Jump to content

Prenosivi klima uređaji


Recommended Posts

Nemam opciju da ugrađujem klimu u stan koji rentam, pa se razmišljam da li da uzimam prenosive varijante. Interesuje me da li je neko od vas koristio nešto od toga, koliko hladi i koliko je bučno to?

 

Ja imam Vivax portabl klimu na tockice ali ima izlazno crevo koje mora da ide van prostora. Nije bucna, hladi odlicno (kao prava) i za 21 kv kolika je povrsina je vise nego dovoljna.

Link to comment
Share on other sites

Колико сам ја упућен ту су оне DeLonghi Pinguino као најбоље, али су око 15к скупље од Vivax-a. Престао сам да радим са белом техником па сам изашао из тока са ценама :/

Ћирилизација интернета!

Link to comment
Share on other sites

Htedoh da kazem da imam jedan ovde koji mi bleji u kancelariji pa da mozes da ga uzmes da probas, ali sam onda skontao da ti se to verovatno ne bi isplatilo :)

 

Sta znam, moje iskustvo je da to generalno radi posao, ako je deklarisan na 9000 BTU uglavnom hladi jednako kao i ta mala klima. Najveci problem meni tu je ono crevo koje moras da izbacis napolje jer je to nekako uvek komplikacija. Moj ovaj je marke poznate Midea. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Imam jednu, koristim je po potrebi i sasvim je dovoljna za sobu od 25 kvadrata. Sad, dosta zavisi i od samog prostora u kom se koristi, kakva ti je izolacija, da li si na sunčanoj strani, koliko imaš staklenih površina u toj sobi itd. Generalno meni vredi svaku paru koju sam dao za nju. Što kaže Zwerko najveći problem mi je što svaki put kad joj menjam lokaciju moram da mozgam kako i gde ću sa "odvodima" ali ukoliko je ostaviš na jednom mestu bez mnogo šetanja po kući ok je skroz.

...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...