peja_ Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 (edited) najacelosa ti je ona taktika gore, ne treba da ih slazes tako!ja tezim da sve stavljam gore levo npr (nebitno je koji cosak odaberete naravno)dakle najveci broj mi je uvek u tom gornjem levo uglu i polako opada na dole, dok desno slazem broj koji imam DOLE levo i onda tako NAPREDUJEMglavna fora je da ta leva kolona uvek bude popunjena skroz, da kad dodjete u situaciju da morate da kliknete dole (posto se stalno trudim da klikcem GORE i levo), da se ne pomeri to sto ste slozili lepo! nekad je to tesko postici, ali jbg Edited March 13, 2014 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 (edited) pa onaj skrinsot to ne prikazuje, jer slazes u dva pravca, a to je lose lose sam objasnio gore, dakle nakon sto sam popunio celu kolonu, onda ciljam DONJI levi ugao, da bih mogao da punim te najmanje i da ih penjem gore lagano Edited March 13, 2014 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 koji ripoff Threes igre Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 13, 2014 Author Report Share Posted March 13, 2014 nije ripoff ako staviš uzore u credits! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 13, 2014 Author Report Share Posted March 13, 2014 fala kurcu 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 (edited) cackam celo jutro ovo na predavanjima. I krenem gajbi, nesto mi kvrcne u glavi i predjem ko iz picke o.O eo 2/2 sacu i da iscitam ovo vase da vidim da li isto igramo :D Edited March 13, 2014 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Кул је, само замара...бар мене. Одиграо сам једном, не могу сад одма други пут :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Ja sam stigao do 16560samo sam gurao dole levo najveci broj i nisam nikako isao gore :D mogao sam i vise ali sam missclickovao strelicu na gore i ode mast u propast :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Ја сам пглу за ово. Успео сам до око 6 - 7к, али преко тога не иде. Направио сам 1024. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Na kraju postane šema, uopšte nema potrebe da se razmišlja. Ono šta je rekao Peja je kako treba, ali suština je u tome da poslednji red (skorz donji ako igrate odozgo na dole) uvek bude fiksiran, što može da se ostvari lako za levo-desno (u mom primeru) a teže gore-dole. To gore-dole se ostvaruje tako što (ne u početku, ali vrlo brzo) treba da na sva četiri nivoa imate brojeve i to je to. Onda praktično samo popunjavate tako što pretposlednji red je popunjen sa 3 broja, treći red sa dva i poslednji sa jednim. Naravno da će se desiti da sve bude popunjeno, ali ako se ovog držite straha nema. Od 1024 do 2028 je čista mehanika, nema veze sa brojevima, samo popunjavanje prostora. poena sam imao (logičnije mi je da je što manje to bolje, ali uzgleda nije tako): 20904 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 20544 Koristio sam dole levo kombinaciju i levi red nisam pomerao od zida nikako. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 1024 i uvali mi se ono govno u red, kad sam morao da pomeram u "ćoravu" stranu :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 napokon:D zavalio sam odmah da je to to jer mi se nisu desavale neke standardne greske kod 1024 :D sada mogu mirno da spavam, i'm out Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 Ajmo krvarenje iz ušiju http://joppi.github.io/2048-3D/ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 y u do dis y Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 Lakše je, ima mnogo više mesta za kombinovanje, 4096 bi moglo komotno Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Skapirah, trebalo mi je sat vremena. http://i.imgur.com/QZRYtv2.png Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 Keep going bre! Šalim se, nemoj, spasi se Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Nikad se nisam navukao na ovako neshto u zivotu, sad vec 7dana, malo malo pa sednem da "odigraj koju". Jel' ovako na dopu? :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 19, 2014 Author Report Share Posted March 19, 2014 Meni pričaš ? Lik je uradio update igrice sad kad stignete do 2048 možete da kliknete "Keep Going" Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 (edited) Edited March 19, 2014 by peja_ 2 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 http://doge2048.com/ such numbers Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Iskidao sam se od sneha - Flappy 2048 http://hczhcz.github.io/Flappy-2048/ Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts