sinister Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Dance arena kida ove godine. na Mainu nista novo. objavljeno prvo ime za Sea Dance festival... Jamiroquai Overicu Vrnjacku banju i Love fest prvi put ove godine, mnogo su dobru ekipu skupili. a vi kako ste Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Ако будем у Србији тада у бању морам ићи! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 u banji vrhunski line up , ja idem 99 % , brate jedan pryda dolazi , mark knight i jos brdo dobrih dj-eva , em ovi nasi ludaci , prti bee gee , bad copy , sars itd itd . :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Love fest свакако. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Ja picim na Love Fest. Fun fact - mrzelo me da idem da uzmem jos jednu kartu i resim da je rezervisem preko neta. zovu me posle dan iz kol centra, kazu stici ce danas/sutra, love fest placa sve oko dostave za vas ^^ Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjĐaniP Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 verovatno exit, možda unknown Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 (edited) sziget na blinkaru 182 u ime srednjoskolskih dana a na exit vec dugo nisam otisao, fale mi ona vremena kad na jedan exit dodju b.idol, franz ferdinand, morrisey i ekipa . . Edited April 30, 2014 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 (edited) i ja gadjam Vrnjacku ove godine, a nadam se i da cu se organizovati za Exit bar 2 dana. edit: a da, i ovaj Mad bi trebalo da bude dobro zezanje. Edited May 6, 2014 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Prydz otkazao nastup na Lovefestu zbog bolesti, šteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 (edited) sini, javi se da kupim karte, nudim 500 kinti Edited August 6, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 težak dan za brata Sinija... Frenki u se šepuri u dresu Sitija, otkazao Prida... :* Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 blaaaah :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) ne idem na lovefest, blato salu na stranu, imao sam akreditacije, ali jebeno moram da polozim jos 6 ispita do kraja, oteglo se sve, mrzi me da ucim :( Edited August 7, 2014 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 (edited) bila baš dobra bleja u banji, love fest nam je više došao kao mesto gde bismo mogli da odemo uveče bez previše očekivanja kako će biti. meni lično je ceo vajb festivala bio vašarski, verovatno delom zbog samog vizuelnog izgleda festivala, blata i naravno najgore ekipe do sada (ljapani su se bukvalno peli na drveće, palili baklje više puta po nastupu i okupljali se u neke grupe da bi ispuštali neke neartikulisane zvuke). najbolji nastup who see definitivno, momci kidaju uživo. naravno, mills standardno jak ali nisam ostao da ga čujem do kraja. bad copy isto dobri, na prti nisam stigao, ostalo uglavnom sranje. sreo dosta rurovaca, poz o/ Edited August 11, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 ja sam prvenstveno otisao radi kvalitetne muzike, koju nisam dobio. jedino je Lea ispostovala, kao i uvek. Inace, simpa mi je fest, bila je dobra bleja. sto se sabana tice jebiga, navikli smo na to :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 meni ovo jedno veče što sam bio nije nešto posebno uspelo, na kraju je ispalo da sam vozio 500km da bih slušao neconea :D knight je kidao kad sam odlazio ali nisam imao snage da ostanem, a pre njega zabiela smorio poprilično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 jebeno sam propustio who see a od dosta ljudi sam čuo da su iskidali :c meni je recimo mark knight puštao previše komercijale ali je možda i najbolja atmosfera bila baš tada. sve u svemu, solidno je bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 zabiela car, definitivno najbolji set sa festivala Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Ja sam Who see prvi put slušao sada i sabili su. Do jaja je kada neko ko ima do jaja pesme sabija uživo. Bad copy isto sabio, baš dobar nastup su imali, za razliku od prošlogodišnjeg Exita npr.Mark Knight prvo krene da pere i onda pusti neko govno, TDI bas fazon, da mi je par puta došlo da mu se popnem na stejdž i da mu kažem "morkey pls stahp".Finnebasen je bio dobar. Mills je burazer, to se već zna!Kul je bio festival kao događaj, ali je bilo dosta propusta u organizaciji. Blato (ne blato, živo blato) na onom jednom stejdžu, ozvučenje, fejlovanje sa točenjem piva, dosta nagiba i čini mi se loš raspored stejdževa...eto to mi prvo pada na pamet, ali bilo je još propusta. Nadam se da će se ispraviti sledeće dine, da dovedu opet kul imena, pa da se ide opet! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 12, 2014 Author Report Share Posted August 12, 2014 jao da, pivo na festivalu, koji uzas jebote, ne pamtim kad sam pio vece sranje Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Dobar provod bio, bas dobar. Najupecatljiviji nastup Adana Twins, oduvali su. WhoSee, Finnebassen i Zabiela sjajno! Knight i Nastic vrlo dobri. Takodje bih izdvojio i Molnara, jeste da ga cesto slusamo po Beogradu, ali stvarno je ponovo bio na vrhunskom nivou. Sto se organizacije i atmosfere tice, nisam razocaran, ocekivao sam dosta gore. Te baklje sto Doca pominje meni uopste nisu smetale, bas naprotiv. Sad, to sto su to istetovirani huligani, nije da me doticalo. Cak i u gradu preko dana je bilo kul, licilo je na NS za vreme Exita, samo bez previse prljavih stranaca. Sve u svemu, nekako sve lepi utisci. Pozdrav za sve rurljane koje sam sreo, a posebna ljubav za brata Sinija koji je ostao uskracen za Erika, a opet je dosao. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 realno, to odsustvo prljavih stranaca je plus, mada su penzioneri i više nego nadoknadili :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 knight je kidao kad sam odlazio ali nisam imao snage da ostanem, a pre njega zabiela smorio poprilično ovky pls Knightov set je jedan od najljigavijih komercijalstina koje sam cuo u poslednjih milion godina Cak i u gradu preko dana je bilo kul, licilo je na NS za vreme Exita, samo bez previse prljavih stranaca. Ovo je najjaci momenat, sto su svi creepovi izasli kao da je 2007ma :D Dva dana sam pratio istog lika na drvetu, zvao sam ga iz miloste Tarzan, i ne mogu da vam opisem tu kolicinu besa i taj miks plesa "testera-bokser-jebanje" :D Ulepsao mi je festival posto je muzika bila uglavnom krs :DD Subota je bas bila Guca momenat. Enivej, izblejao sam kao car, jedan dan isao i hasao pastrmku na Gocu, mozda odem i sledece godine. Muzicki verovatno mi je Finebassen bio najjaci, ali generalno veoma tanko kao sto rekoh. Pusa naravno za sve rurljane sa kojima sam blejao. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 nisam slušao ceo set, samo par pesama dok sam odlazio i fino je pranje bilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Grujo, video sam Tarzana ujutru na podu okruženog doktorima :))) Verovatno je pao sa drveta :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts