio da igram sa(i supportujem):

-es koji uzima siguran 0 min bounty od alchea sa greevilsom

-es koji ceka da moj reapers scythe udari DA ONDA udari enchant totem hit da bi ukrao kill, iako reaper's dodaje 30 sec

-alch koji nema stun u 27om minutu gejma

-(razliciti ljudi i igraci) alch koji je first pick i heavy je countered, koji hoce da manfight UD/DS lejn

-alch koji ima bf u minuti 26 kao prvi major item (pt-stout-bf)

-offlane drow koja napusti lane u minuti 2, kompletno, iako nemamo sta da posaljemo tamo, i ode da ubija kripove u sumi neverovatno neefikasno, zato sto je insistirala da pick drow

-covek koji farma 2 kampa ancienta (sekund 59/00 new spawn) dok njegov tim ubija roshana 1000 jedinica ingame daleko, dok je protivnicki tim 3/5 mrtav, a on nam je sav dps

-puck koji place od minute 9 za ffggplsendnodef zato sto ne moze u glavu da ugura da es/potm nemaju poziciju i da ce ga roam i spam do iznemoglosti (WHY YOU DIDN'T REPORT MISS-mozda zato sto likovi nikad nisu na lejnu a imas 2 warda na mapi)

-spektra koja nece da kupi stout protiv lina/tinker lanea, dok ja kao abadon siroce spamam mist coil do iznemoglosti dok ne upadnem u toliki problem sa regenom i kesom da sam do minute 20 osakacen a necu da je ostavim jer je jedina sansa da win(I WIN SMO EEEEEEEEEJ)

-sf prvi item sblade, dok sam ja riki perma invis, a neprijatelj je kupio 3 seta sentrija pre minute 8 i set dustova, znaci debelo je spreman da igra protiv invisa, iako sam mu rekao da ne uzima sblade

-bh roam support, 3 saigraca kupuju shadow blade bez protivnicke pasivne za moguci silver edge

-am first pick koji kuka kako ne moze da farma protiv husk/wr offlane(A STA SI OCEKIVAO RODJACE) i pa protivnicki safe lane koja je spremna da dodje da ga gazi na low lvl

-lik kog srecem 9ti put sa potpisom CHI LONG QUA koji samo sere i copycatuje drugog internet famous idiota i svaki gejm je djubre, a mjutovan je od prvog sretanja

-tri lane na koji donesem 4 sentrija pre minute 2, i protivnicki brood pojede nasa 4 sentrija, pre nego mi njegova 2, tj sa 2 unisti nasa 4, zato sto moj tim odbija da QB/tango sentri iako im kazem da to urade

-am koji sa bf/pt/yasha u minuti 21, ima 400 hp, i moj frost armor na sebi, i bezi od chena sa 790 hp pool, i mozda 300 hp left i 2 kripa, cent/troll chieftain, a nuke nema, ostavljajuci mene forsiranog da dive chena da bih ga kill, i posledicno crknem, IAKO NIKAD NI U JEDNOM SCENARIJU TAJ AM NE MOZE UMRETI OD TOG CHENA

Ovako mozemo u nedogled. Ono sto znam je da NE ZASLUZUJEM da igram sa tim ljudima. Nazalost, igram supportove pa se nadjem u situaciji da NE MOGU promeniti tok gejma posle odredjene situacije niti ocekivati mnogo u lejtu ako tim ne saradjuje. A ako ne pickujem suppa, onda sam uglavnom osudjen da igram trash 4-5 core timove bez buducnosti.

E sad, samo me jedno zanima. Jel vi mislite da ste zasluzili da igrate sa likovima koji ne znaju da warduju i suppuju a imaju 5k mmr?! Ili je mmr system kompletni trash koji me pusti da bez znoja odem +500 mmr, i -300 mmr unutar 2 dana.

Jednostavno neki gejmovi su legit, neki su instawin, neki su instalose a sistem je smece.

...

sistem je smece,imam drugara koji je slican tip tebi,vrti se 3.7-.3.9 k mmr a garantujem da kao support moze igrati u 50 % pro timova,mnogo je kupljenih i bustovanih acc-ova rekao bih i valve se kasno setio da promeni nacin dobijanja mmr-a(10 partija zeusa spamujes ulti i eto te 5 k +),mada i danas boosteri acc-ova na sve strane a jedna od stvari koja me najvise nervira sto u solo ranking igrama cesto upadaju po 2 lika u pt u obe ekipe i uglavnom se zbog takvih gube gejmovi jer njih ono zabole za pt mmr,usli su da sprdaju i troluju narod a pritom je retkost da su jednak mmr sa ostatkom igraca vec tipa,1 ima 5.5 k mmr a drugi 4 i ne zna gde je levo i te fore :D