leisure Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 koliko ih boli kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=09&nav_id=1002524 au koje pišanje u oči srpskoj avangardi... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 koliko je macvan pokidao, toliko je pavlovic usrao tekmu za grobare dule kao po obicaju usrao partizan zirbes odlican kod zvezde, navijanje odlicno, pogotovo u drugom poluvremenu... bila je sigurno 500 600 grobara, ali nisu pisnuli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 3-0 ili 3-1, ne vidim stvarno da mogu da nas dobiju ove sezone kada se rešava nešto bitno, mislim da danas pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, čak ni kada smo bili u zaostatku celo prvo poluvreme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 e u tom trenutku sam okrenuo glavu, nisam tacno video sta se desilo. Je l' Dalo to kao nesto bezobrazno uradio, ili da bi proslo vreme do kraja tekme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 pa da ceo taj zavrsetak je bio toliko bedan da su trebali ranije da rade ole kod svakog naseg dodavanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 lako je igrati namešteno prvenstvo... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 :Dpretrolovao je Dule za sve pare, ja nemam snage više! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 o majku vam jebem da vam jebem. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 15, 2015 Author Report Share Posted June 15, 2015 Iz pozadine Kalina a Dulo kadar nevera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Dajte neki stream za basket? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 nasao i ja taj, ali ubija od seckanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 svaka čast Bobiju, Williamsu, Jenkinsu i svim drugima od kojih smo očekivali da će izneti sezonu, ali su za mene najprijatnija iznenadjenja Lazić i Zirbes, dvojica igrača koji su po meni ubedljivo najviše napredovali i bili konstantni cele sezone, iako se očekivao skroman doprinos. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Bukvalno. Stvarno sezona za pamćenje. Sad treba videti šta će se dogoditi u prelaznom roku. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 najbolja ekipa je osvojila, svaka čast svima sem čoviću! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 I Mirku Pavlovicu realno :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 19, 2015 Author Report Share Posted June 19, 2015 I eto, druga godina od kako otvaram topiks vezano za SD CZ i drugu godinu uzimamo titule. Prosle godine je to bila fuca, ove godine u basketu triple. Pres'o sam igricu. Steta sto nismo osvojili i Ligu Sampiona a verujem da kada bi ovi momci ostali uz eventualno 2-3 dodatna dobra pojacanja, lagano napasti i taj pehar. Realno, vreme je zatvarati ovaj topiks i pripremati se za 2015/2016, bice to jedna dobra sezona. :) ZVEZDA SAMPION. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Astora burazer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 ligu sampiona u čemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 mislio je na kup pobednika kupova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts