GibanicA Posted June 10, 2014 Author Report Share Posted June 10, 2014 ja sam za, pogotovo mi se dopadaju ta krilca! Au covece, 4.000 dinara za termin od sat vremena? Pa zar to nije malo previse? U Indjiji otvoren teren na vestackoj travi u strogom centru (kod sportske hale) kosta 1.200 dinara po coveku. U balonu "Jankovic-Jelenkovic" koji ima jedan od najboljih terena za mali fudbal i u sklopu centra ima kafic, teren za tenis i ostalo, kosta 2.500 dinara sat vremena. Ovo od 4.000 dinara je mnogo. I u Novom Sadu su priblizno iste cene kao i u Indjiji. Mi cepamo 5 + 1 i propisno se odkinemo od fuce.. daj da idemo tamo kad je tako dzabalesku :), soma i dvesta po coveku je nista inace kad budemo ojacali za level 2, cuo sam da opet moze da se iznajmi Seceranac za 11 na 11 sa sve sudijama i 2 x po 35 minuta! Pozeljno je da bude bar po 4 izmene sa svake strane kako ne bi svi zavrsili u klinici Anlave..Valjda je 30 ljudi po 500 kinti kolko sam shvatio..Ali teren je maltene kao pravi fudbalski sto moze predstavljati barijeru posle 15 minuta :).. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 au! izazov je pravi fudbalski gol!!! :D sto se i mene tice moze promena, mada, bvk za moje misljenje, ionako dolazim jednom mesecno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ja sam za, pogotovo mi se dopadaju ta krilca! daj da idemo tamo kad je tako dzabalesku :), soma i dvesta po coveku je nista inace kad budemo ojacali za level 2, cuo sam da opet moze da se iznajmi Seceranac za 11 na 11 sa sve sudijama i 2 x po 35 minuta! Pozeljno je da bude bar po 4 izmene sa svake strane kako ne bi svi zavrsili u klinici Anlave..Valjda je 30 ljudi po 500 kinti kolko sam shvatio..Ali teren je maltene kao pravi fudbalski sto moze predstavljati barijeru posle 15 minuta :).. Zajeb'o sam se :D Editovao sam.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Ja sam za ali bez prevoza nema leba da stignem, ako igramo posle sveCkog nije frka nisam više 24/7 on-call sem vikendom i ponedeljak/utorak :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Naravno da sam ja za!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ja sam za, pogotovo mi se dopadaju ta krilca! daj da idemo tamo kad je tako dzabalesku :), soma i dvesta po coveku je nista inace kad budemo ojacali za level 2, cuo sam da opet moze da se iznajmi Seceranac za 11 na 11 sa sve sudijama i 2 x po 35 minuta! Pozeljno je da bude bar po 4 izmene sa svake strane kako ne bi svi zavrsili u klinici Anlave..Valjda je 30 ljudi po 500 kinti kolko sam shvatio..Ali teren je maltene kao pravi fudbalski sto moze predstavljati barijeru posle 15 minuta :).. Pa kad bi nas bilo za 11 na 11 sa vise od te 4 izmene to bi bilo odlicno :D Imam ogromnu zelju da odigram opet veliki fudbal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 +1 za veliki fudbal! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ja nikad nisam igrao veliki fudbal, a bas bih voleo! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Veliki fudbal je lako organizovati u smislu terena. Baš na Zvezdari ima teren koji je relativno jeftin, stade mi mozak kako se zove, ali imam kontakt pa ako ste za mogu da zovem i zakažem. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Mogao bi neko napraviti temu pa da vidimo da li nas ima, mada racunajte da su ove vrucine pa nekako termin da nadjemo ili prepodne ili predvece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 koj bi ovo bio uspeh rur fudbala :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Stvarno bi bilo extra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Može Olimp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ne lozite se na veliki fudbal, bilo bi presmesno, jedva ovaj igramo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ma tripujete, ja igram jednom godišnje (!) i gledaocima jeste smešno ali je na terenu zakon! Plašim se samo da nije realno da skupimo min 22 čoeka. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Taj RUR fudbal na velikom terenu zvuči kao nešto na šta bi mogli da dođu i ljudi iz NEBEOGRADSKIH mesta! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 +ja za veliki fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 i ja sam u tom fazonu + 1 lozite se a pali bi posle 14minuta svi kojih velicina je taj teren na olimpu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Kili zato bi i imali vise izmena :D Mislim nije da bi ga igrali svaki dan nego jednom u godinu dana, cisto da probamo, ali kako god :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 (edited) Znate kako kazu ''u dvoje je lakse'' e sad zamislite kad nas bude 22 hehe. Edited June 10, 2014 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 kakva je vjerovatnoca da se organizuju ljudi iz NS da naprave jednu ekipu ? :DDD Danas sam gledao sube-a igra fino (iako su pederski uzeli titulu na penale :DD) i ako ima jos ljudi ? :D mogao je sekira voziti :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ja bih bio iz fazona da se odigra NS RUR fudbal, zbog careva iz NS-a koji su se docimali dva puta u BG zbog fudbala! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted June 10, 2014 Popular Post Report Share Posted June 10, 2014 ko ih jebe, i treba da dođu da vide šta je grad. 10 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ja bih isao do ns-a ako bude bilo volje Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts