cyBhoneR Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 (edited) Ocekivao sam mnogo vise od ovog internacionala. Uopste nisam imao osecaj da se igra za 10 miliona. Edited July 21, 2014 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Furion 0% winrate u finalu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Takodje, prosle godine je bio puno veci hype Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Jel se zavrsilo i koji je rezultat? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Najveca nagrada i do sad najdosadniji ti ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 (edited) Vise manje ocekivano, samo si od 3 ekipe promasio 2 :) Zato sto sam ocekivao da ce format biti isti kao prosle godine. A ovako ne znam ni sam sta sam gledao..  Veci hype bio kada su iG i Alijansa osvojili 1 milion.. Edited July 21, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 (edited) opušteno momci, tole namestio ionako Edited July 21, 2014 by toma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 opušteno momci, tole namestio ionako What the actual fuck ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Napravio nekoliko postova sa razlicitim rezultatima finala, editovao html sa ovim betovima (ili su ga stvarno usrali ovi betovi) i slikao. Posle finala obrisao sve netacne "predikcije". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 ako neko posle odgledanih gejmova moze da poveruje da je namesteno taj je idiot p.s. Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Mu je objasnio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Mene je odusevio kada je ubio Dendija i Korokija solo na midu. TA vs Tiny + Wisp. Bas dobro igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 (edited) fy igrač turnira Edited July 21, 2014 by YL- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Steta sto game-ovi nisu bili malo uzbudljiviji, duze trajali, ipak je finale i to za 5 miliona, ali jbg...zadnja dva dana sam gledao VG i bio u fazonu ove nema sanse niko da dobije, ljudi dominiraju, e sad ne mogu da procenim da li su oni danas podbacili ili im newbee nije dao da igraju svoju igru...sve u svemu malo razocaravajuce finale, svaku partiju se vec posle par minuta moglo pretpostaviti ko ce dobiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 ehhh kad svaki dan ustajes u 7 a lezes u 4, i dodje finale ono najbitnije od turnira i ti zakuntas na prvom gejmu prvih 5 min :( probudis se a ono nema vise meceva... brao tongfu :PÂ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantera Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 razocarao me ovaj ti, mora ova dosadna meta da se mijenja sto skorije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) gospodipomiluj ljudi osvoje 5M i ne nasmese se, jbni roboti... Edited July 22, 2014 by GeNoC1de 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 kad vidis da ekipa sa skorom 7-8 u grupi i prolaz preko tie braker-a osvoji,shvatis ko je u svoj ovoj raspravi bio u pravu :),nhf u svakom slucaju,bilo je sjajnih gejmova,dobar TI4 i najgluplji format od kada isti postoji,ona 4 dana bez dote su me najvise pogodila,do sledece godine sto se TI turnira tice pa da nekad vidimo neku nasu ekipu makar prosli kao VP/CIS. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 I sami igraci newbea su priznali da su prvi deo turnira igrali ocajno, kao sto se i moglo videti, nema tu veze sa bo1. Inace malopre slusam IceIceIcea i kaze ako ne bude vise DK-a da bi najvise voleo da igra sa fy-om i zai-om, posto su to dve najbolje 4 na svetu, tako da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mitch Posted July 22, 2014 Popular Post Report Share Posted July 22, 2014 ma los je zai, zna samo ursu i enigmu da igra 3 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 To jeste s jedne strane, s druge, oni su gejmeri, prvo zabole ih, drugo, što manje formalnosti je plus. Mada je svejedno trebalo neko da im uruči, ali ko? KO! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 To jeste s jedne strane, s druge, oni su gejmeri, prvo zabole ih, drugo, što manje formalnosti je plus. Mada je svejedno trebalo neko da im uruči, ali ko? KO! rOtk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Debeli Gabe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Hao (odnosno njegov cale) je milijarder, boli ga kita za jedan milion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Malina Posted July 22, 2014 Popular Post Report Share Posted July 22, 2014 kad vidis da ekipa sa skorom 7-8 u grupi i prolaz preko tie braker-a osvoji,shvatis ko je u svoj ovoj raspravi bio u pravu :),nhf u svakom slucaju,bilo je sjajnih gejmova,dobar TI4 i najgluplji format od kada isti postoji,ona 4 dana bez dote su me najvise pogodila,do sledece godine sto se TI turnira tice pa da nekad vidimo neku nasu ekipu makar prosli kao VP/CIS. Da je format bio kao i prosle ili predprosle godine, isto bi se dogodilo. Sa 7-8 (ili nek bude 6-8, sta god) bi krenuli iz luzera i posto su sve meceve nakon group stage-a dobili, svejedno bi osvojili turnir. Ali dobro, to je opet malo hipoteticki, zato evo i konkretnog primera: Za TI2, kada je po tebi format bio bolji, u grupama su imali: LGD 14-0 DK Â 11-3 iG 13-1 NaVi 8-6 I NaVi je na kraju bio drugi, s' tim da su cak i iG (koji je bio prvi na kraju) dobili u winneru. Tako da jedino sto je sigurno u ovoj raspravi je da ti lupetas jako, ignorises sve sto ti ljudi pisu argumentovano i sasvim je logicno sto imas -273. Â 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts