Jump to content

zanimljive slike


Guest

Recommended Posts

realno je slika za topic tuge :( ne mogu da kažem da sam u potpunosti imun na konzjumerizam, gledajući uređaje koje i sam posedujem, ali stvarno nikada nisam razumeo ugao gledanja gde je neko spreman da čeka u redu x sati da bi kupio nešto među prvima.

Link to comment
Share on other sites

meni je vise za topic tuge iz razloga sto u ovoj banana drzavi gde ljudi rade mesec dana za 200e, i gde ne mozes da prezivis sa 400e, su spremni da izdvoje 1000e (verovatno tudjih) za neko smece od tehnike kojem je jedina svrha sepurenje po kaficima/separeima, gde ce opet najverovatnije trositi tudje pare.. samo u Srbiji!

 

 

meni je vise za topik tuge sto ce neko kupiti nabudzen uredjaj za 1000 maraka sa ekranom bolje rezolucije nego na desktopu na kom ipak samo moze da proveri mejl a mora da ga puni svako vece  :tf:

 

idemo fato, jebi vlasnike pametnih telefona!

 

ako ti pametni telefon služi samo za kurčenje po kafiću, glup si jer ne umeš ili nemaš želju da iskoristiš njegove mogućnosti

 

ako ti pametni telefon ne pomaže u poslu, ko te jebe što nisi učio škole pa sad radiš kao slagač rafova u maxiju

Link to comment
Share on other sites

@ivan_

ae navedi mi jednu korisnu funkciju i6

Kada te mama zove iz prodavnice jer ne može da nađe carnex goveđi gulaš sa testeninom, možeš da joj pošalješ sliku pakovanja da bi ga lakše uočila, a ona onda može da slika ceo raf i da prijavi slagača jer nije lepo složio gotova jela.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...