Shekk Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 glasam za cetvrtak 20-21 ili 21-22! To je večeras onda, ae! Pridružujem se Stiji u apelu da se ne ide na termin od 20 jer to nama koji radimo i porodičimo pravi logistički clusterfuck Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Мени такође одговара тај термин :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Sinoc me je doca cepnuo po listu, tek sad osecam posledice :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 mozemo u zvezdi na adi, to mu dodje negde na pola puta :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 ja sam za 21h all the way. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 pa ajd, neka neko od proova nadje balon i rezervise! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 mozemo u zvezdi na adi, to mu dodje negde na pola puta :)to je bas bas dobar balon ali sumnjam da ima termina jer je stalno prepun :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 ja igram u partizanovom, mogu sledeci put kada budem igrao da pitam da li imaju neki slobodan termin od 21h recimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 21h je car, ako uopshte budem mogao da dodjem sledece nedelje jer me je igi razvalio :D ne mogu da hodam danas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Bilo koji dan mi odgovara sem srede i nedelje. Ako bude u četvrtak, biću prisutan na bar 50% fudbala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 sad sam zvao zvezdu. slobodna su im dva termina radnim danima, utorak i petak 23-00 i ti termini su na popustu, 3500 umesto 5000 dok su vikendom 5000 i imaju slobodno 21-22 i 22-23 ako sam ga dobro razumeo.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 ./. za zvedu onda ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Meni odgovaraju termini u zvezdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 23 je kasno, vikendom cemo tesko da se skupimo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 dobra fuca! istrcao sam se i nisam povredio nista! bilo je bolno gledati kako ruse sainta, ali sta da se radi ;D imam najjake tike. od utorka do cetvrtka uvece mi odgovara! fata pobedjen, sledeci je peja. 1 Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Ako bude u četvrtak, biću prisutan na bar 50% fudbala. Otkad se nula pise 50? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Meni ti vecernji termini ne odgovaraju svake druge nedelje zbog posla, osim ako nisu od 11 fazon, sto vecini ne odgovara koliko kapiram. Sto se lokacije tice, svejedno mi je. Kako god se organizujete, ja cu se privaljivati kad god se poklopi manjak obaveza i visak zelje. Inace mi se bas igra, nisam sto godina, pa mi je probudilo zelju. A i sramota me je koliko ne umem, moram malo da vratim osecaj za filing, tako da cu se truditi da se uvalim.. :] 1 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 meni odgovara od 23 iako radim od 7, najbolje svi da se izjasnimo ako cemo vec da menjamo termin.. ja sam iscimao za zvezdu na adi, ako neko ima info za neki drugi balon nek postuje pa da se dogovorimo. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Meni ne odgovara zbog prevoza nikako, i 10 je kasno ali mi je generalno blizu pa ajde ali 11 je bas kasno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 koji si kraj, kontam da moze neko da te preveze ako si bas blizu :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Ne ide niko u ovom pravcu verujem :D Petlovo brdo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Sinoc me je doca cepnuo po listu, tek sad osecam posledice :s to će te naučiti da se ne kačiš sa jačima jebiga brate, izvini. što se tiče termina, kontam da mi odgovara skoro sve. ne bih vikendom ako baš ne mora :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 kapiram da mnogo ljudi bleji/izlazi vikendom tako da mislim da je pametnije da nadjemo neki balon koji mozhe chetvrtkom od 21h.. ima ih pun qrc, valjda ima neki slobodan termin? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Не знам за остале, али ја бих петком и викендом долазио једном у никад :)Четвртак у 9 би била баш најбоља ЧУЈПРИ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 (edited) cetvrtak 21h pun pogodak opusteno dobrivoje, sve je u sportskom duhu! Edited February 20, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts