Dule_smor Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 :c btw, malo mi je cudan ovaj mis, nikako ne mogu da namestim sens da mi odgovara, a i skrol je nekako neobican...al navikavam se! :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted May 15, 2014 Popular Post Report Share Posted May 15, 2014 Da nije zbog toga što je bežični miš? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Pa ja ne verujem sta citam.. :D Molim admine da promene ime teme u "Zanimljivi postovi" :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 ma jebite se...zar je tolika razlika i toliki lag kod bezicnog prenosa...koje je strucno objasnjenje, zar to nije reseno nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Stručno objašnjenje je da je manji polling rate da bi se štedela baterija. http://www.overclock.net/t/951894/the-truthful-mouse-guide Uglavnom spakuj to dok se još ne vide tragovi korišćenja i idi zameni za žični. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 bole me kurac da menjam, vec imam zicni koji radi...ovako lepo mogu da se zavalim u krevet i pikam diablo/heroje/pa cak i wot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 a da gledas got? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 to samo kad uzmem mx500! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 boli te kara dule, ne slušaj ih. kapiram da te sens jebe jer ti je aceleracija uključena. imaš tu na vuduovom linku kako se gasi, link za mouse fix i to što ti treba. pročitaj. sluške ako hoćeš, imam ja siberu v2 belu. ne koristim je već neko vreme, pa mi bleji. mislim da je još u garanciji. daj neku pristojnu cenu i nosiš ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 inb4 dule kupuje a4tech sluske 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 čekaj, stani, dule hoće da pika igre iz kreveta a ima philips 14c? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 dobra strana ovog topika je da sam ja pazario g400s, hvala vam :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 g400s car! MX oblik misa je jebeno nezamenjiv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 16, 2014 Author Report Share Posted May 16, 2014 čekaj, stani, dule hoće da pika igre iz kreveta a ima philips 14c? olizes mi jaje ivke, imam lg 19 inca, a uzecu za mesec dana neki krsten 24 incni monitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 da, ivke, olizes mu jaje :DDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 16, 2014 Author Report Share Posted May 16, 2014 mozes i ti grujane ako oces! :D btw, nervira me jedino kod ovog misa sto kao da baterije nisu lepo fiksirane unutra sto se oseca pri naglom pomeranju misa...a i skrol malo jebe, navicicu se valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 bas nas cudi :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2014 Author Report Share Posted May 17, 2014 kapiram da te sens jebe jer ti je aceleracija uključena. imaš tu na vuduovom linku kako se gasi, link za mouse fix i to što ti treba. pročitaj. sluške ako hoćeš, imam ja siberu v2 belu. ne koristim je već neko vreme, pa mi bleji. mislim da je još u garanciji. daj neku pristojnu cenu i nosiš ih. skinuo taj mouse fix sa vuduovog linka, instalirao, ali meni se cinida je i dalje isto, kao da kursoru treba neko vreme da se pokrene...nije to lag, vec kao da tromo ubrzava...a sluske mi ne trebaju nikakve pro, a i cimanje mi je da idem do novog sada/bga za njih (gde si ti vec:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Послаће ти их поштом :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 poslao bih ti poštom, ali opušteno skroz. :) kad budeš uzimao, uzmi sennheiser leba ti. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2014 Author Report Share Posted May 17, 2014 fala proto, drug si, videcu u ponedeljak sta ima ovde po sdu od sluski...mada kazem ti, nemam predstavu o cenama i kvalitetu, a i ne treba mi ne znam sta, vec cisto za wot i dotu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 ako nema tamo, a nije ti frka, uzmi u bgu kad budeš dolazio. senn ti imaju najbolji odnos cena - kvalitet. i kvalitet izrade i kvalitet zvuka. a imaš sluške u svim cenovnim rangovima. i ono nećeš pogrešiti ni sa jednim modelom. samo nemoj hd201, koje su najjeftinije, jer su najjeftinije s razlogom. meni su kritično neudobne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 šta se ložite, uzeće genius sluške, eventualno logitech :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2014 Author Report Share Posted May 17, 2014 hehee fora...nebitno mi je kakve su sluske, samo da ne krce bas i da me ne zuljaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 uzmi bezicne pa da cujes kako mrdaju baterije 3 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts