lancemi3d Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Neko mi je ukrao mobilni 10. jula na 11. jul, oko 23-1h. Otisao sam do VIP-a da mi daju neki kod za pracenje mobilnog. Otisao do MUP-a na Novom Bg, ali su mi rekli da odem u ponedeljak u MUP na Zvezdari jer se u toj opstini nestao mobilni. Ono sto mi daje znake da je ukraden jeste sto je baterija bila prazna, a u 3:07 isto vece bio je dostupan, naravno samo na dva minuta. Nisam video kradljivce, predpostavljam da je uzet iz KGB igraonice, jer sam ga tu poslednji put video i ostavio. Pitanje glasi, da li vredi uopste ici u MUp na Zvezdari u ponedeljak? Drugarici se desio slican problem, ali telefon nikada nisu pronasli, iako je brzo reagovala, cak i brze od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 kad bi hteli, mogli bi ali zasto bi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 idi u mup, nemoj da ideš u igraonicu. 1 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 ako vredi preko 15k mozes necemu da se nadas, ako je ispod nece ni da probaju. ako imas vezu i IMEI nacice ga za 5 minuta ako je upaljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Galaxy S3 Mini... skoro sam siguran da vredi preko 150e... inace, neverujem da je sada upaljen jer nikome nije stigla poruka da je ponovo dostupan, nzm da li moze biti upaljen i sa drugom karticom... Nadam se da mogu da lociraju gde je bio upaljen u 3:07 ? Hvala svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Diego Posted July 13, 2014 Popular Post Report Share Posted July 13, 2014 u metronetu sam na kompu 37, dodji da ti vratim 4 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Pitanje je da li ce da se cimaju oko njega. Obicno ne bude nista od toga ako nemas vezu ili telefon od 500e. Ukraden kao odzeparili/izotimali te, zaboravio pa kasno dosao po njega ili si ga ostavio na stolu pa ga neko samo digao? Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 u metronetu sam na kompu 37, dodji da ti vratim cekam te kod kolima... Pitanje je da li ce da se cimaju oko njega. Obicno ne bude nista od toga ako nemas vezu ili telefon od 500e. Ukraden kao odzeparili/izotimali te, zaboravio pa kasno dosao po njega ili si ga ostavio na stolu pa ga neko samo digao? Pa to i jeste stvar... ja u glavi kapiram, da sam ga video kako ga odnosi ili otima da bi se mozda i iscimali... ovako, nemam pojma, kad razmislim nista me ne kosta da probam i iscimam se samo iz iskustva drugih nema vajde pa reko da pitam i vas ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Kazi da je ukraden - tipa odzepario te neko u prevozu ili tako nesto inace se nece cimati. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Neko mi je ukrao mobilni 10. jula na 11. jul, oko 23-1h. Otisao sam do VIP-a da mi daju neki kod za pracenje mobilnog. Otisao do MUP-a na Novom Bg, ali su mi rekli da odem u ponedeljak u MUP na Zvezdari jer se u toj opstini nestao mobilni. Ono sto mi daje znake da je ukraden jeste sto je baterija bila prazna, a u 3:07 isto vece bio je dostupan, naravno samo na dva minuta. Nisam video kradljivce, predpostavljam da je uzet iz KGB igraonice, jer sam ga tu poslednji put video i ostavio. Pitanje glasi, da li vredi uopste ici u MUp na Zvezdari u ponedeljak? Drugarici se desio slican problem, ali telefon nikada nisu pronasli, iako je brzo reagovala, cak i brze od mene. Odes u KGB i zamolis da pogledas snimak kamera? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Odes u KGB i zamolis da pogledas snimak kamera? Pitacu sutra ali kapiram da ih ne zanima da bulje u kameru jedno 2 sata i jos na kraju ne nadju nista :) pitacu sutra Kazi da je ukraden - tipa odzepario te neko u prevozu ili tako nesto inace se nece cimati. Pa ne znam koliko je to pametno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Ima Truja pametnijeg posla od tog nego da pilji u kamere osim ako ga Lancemi ne zna licno. Vidi ovako - ako odes u mup i kazes da si ga izgubio ili cak neku slicno varijantu sanse da se cimaju oko njega su minimalno, cak i da rese da se zaista bave time. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Је ли постоји варијанта да он каже да му је украден телефон од 500еура па да они потраже иако му је неко украо телефон од 50 еура ? :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 nije bitno dal je 150 ili 1500e , sve preko 15.000 dinara se svrstava u drugu kategoriju stete/kradje (kad sam zadnji put gledao , a bilo je pre dosta godina) .. moze neko od pravnika sa foruma da potvrdi, ako vide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Iscimaj se, mojoj devojci su tako ukrali u busu, ona prijavila i nikom ništa.... Onda random posle 2 meseca zaustavili cigu kojeg znaju kao od ranije i videli ima talefon :D Ušli u propuštene pozive, 50 propuštenih od "Mama" xD Roflovali, zvali je i vratili telefon. Ali nije ni karticu bio zamenio niti išta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Ma otici cu u svakom slucaju, samo me zanimaju iskustva i kako funkcionise kad se tako nesto desi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Ma jok, sačekaj još nedelju dana... 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 ortakovoj ribi ukrali onaj alkatel android i nisu mu ni spominjali tih 15k nego nesto su rekli nema nista od toga kao.. mogu tuzioca da pitaju ali nece nista uraditi :D U svakom slucaju reci da je skup telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Android device manager ne radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 I meni su i u kgbu pre 7 godina ukrali onaj legendarni ef81 simens koji je prodavao bud zasto jer je simens prakticno propao tada a telefon je bio zmaj :) nikada ga nisam vratio naravno :( Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 ne zove se kgb za dzabe tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Kažete nisu bezbedne te velike igraonice gde je atmosfera ko na glavnoj železničkoj stanici i gde se skupljaju kurta i murta? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Preki IMEI mogu da ga odmah nadju. Meni je druga preko njegovog caleta nasao telefon za dva dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Desi Kojote Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts