bolkonski Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 http://www.shiningrocksoftware.com/game/ Fenomenalna "graditeljska" igra. Ala Ceasar ili bolje Simcity, ali je kao neki srednji vek. Prosto je igra vrhunska i nećete verovati kakva igra može da se stavi u 100MB! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Gledam vec par dana lets play od ovog lika: http://www.youtube.com/playlist?list=PLH-huzMEgGWBHd3lq_bwub2WigKofbkwI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 slazem se sa balkonskim, kada sam video da je 100mb, rekoh wtf, ali sam se odusevio igrom posle 10min igranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Meni nece da radi zbog wina, a bas sam se zagrejao, izgleda interesantno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ja je kupio na steamu...My mind has been blown koliko je precarska...I teska. Pocrkali mi svi od gladi. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 nijedna druga igra ne stavlja ovliki akcenat na stanovnike sela. u pocetku se i te kako primecuje kad capne neko i kad vam zafali radnik. a ljudi umiru na malo komican nacin(probode ih krava, crushed by a rock i slicno), srecom retko. mora mnogo pazljivo da se balansira, makar u pocetku izmedju toga koliko cete dopustiti da vam selo raste i koliko hrane mozete da obezbedite. ako napravite previse kuca pa ih nasela mladici i pocnu da se razmozavaju necete mozi da ih nahranite i obucte, a ako ne pravite nove kuce i ne obezbedite smenu generacija ostarice vam stanovnistvo i nece imati ko da radi(meni su se obe stvari desile). upravlja se solidnom kolicinom resursa i mnogo nacina da se dodje do hrane ali ona mora da bude raznovrsna inace ce zdravlje ljudi da ode u q. ja se igram vec par dana i interesantna joj i fali mnogo vise gradjevina i da bude malo kompleksnija u tom smislu(po meni). ja sam prestao da divljam sa populaciojom, zadrzao sam se na 30 kuca, sve mi odlicno radi i sad je malo smor. nema neke nove epske zgrade koja se zajebano gradi ili neke nove tehnologije da se izucava ili ratovanja. tako da morate sebe stalno da gurate u problem(preteranim razmnozavanjem) i resavate taj problem da bi igra bila zanimljiva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 moracu da probam, ali bojim se da cu da se navucem :) izgleda sjajno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 nemas na sta da se navuces. nema kampanju, multplejer ili razlicite nacine kako da razvijas grad odnosno na sta da se fokusiras kao glavnu delatnost ili tako nesto. ne vidim kako bi bilo ko mogo ovo da igra nakon sto napravi jedan-dva uspesna grada jer bi samo ponavljao isto. meni se igra svidja ali nemam ni jedan razlog da je opet igram jer nista novo ne mogu da uradim, a nema nikakvog izazova u pogledu igranja nove mape jer sve mape imaju manje vise iste resurse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 pa valjda je fora da napraviš ogroman grad, šta ja znam, mada te kapiram. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 po meni, igra je survival city builder sa akcentom na survival :o ja mislim da ne moze nesto veliki grad da se napravi jer ce krasovati katastrofalno igri fali nesto da me natera da mrdnem sa populacije od 80 stanovnika. sa tolikim brojem zitelja imam sve moguce gradjevine i sve moguce farme. trebalo bi da se na primer otkljucavaju neke nove gradjevine na 100 stanovnika i onda imam zasto da srljam ovako je malo glupo da kvarim ekvilibrijum ni zbog cega. sve u svemu mislim da ce svako uzivati u ovoj igri par partija i onda se opasno smoriti. ima puno potencijala za velike promene i usavrsavanje, nadam se da ce da se potrude dobri ljudi iz shining rocka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Misliš dobar čovek iz Shining rocka, pošto je igru radio samo jedan lik. Mod kit je u izradi, tako da će dosta zavisiti od igrača. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 jedan lik napravio ovolko dobru igru :O pa on je objasnio svima kako se pravi igra, svaka mu cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Kakva luda igra, propalo mi selo zato sto mi se ljudi nisu dovoljno prcali, mozda se rodilo dvoje dece u partiji od 1h. Stigao sam do momenta kada imam 16 matoraca od 70-80 godina i dvoje mladih od 20god. Svi ostali umrli od starosti. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 White plague achievement unlocked! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Bruka igra, imao 30 ljudi, sad mozda 10ak, nikako da se rodi neko, izgradio i kuce i ono cudo za nomade, medjutim njih nema, hrane koliko hoces, al naroda nema pa nema :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) sta podrazumevas pod cudom za nomade? :D boarding house nije bas za nomade vec za beskucnike(kad srusis neku kucu da bi upgradeovao ili kad ti stignu nomadi a nema mesta za sve mogu privremeno da se smeste tamo). kolko sam ja provalio za nomade ti trebaju prazne kuce(da bi ih namamio da dodju) i town hall gde ces imati opciju da ih prihvatis. ne vidim kako bi mogli da dodju bez tawn hall jer samo tu imas opciju da im dozvolis da ostanu ili da ih najuris. sto se tice starenja, moras konstantno da pravis kuci, svake godine po jednu dve i onda ces da obezbedis smenu generacija Edited March 1, 2014 by Makondo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Za nomade treba market+town hall+trading post, valjda, pise sta sve treba u help. I zajebano je ako nemas hospital, mogu nomadi da donesu bolesti. Koliko sam skontao za prcanje je potrebno da odvojis dovoljno kuca za mlade, dok su mladi jelte. Igra je sjajna zaista. I dalje igram ovo sto sam prvi put krenuo, sve cekam da mi kolapsira da bih krenuo pametnije, ali se nekako odrzava. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Poceo sam polako da se vracam, stigle su mi i 2 ture nomada tako da smo se vozdigli malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Hm... zanimljivo. Moraću da probam kada nađem vremena. Deluje mi kao ozbiljnija verzija Settlers-a. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Sjajna igra, dostigao sam populaciju od oko 650, i sad mi iz nekog nepoznatog razloga sama crushuje igra. Ali presjajno, u trenutku mi je umrlo 90% populacije od gladii taman kad sam se povratio pozar spali pola grada :D Nesto ne vidim kako moze da se razvije preko 800 populacije jer zderu kao svinje.. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 jebo vas banished! 6 sati je izjutraaa, eeEEEEE!!! mislim da sam igrao skoro 8h igru....jedva sam se odovojio od kompa xD stvarno dobra igra, al' kapiram kad je budem "obrnuo" na hard da je vise necu igrati jer nema da ponudi nesto vise Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts