Vićsa Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Rezerviši. Alfy i Stanko neće forsirati, ispaliće ali će ovog puta da ostane opcija da se igra 4+1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 sad sam zvao Primeru (rakovica) http://balonizafudbal.com/baloni-za-fudbal/primera/ ima cetvrtkom od 22, 4 soma termin. igrao sam par puta tamo i dobar je balon. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 To bi trebalo i Peji da odgovara, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ovamo bih dosao. sto se tice brodarca jbg, zavrsili bismo u 23, mozda i malo kasnije, nemam kola + niko ko ima ne ide nazad ka rakovici, cimanje mi! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Mozda ako bi ja isao! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ovamo bih dosao. sto se tice brodarca jbg, zavrsili bismo u 23, mozda i malo kasnije, nemam kola + niko ko ima ne ide nazad ka rakovici, cimanje mi! pa imaš trojku, poslednja sa omladinskog stadiona kreće u 23:15, taman bih mogao ja da te prebacim do mostara recimo. ali nebitno je, meni odgovara i labudovo brdo, samo da se dogovorimo na vreme da ne rezerviše neko pre nas. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ovamo bih dosao. sto se tice brodarca jbg, zavrsili bismo u 23, mozda i malo kasnije, nemam kola + niko ko ima ne ide nazad ka rakovici, cimanje mi! i'm with Peja on this one. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Шта год да кажем, женетине ће се окомити на мене...тако да ви се договарајте. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ako bude rakovica termin od 22h, ne racunajte na mene ;D pa makar se zenetine i okomile na mene :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 pa zato je realnije brodarac, svima na pola puta i kraj price ni ja ne mogu da se vratim iz rakovice u blokove u to doba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Da ne pričamo da stanko samo minira bezveze, s obzirom da on ima prevoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ako bude rakovica termin od 22h, ne racunajte na mene ;D pa makar se zenetine i okomile na mene :D najjace da ce neko da racuna na tebe bilo kad i bilo gde posle onoga lol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 moze tvoj jezik da racuna na moj rch no homo, ofc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 stanko i vanja najbolji drugari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 stanko i vanja najbolji drugari more liek stanko and stator? :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ja kad mi se poprave kola(ko zna kad, mesec, mesec i po) moci cu da bacim i leska i peju do kuce a do tad ni mene nema ukoliko je taj termin jer nemam kako da se vratim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ima fata kola Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) Ево овде имате неки списак балона :) http://balonizafudbal.com/ Edited March 8, 2014 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 ja sam za brodarac, a ne za ove opstine sto su pripojene Beogradu a udaljene su isto kao Pancevo do Beograda al realno, organizujte se tako da nas uvek ima dovoljno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Evo i ja da nagovestim povratak na fudbalske terene od sledeće nedelje. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 realno je da je cimanje da se dolazi do balona koji je iza rakovice zbog mene jednog i mozda trna :D organizujte brodarac, necu ja jedan da prcam 9 ljudi, nisam alfa a ni stanko :DDDDDDDDD a mozda se i iscimam do brodarca tu i tamo! pogotovu sto nisam igrao zbog povrede pa sam zeljan fudbala Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 rezervisao cetvrtak 22h kaze covek da se igra 5+1 38x17 su dimenzije terena poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 AE Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 pae! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 (edited) Da počnemo sa prijavama? Edited March 9, 2014 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts