Dule_smor Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Pa to je stari dule. Ovaj novi je možda šetao kobasicu i cirkao. nisam imao bajs tamo heheee pa sta znam, utisci su pozitivni sve u svemu...hotel je bio u centru grada, minamark, u principu je sranje, ali nebitno je posto smo najmanje vremena u sobi bili...klopa ok, malo je dosadila na kraju jer se isto vrtelo...all inclusive tako da smo pili neko njihovo pivo uglavnom i samo flasiranu vodu ofc...ali i pored toga sam fasovao proliv i temp tako da dv a dana nisam isao nigde...hotelska plaza je mala, ali ok je...od izleta obavezno sahara i ronjenje, lukso i kairao nismo imali zivaca da idemo posto se krece tipa u 3 ujutro...cigani su naravno, stalno traze tips i neke doplate iako je all inclusive...ne mozes ulicom da prodjes da te neko ne vuce za ruku itd...tomperatura ujutro 30, u podne 40, oblak nisam video 10 dana:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Ko neovlašćenim paljenjem raketa i drugog zapaljivog ili eksplozivnog materijala (petarde i sl.) ili pucanjem iz vatrenog oružja remeti javni red i mir ili ugrožava bezbednost građana - kazniće se novčanom kaznom do 20.000 dinara ili kaznom zatvora do 60 dana. Ko prekršaj iz stava 1. ovog člana izvrši u grupi - kazniće se kaznom zatvora do 60 dana. Organizovanje bakljada, vatrometa i priredbi na kojima se koriste pirotehnička sredstva prijavljuje se nadležnom organu, najkasnije osam dana pre početka priredbe. U prijavi iz stava 1. ovog člana navodi se naziv podnosioca prijave, mesto, vreme i svrha održavanja priredbe, vrsta i broj baklji, odnosno vrsta i količina pirotehničkih sredstava koja će se upotrebiti, kao i mere obezbeđenja koje će se preduzeti. Nadležni organ rešenjem će zabraniti organizovanje bakljada, vatrometa i priredbi na kojima se koriste pirotehnička sredstva, ako se organizuju u blizini škola, obdaništa, bolnica, stambenih i poslovnih zgrada i ako bi se održavanjem ovih priredbi remetio javni red i mir ili bezbednost građana i imovine. Žalba na rešenje iz stava 3. ovog člana ne odlaže izvršenje rešenja. Drugostepeni organ odlučiće o žalbi u roku od tri dana od dana podnošenja žalbe. Jbg. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 kori, kali, drasko, javite se! :D http://www.pravda.rs/2014/09/05/foto-velika-britanska-prevara-stounhendz-je-sagradjen-1954-godine/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 desi ledu kako je bilo na moru! daj neke slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 aparat kod drugara, kad prebacim kacim a vi kakote, jel ste mi cuvali forum ovih dana:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 kako ne, nije bilo dugo nekih linkova! uzeleli smo se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Inače za sve kojima se font na Chromu retardirao ovih dana, otvorite chrome://flags/ , pa omogućite disable DirectWrite. Ako kasnim sa ovim, izvinjavam se, pošto se meni tek danas pojavilo, pa nisam imao pojma o čemu se radi. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajser87 Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 kori, kali, drasko, javite se! :Dhttp://www.pravda.rs/2014/09/05/foto-velika-britanska-prevara-stounhendz-je-sagradjen-1954-godine/ Dule pls. To je restauracija, imaju slike cak sa kraja 19. veka vrlo malo su promenili tada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 jel barem jos jedna osoba u ovom trenutku na poslu, cisto malo lakse da mi bude :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 evo ja krecem za pola sata! kili brat drug nedeljnog posla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 to stanko bre, to ! samo jako da udaramo :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Nisam na poslu ali sam ustao da radim :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 (edited) bezi zverko!! :D to stanko bre, to ! samo jako da udaramo :D takoje! a popodne da ga gledamo basket! 2.85 u meridianu na nas!! sigurne pare!!! Edited September 7, 2014 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Evo Killy i ja cu na posao sad ako ce da ti bude lakse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 lakse mi je za 20% sada vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Nisam na poslu ali sam ustao da radim :) sta li to onda radis?da nije posao bot-ovanje od kuce? C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Bas taj :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 http://wundergroundmusic.com/dj-wakes-up-from-10-year-coma-hears-edm-asks-to-be-put-back-to-sleep/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Ja ne samo da radim nego sam imao i poslovni sastanak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Jel samo meni iskacu ove reklame po ruru? (izmedju postova, i na pocetnoj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 da, samo tebi, izbagovao ti se adblocker ili ga ni nemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Imam ali nesto mu se desava, pasce reinstalacija :D cale je drndao laptop opet, sto posto Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Ja ne samo da radim nego sam imao i poslovni sastanak! I ja isto! I oždrao sam se kao car! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Jel samo meni iskacu ove reklame po ruru? (izmedju postova, i na pocetnoj) nemamo reklame između postova, proveri ti da nisi fasovao neki malware - jedino što postoji su banneri na vrhu strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 vratio se sa skijatosa, bilo odlično! Ove godine sam temeljno inficirao grlo i uvo, imao sam dva dana > 39, ali nisam plivao samo jedan dan :) Ali definitivno ne mogu više u mesta gde sam daleko daleko najmlađi, a oceđeni penzosi sa severa evrope nepomično leže i čekaju grim ripera da ih odvede. isto tako smeštaj u koji sam upao je kao kusturičin film. Samo ću reći da za deset dana ni jednom nisu čistili kupatilo. Posteljinu i peškire promenili dvaput :) Morao sam da se rvem da mi promene krevet, nije bio spavabilan. A sve sam se rvao sa rumunskim ciganima koji su u stvari domari. Ali opet, moram slati CV u primorsko mediteranske gradove, to je bre ćivot! 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts