Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Pa to je stari dule. Ovaj novi je možda šetao kobasicu i cirkao.

nisam imao bajs tamo heheee

pa sta znam, utisci su pozitivni sve u svemu...hotel je bio u centru grada, minamark, u principu je sranje, ali nebitno je posto smo najmanje vremena u sobi bili...klopa ok, malo je dosadila na kraju jer se isto vrtelo...all inclusive tako da smo pili neko njihovo pivo uglavnom i samo flasiranu vodu ofc...ali i pored toga sam fasovao proliv i temp tako da dv a dana nisam isao nigde...hotelska plaza je mala, ali ok je...od izleta obavezno sahara i ronjenje, lukso i kairao nismo imali zivaca da idemo posto se krece tipa u 3 ujutro...cigani su naravno, stalno traze tips i neke doplate iako je all inclusive...ne mozes ulicom da prodjes da te neko ne vuce za ruku itd...tomperatura ujutro 30, u podne 40, oblak nisam video 10 dana:)

srpskivojnik-3.jpg

Ko neovlašćenim paljenjem raketa i drugog zapaljivog ili eksplozivnog materijala (petarde i sl.) ili pucanjem iz vatrenog oružja remeti javni red i mir ili ugrožava bezbednost građana - kazniće se novčanom kaznom do 20.000 dinara ili kaznom zatvora do 60 dana.

Ko prekršaj iz stava 1. ovog člana izvrši u grupi - kazniće se kaznom zatvora do 60 dana.

Organizovanje bakljada, vatrometa i priredbi na kojima se koriste pirotehnička sredstva prijavljuje se nadležnom organu, najkasnije osam dana pre početka priredbe.

U prijavi iz stava 1. ovog člana navodi se naziv podnosioca prijave, mesto, vreme i svrha održavanja priredbe, vrsta i broj baklji, odnosno vrsta i količina pirotehničkih sredstava koja će se upotrebiti, kao i mere obezbeđenja koje će se preduzeti.

Nadležni organ rešenjem će zabraniti organizovanje bakljada, vatrometa i priredbi na kojima se koriste pirotehnička sredstva, ako se organizuju u blizini škola, obdaništa, bolnica, stambenih i poslovnih zgrada i ako bi se održavanjem ovih priredbi remetio javni red i mir ili bezbednost građana i imovine.

Žalba na rešenje iz stava 3. ovog člana ne odlaže izvršenje rešenja.

Drugostepeni organ odlučiće o žalbi u roku od tri dana od dana podnošenja žalbe.

Jbg.

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2

Inače za sve kojima se font na Chromu retardirao ovih dana, otvorite chrome://flags/ , pa omogućite disable DirectWrite. Ako kasnim sa ovim, izvinjavam se, pošto se meni tek danas pojavilo, pa nisam imao pojma o čemu se radi.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

vratio se sa skijatosa, bilo odlično!

Ove godine sam temeljno inficirao grlo i uvo, imao sam dva dana > 39, ali nisam plivao samo jedan dan :)

Ali definitivno ne mogu više u mesta gde sam daleko daleko najmlađi, a oceđeni penzosi sa severa evrope nepomično leže i čekaju grim ripera da ih odvede.

isto tako smeštaj u koji sam upao je kao kusturičin film. Samo ću reći da za deset dana ni jednom nisu čistili kupatilo. Posteljinu i peškire promenili dvaput :) Morao sam da se rvem da mi promene krevet, nije bio spavabilan. A sve sam se rvao sa rumunskim ciganima koji su u stvari domari.

Ali opet, moram slati CV u primorsko mediteranske gradove, to je bre ćivot!

• Upvote (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...