nickwood Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 (edited) AJ je propala, fizicki se raspada, ali mozda je to i razumljivo s obzirom na operacije koje je imala itd. Ali i kada bi se malo ugojila ( a sada je odbojna i jer mi deluje kao da bi je polomio samo kad bi se naslonio na nju), ne bih mogao da predjem preko njenog "pravednistva". Da ne govorim o tome da je poslednji dobar film snimila Changeling - pre 6 godina. Dzenifer Lorens je ok, ali ima previshe bebi facu, naduvanu i bez nekih uglova, previshe je kao klinka. Sto se tiche nje kao glumice - American Hustle je prvi njen film u kome sam pomislio da je dobro glumela, dok u npr Silver Lining Playbook-u sam mislio da deluje umrtvljeno i veoma ogranicenih sposobnosti. Xmen i Hunger games ipak nisu tip filmova na osnovu kojih treba oceniti jednog glumca. inache, meni u holivudu je i dalje neprevazidjena cupi - Eva Mendez ( u koju bi uleteo kao izbeglica u praznu kucu), a posle nje Dzenifer Koneli, prema kojoj sam slab jer glumi i u mom omiljenom filmu (ok, top 5) Bilo jednom u Americi Edited April 23, 2014 by iguana 1 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Eva je rasna cka. Meni je Dzenifer Lav Hjuit (bila) opasna. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 ali jebena sandra bulok, mislio sam da ne postoji muskarac kojeg ona ne nervira :) ali covek se uci dok je ziv jbt ni endzi nikada nisam bas kapirao kao sex simbol dok je svuda vladala histerija a dzeniferka mi je nenadano pobudila interesovanje, da li zbog te neke spontanosti, slatke placljive face sa telom upakovanim u pvc, i nek se glupira i treba da se glupira i sprda, u glavnom mi se smuce te ukocene glumice ribetine sa metlom u dupetu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 23, 2014 Author Report Share Posted April 23, 2014 (edited) ja bi pre rekao da voli da se glupira posto je shvatila da dobija dosta publiciteta, a to je totalno nebitno s obzirom da fatalna zena nece postati preko malih ekrana. Mislim da si pod utiskom :) могуће да се глупира и што су јој агенти рекли да се тако понаша, "да скупи спонзоре"... е исто тако, свака глумица којој предстоји звездана будућност има свој типичан каријерни развојни пут. то је холивудски клише. а да сам под утиском, само тако сам под утиском, као Шлиман. :) Edited April 23, 2014 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Ne moze da prismrdi staroj mistique :( Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 (edited) http://www.fhm.com/girls/news/the-official-100-sexiest-women-in-the-world-2014-the-full-list-85473 Zao mi samo Misel, predobra je :( Edited May 1, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts