SinkeNS Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Kasno je, kao i za sve druge koji su se javili nakon završetka prijava. Biće novih podela naravno, pa tada možete da očekujete još kodova. Ja sam se na vreme prijavio, nadam se da ću ga dobiti, leće mi ko' budali šamar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enu Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) ima me na spisku dobitnika, medjutim ne mogu da poslajem pm, nemam permission :D Edited June 19, 2014 by enu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan.P Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 kaze mi drug da sam dobio (ne znam kako on zna da sam dobio :D), a nisam dobio nikakav info, niti code?? Evo Gorane kako znam: A evo i trećeg kruga izvučenih dobitnika World of Tanks kodova. Kao i do sada, kontaktirajte nas putem privatne poruke da biste dobili svoje kodove. 2. enu 3. SuperStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
enu Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 sad videh i ja (izmenio post), mislim da juce nisam video te postove :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan.P Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 A jos neki par sati pa ce izbace obavestene za 4 krug pa ako imam srece cu ubodem kod ako ne ne preostaje mi nista drugo nego da grindam t30 do kraja sa regularnim nalogom. No ce vidimo, nada poslednja umire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ristevskiv Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 pozz ja sam se prijavio al koda nema dali je to isteklo ili samo nisam izvucen pozz. ajde onda izvucite i mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinkeNS Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Jel prošao i četvrti krug izvlačenja? Kako ja da znam da nisam možda izvučen već u prvom krugu? Ima li admina? Ako admin vidi ovaj post, zamolio bih ga da mi odgovori. Ako nisam izvučen, imam neopisivu želju da budem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Spiskovi: 1. krug 2. krug 3. krug Ostaje jos jedan Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan.P Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Kad mogu da se ocekuju rezultati cetvrtog kruga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 juce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan.P Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 juce Ljubi te majka tako duhovitog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 A tebe tako nadrkanog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarog84 Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Ako jos uvek ima neke sanse da se javim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul2fly Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 sta bi sa 4-tim krugom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 чуо сам да је лаки мењао последњих 25 кодова за жену из молдавије Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan.P Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Ako je na to potrosio onda mu ne zameramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Ne varaj narod Stroki, ocigledno je da je Laki odlucio da prati trendove i posvetio se mladjanoj lepotici iz Zambije... pride je dobio i lokalno mace, kao kucnog ljubimca... :) Da se primetiti da je ta macka Tier VIII :D ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan.P Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 (edited) Ja mislim da nas on namerno drzi u neizvesnosti da vidi hoce neko da prsne i da vidi koliko su ljudi strpljivi. Edited June 20, 2014 by Dragan.P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2014 Author Report Share Posted June 20, 2014 nažalost, ništa od menjanja kodova za moldaviju ili zambiju :( ali eto sreće za vas ostale! Četvrti, finalni krug dobitnika WoT kodova sledi. Još jednom, čestitke dobitnicima koje molimo da nam se jave u inbox radi prosleđivanja koda. Evo nagrađenih: 1. Igor Cernisevski 2. Dražen Paro 3. Dragoslav Velentić 4. Milovan Jokić 5. Slavko Stajkovac 6. Jelica Petrović 7. Žarko Mijailović 8. Milan Tojagić 9. Nemanja Popović 10. TavitaRS 11. manson 12. tzarinho 13. Vladimir Milanović 14. Strahinja Janković 15. Milica Trifunović 16. Rastko Kralj 17. Ivan Tosav 18. Petar Mišković 19. Jan Dobrota 20. Ljudmila Marić 21. Jovan Majkić 22. Miladin Milovanović 23. Nikola Kostić 24. Petar Prpa 25. Marko Savić Još jednom čestitke svima, ostalima više sreće u narednim igrama koje ćemo organizovati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 ma daj hocu li ja dobiti sta na ovom forumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Hijaooo !!! :D Novi TENAK ! :D Oh, radosti moje :D Dakle, mogu li dobiti u inbox dragi mi kod, od strane cenjenih divnih glavesina RUR-a :) Hvala :D P. S. Moje izmotavanje na stranu, ako treba da se javim u inbox i porukom, javite mi :) ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavitaRS Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 MOZE KOD ? dobitnik sam u cetvrtom krugu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 (edited) ma daj hocu li ja dobiti sta na ovom forumu Edited June 20, 2014 by Coyote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 но хомо? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 no homo ofc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts