marks Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 hb! jebi grobare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Hb komshinice :) da izadjesh iz duga i da se oslobodis govana koja su se zapatila. A posle cemo lako da vas deremo Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Читам да Фиба хоће да сруши АБА лигу и да пренесе да се преко матичних лига иде у еуролигу. Била би фора да Звезда победи Партизан у полуфиналу Јадранске затим освоји Јадранску и онда је Партизан победи у домаћој лиги и оде у еуролигу хахахахааххахааха :))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 bila bi fora Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 хахахахааххахааха :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Pa realno osvajate domacu ligu jer se igra na tri dobijene Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 хахахахааххахааха :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 zvezdo zgazi ih sve hue hue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 namestio vucic realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 ja sam onaj sto sam vas jebo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Kako smo ih usrali majko moja. Jebote da nismo retardi i da si gajbi dobio mečeve koje je trebalo, final 8 lagano. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 mislis da radonja nije retard :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 :DDDDDDDDDDD jel im rek'o neko da su promasili sport? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 zasto u mnozini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Тегелтија би им рекао да су промашили клуб :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 niko Cikago Bulsima iz 91. ne moze da zabrani kako ce da se zovu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 vrcavi grobari xexe Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 vrcava slika hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 bio sam na marakani prvi put posle pocetka sezone i utakmice sa ne znam kime... moram reci da vecu angazovanost odavno nisam video, iako je vosa bila mozda bolji rival u prvom poluvremenu, u drugom se nisu videli. mi smo nase sanse iskoristili, moglo je na kraju i debakl da ispadne, ali odlicno je i ovo bilo navijanje odlicno i konstantno tokom celog meca, iako je bilo tmurno i hladno vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 jel se dobro kretao srpski Falkao? 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 a srpski Ibra? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 kolko je tužan naš fudbal, kada se ljudi zadovolje time što su se igrači angažovali :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 (edited) to je verovatno zato sto su igrali kao baletani do sada! e sada su napravili veliki pomak :D u jovicu ne vidim nikakav talenat, totalno beskoristan ristic je doktor na sredini terena i katai je lepo igrao, iako mu glupi parker uzeo prvi gol (ispostavice se iz ofsajda) Edited March 8, 2015 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Jaoj zasto onaj faul na kraju Kalinicu, zasto Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts