Crash Override Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Nemam opciju da ugrađujem klimu u stan koji rentam, pa se razmišljam da li da uzimam prenosive varijante. Interesuje me da li je neko od vas koristio nešto od toga, koliko hladi i koliko je bučno to? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vodič Posted June 10, 2014 Popular Post Report Share Posted June 10, 2014 (edited) Poštovani korisniče Crash Override, Sličnu temu postavio je korisnik Crash Override pre nešto više od godinu dana, koju možete pročitati ukoliko kliknete na sledeći link:http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234930341&hl=%2Bklime#entry2053066 Nadam se da će Vam priloženi link biti od pomoći. Prijatan i rashlađen dan želim svima, Vaš Vodič. Edited June 10, 2014 by Vodič 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Lose hladi i bucno je kao traktor. Ne treba ti. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Nemam opciju da ugrađujem klimu u stan koji rentam, pa se razmišljam da li da uzimam prenosive varijante. Interesuje me da li je neko od vas koristio nešto od toga, koliko hladi i koliko je bučno to? Ja imam Vivax portabl klimu na tockice ali ima izlazno crevo koje mora da ide van prostora. Nije bucna, hladi odlicno (kao prava) i za 21 kv kolika je povrsina je vise nego dovoljna. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 10, 2014 Author Report Share Posted June 10, 2014 Ja imam Vivax portabl klimu na tockice ali ima izlazno crevo koje mora da ide van prostora. Nije bucna, hladi odlicno (kao prava) i za 21 kv kolika je povrsina je vise nego dovoljna. Koliko dugo je imaš i koje pare? Ovde trenutno sam video Vivax i Gorenje da ima u ponudi za sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Koliko dugo je imaš i koje pare? Ovde trenutno sam video Vivax i Gorenje da ima u ponudi za sada... Nazalost nisam je ja uzeo, pa ne znam koliko je para. Imam je dve godine, koristim je vrlo cesto i za dve godine se nista negativno nije desilo sem sto me iritiraju dugmici na njoj nekad. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Колико сам ја упућен ту су оне DeLonghi Pinguino као најбоље, али су око 15к скупље од Vivax-a. Престао сам да радим са белом техником па сам изашао из тока са ценама :/ Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 DeLongi ta radi stvarno kako valja, koliko je moguće u okvirima tog tipa klima uređaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Htedoh da kazem da imam jedan ovde koji mi bleji u kancelariji pa da mozes da ga uzmes da probas, ali sam onda skontao da ti se to verovatno ne bi isplatilo :) Sta znam, moje iskustvo je da to generalno radi posao, ako je deklarisan na 9000 BTU uglavnom hladi jednako kao i ta mala klima. Najveci problem meni tu je ono crevo koje moras da izbacis napolje jer je to nekako uvek komplikacija. Moj ovaj je marke poznate Midea. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Vidi ga zwerko, iznajmljuje pingvin klime :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Koliko sam skontao covek nije iz BG, zato mu se ne bi isplatilo :) Ko oce da proba nek dodje da nosi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Imam jednu, koristim je po potrebi i sasvim je dovoljna za sobu od 25 kvadrata. Sad, dosta zavisi i od samog prostora u kom se koristi, kakva ti je izolacija, da li si na sunčanoj strani, koliko imaš staklenih površina u toj sobi itd. Generalno meni vredi svaku paru koju sam dao za nju. Što kaže Zwerko najveći problem mi je što svaki put kad joj menjam lokaciju moram da mozgam kako i gde ću sa "odvodima" ali ukoliko je ostaviš na jednom mestu bez mnogo šetanja po kući ok je skroz. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Hvala ti zwerko, jesam ja često u BG, no ajde da ne pravimo ceo projekat oko ovoga. :) Bitno mi samo da znam barem da postoje modeli koji približno spuste temperaturu kao ugradne. Soba ta mi ima oko 20 kvadrata, na jebenoj je sunčanoj strani, ali zamračena onom izolacionom folijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts